Προς το περιεχόμενο

overcloking se 960t black edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,

εχω επεξεργαστη αυτον AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 8MB) και μητρικη αυτη Gigabyte MB 990XA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 X),μπορω να κανω overcloking?

Δημοσ.

Μπορεις πολυ ανετα να κανεις overclocking και επισης να δοκιμασεις να δεις εαν θα σου ξεκλειδωσει σε 6πυρηνο.εχεις καποια aftermarket ψυχτρα ομως η εχεις την εργοστασιακη του?

Δημοσ.

ναι αυτο ελεγα να κανω να δοκιμασω να ξεκλειδωσω τους πυρηνες αλλα δυστυχως εχω την μαμα ψυχτρα.

Δημοσ.

Ε κοιτα,μπορεις να δοκιμασεις να τους ξεκλειδωσεις για να δεις εαν γινεται και με την μαμα ψυχτρα.απλα δεν σου συνιστω να τον δουλεψεις ετσι τον επεξεργαστη.η κλοκαρισμενο.εχεις σκοπο να παρεις ψυχτρα?εαν ναι απο που εισαι και μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις?με 30 euros την βγαζεις.

Δημοσ.

ναι εαν ειναι οικονομικη,δεν θα ελεγα οχι,αλλα απο τι καταλαβα θα μπορουσα να κανω ενα τσεκ να δω τι παιζει με το ξεκλειδωμα,αλλα πως γινεται δεν ξερω

μενω χαιδαρι

Δημοσ.

Για ψυχτρα με μια τετοια θα εισαι οκ ακομη και να ξεκλειδωσει και να τον ανεβασεις.αλλα κανε πρωτα το τεστακι.ποσταρε φωτογραφιες απο το bios σου εδω και θα σου πουμε.να φαινοντε οι επιλογες απο τις σελιδες ομως.

Thermalright True Spirit 120 30.00€

Δημοσ.

Η θα την ανεβασεις σε καποιο site πχ imageshack η θα την κανεις edit σε αναλυση 1280Χ1024 και θα πατησεις απο κατω που γραφεις μηνυμα,επισυναψη αρχειου.

Δημοσ.

απο οτι ειδα ,δεν μπαινει καν στα windows,μπηκα στο bios Και κοιταξα μου εχει δωσει αλλο ενα πυρηνα ,αλλα απο εκει και περα τιποτα.

Δημοσ.

απο τι ειδα ελεγε στο bios 1,475 καπου εκει αλλα μετα το μεσημερακι θα ανεβασω την καρτελα για να την δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...