Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σημαντικό πρόβλημα έχω πόλους ιούς π.χ σήμερα έκανα scan με avg και βρήκα 100 ιούς χάρηκα που τους βρήκα αλά μετά στεναχωρήθηκα γτ κώλυσε!!!!!!

τι να κάνω βαριεμε να κάνω format ξανά επίσης δεν συνδέετε στο internet στην τοπική σύνδεση γράφει ανάκτηση διεύθυνση δικτύου και στην ασύρματη περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία

θελω απαντήσεις!!!!!!

Δημοσ.

εχω σημαντικό πρόβλημα έχω πόλους ιούς π.χ σήμερα έκανα scan με avg και βρήκα 100 ιούς χάρηκα που τους βρήκα αλά μετά στεναχωρήθηκα γτ κώλυσε!!!!!!

τι να κάνω βαριεμε να κάνω format ξανά επίσης δεν συνδέετε στο internet στην τοπική σύνδεση γράφει ανάκτηση διεύθυνση δικτύου και στην ασύρματη περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία

θελω απαντήσεις!!!!!!

οΚ!

Δημοσ.

θελω απαντήσεις!!!!!!

100 ιούς; Καλά αμα περιμένεις απο το avg να καθαρίσει τόσα αρχεία (απο έναν ιό μπορεί απλά να μολύνθηκαν όλα) τότε δύσκολα. Μιλάμε για πολλά αρχεία μολυσμένα, πιθανόν να μολυνθηκαν αρχεία συστήματος, απο ότι καταλαβαίνω έχεις σταματημένα-κατεστραμμένα services, άρα δύσκολα.

Δεν είναι σίγουρο οτι μετά τη διαδικασία, θα επανέλθουν όλα καθαρά. Όλα γίνονται, απλά είναι πιο εύκολο να κάνεις format.

Δηλαδή, επειδή μου λες οτι κολλάει ο υπολογιστής, καλύτερα να κατεβάσεις ένα linux livecd, να το βάλεις σε cd/usb και απο εκεί να ξεκινήσεις, να πάρεις backup τα αρχεία σου και να κάνεις format, νέα εγκατάσταση windows κτλ.

Τώρα αν θες να μη το κάνεις και να καθαρίσεις το σύστημα πες, μπορεί να έχω χρόνο αύριο αρκετό να σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...