Heatspreader Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται αν έχω μία σελίδα στο Facebook, της οποίας το περιεχόμενο να φαίνεται μόνο σε αυτούς που κάνουν Like. Ευχαριστώ.
Kostas-zio Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δοκίμασε το παρακάτω .. ><?php $request = $_REQUEST["signed_request"]; list($encoded_sig, $load) = explode('.', $request, 2); $fbData = json_decode(base64_decode(strtr($load, '-_', '+/')), true); ?> <?php if (empty($fbData["page"]["liked"])): ?> <div id="wrapper_nolike"> [b]Κείμενο που θα εμφανίζετε ΠΡΙΝ το LIKE[/b] </div> <?php else: ?> <div id="wrapper_like"> [b]Κείμενο που θα εμφανίζετε ΜΕΤΑ το LIKE[/b] </div> <?php endif; ?>
Heatspreader Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αυτό που το γράφω; Στο share; Δεν γίνεται τίποτα.
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πώς και γιατί να κάνει κάποιος like αν δεν δει πρώτα το περιεχόμενο; Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Σε κάποιες σελίδες αν έχω καταλάβει καλά είναι έτσι. Κάνω λάθος;
x_maras Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σε κάποιες σελίδες αν έχω καταλάβει καλά είναι έτσι. Κάνω λάθος; Άσχετο με το θέμα, αλλά συχαίνομαι τις σελίδες που κρύβουν το περιεχόμενο τους πίσω από το LIKE. Όπως λέει και ο Thanocaster πρώτα διαβάζω, αν μου αρέσει κάνω like, αν όχι είναι θέμα του blogger να με σπρώξει με ένα καλό άρθρο στο like. Σχετικά με το θέμα δες εδώ For free χωρίς να κάνεις like
Kostas-zio Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Αυτό που το γράφω; Στο share; Δεν γίνεται τίποτα. Θα πρέπει την σελίδα στο Facebook να την φέρνεις μέσω εφαρμογής. Δηλαδή να έχεις φτιάξει κάποια σελίδα (.php) σε ένα Hosting πακέτο με SSL πρωτόκολλο. Τότε έχεις την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις. Δεν γνωρίζω αν γίνεται και αλλιώς. Δες παράδειγμα εδώ και κάνε Like για να δεις πως λειτουργεί. Αυτό θέλεις να κάνεις ? Αν ναι γίνεται σίγουρα με τον τρόπο που σου είπα.
nick_aster Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Συμφωνώ πως είναι αποτυχία να κρύβεις το περιεχόμενο του page πίσω από το like. Ήταν μόδα κάνε like / συμπλήρωσε το email σου αλλά αυτό θα αρχίσει να πεθαίνει σιγά σιγά... Αν θέλεις το περιεχόμενο κρύψε το στην ιστοσελίδα σου και δώσε ένα teaser στο facebook..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα