Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στο ενλογω διλημα να αναβάθμιση στην νέα έκδοση αλλα διαβάζω αρκετά αρνητικά σε διάφορα φορουμς ότι το μηχάνημα δεν είναι το ίδιο γρήγορο και αποδοτικό όπως με την 4 έκδοση.επίσης ξέρω ότι αν το μετανίωσω δεν υπάρχει πισογυρισμα οπότε θα ήθελα την γνώμη όσων το έχουν δουλέψει.Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στο ενλογω διλημα να αναβάθμιση στην νέα έκδοση αλλα διαβάζω αρκετά αρνητικά σε διάφορα φορουμς ότι το μηχάνημα δεν είναι το ίδιο γρήγορο και αποδοτικό όπως με την 4 έκδοση.επίσης ξέρω ότι αν το μετανίωσω δεν υπάρχει πισογυρισμα οπότε θα ήθελα την γνώμη όσων το έχουν δουλέψει.Sent from my iPad using Insomnia

Ενώ αμα διαβάσεις εδώ οτι δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή θα την βάλεις?

Γιατί να σε πάρει κάποιος στο λαιμό του?

Βέβαια αν το 60% και βάλε ,έχει ήδη την 5.1 κάποιος θα βρεθεί να σου πεί.Εγώ την έχω στο ipad(1) μου και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αλλα μπορεί να είμαι η εξαίρεση απο το 60% (μπορεί και 70%) ,για αυτό μην την βάλεις..... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Δημοσ.
Ενώ αμα διαβάσεις εδώ οτι δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή θα την βάλεις?Γιατί να σε πάρει κάποιος στο λαιμό του?Βέβαια αν το 60% και βάλε ' date='έχει ήδη την 5.1 κάποιος θα βρεθεί να σου πεί.Εγώ την έχω στο ipad(1) μου και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αλλα μπορεί να είμαι η εξαίρεση απο το 60% (μπορεί και 70%) ,για αυτό μην την βάλεις..... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:[/quote']Έλα ντε και αν βρεθεί κανείς με iPad 2 που διάβασε λάθος τον τίτλο του θέματος και μου πει ότι τρέχει καλύτερα;Η το άλλο αν μπει η πρωιν μου που θέλει να με εκδικηθεί;και μου πει βάλτο άφοβα ; :P Πλακιτσα κάνω μην το πάρεις προσωπικά απλά με ενεπνευσες. :PΑπλά όσοι έχετε iPad 1 και έχετε περάσει και απο τις 2 εκδόσεις πείτε μια γνώμη.Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

iPad χωρίς Gestures, δεν είναι iPad πλέον.

Ίσως να γίνει λίγο πιο αργό, αλλά θα έχεις τα πολύ βολικά Gestures.

Πρόκειται για ένα δώρο από την Apple, όπου και οι χρήστες του πρώτου iPad, μπορούν να απολαμβάνουν features του τελευταίου iPad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...