Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φάνηκαν καλή τιμή και είπα να τα ποστάρω για κάποιον που θέλει ένα φτηνό κινητάκι:

@19 € Toshiba TS608 Silver

@29 € Toshiba TS705 (black)

@55 € Toshiba Portege G500

Φιλαρακι, να μη σε απογοητευσω, δεν ειναι φθηνα, ΑΡΧΑΙΑ ειναι !!! Δες, για παραδειγμα, τη USB τους... 1.1 !!!! Με τα ιδια χρηματα, υπαρχουν τηλεφωνα με πολυ καλυτερα specs...

Δημοσ.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι.

Προσωπικά με 20 ευρώ που ζηταει το Τ608, στα μαγαζιά εγώ δεν έχω δει κάτι καλύτερο για παράδειγμα και γι αυτό πόσταρα.

Δημοσ.

Το TS608 το είχα πάρει παλιά όταν το είχε "προσφορά" το e-shop. Απαράδεκτο, χαμένα λεφτά! Καλύτερα να δώσεις άλλα 10-15 ευρώ και να πάρεις κανένα φθηνό νοκια...

Δημοσ.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι.

Προσωπικά με 20 ευρώ που ζηταει το Τ608, στα μαγαζιά εγώ δεν έχω δει κάτι καλύτερο για παράδειγμα και γι αυτό πόσταρα.

Δεν σε ψεγω, εχω δει "προσφορες" εδω μεσα, ΑΣΕ !!! Να ξερεις ομως πως οποιος παρει το συγκεκριμενο, θα πρεπει να κουβαλαει και μια πριζα μαζι του. Αυτης της κατηγοριας κινητα, με τοσο μικρη οθονη, συνηθως εχουν αρκετες μερες αυτονομια. Αυτο, μια μερα με το ζορι !!!

Δημοσ.

Έχω το TS605. Δε ξέρω πόσο όμοιος είναι ο σχεδιασμός του με τα TS608/TS705, αν πάντως είναι, η Toshiba έχει κάνει την τρισμέγιστη κοτσάνα της δεκαετίας. Πολύ χαμηλής έντασης ηχείο και κανένα led για ειδοποίηση χαμένης κλήσης. Αν δεν πάτε με το κινητό στο μπάνιο και αν δεν το αγκαλιάζετε όταν κοιμάστε, αν γενικότερα έχετε την συνήθεια να μην το έχετε πάνω σας ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, αγνοήστε αυτά τα δύο μοντέλα αλλιώς θα πρέπει να εξυγείτε συνεχώς στους άλλους γιατί δεν απαντήσατε στην κλήση τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...