Lost1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ati catalyst control center / ... /pixel format / αλλαξε το ycrbry σε rgp (full)
KEFALAS1981 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μετα απο 2ωρες τεστ σε αλλη οθονη (μονιτορ 22 1680χ1050)δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα οποτε η καρτα και τα καλωδια ειναι ο.κ και παιζει καποια ασυμβατότητα με την 32αρα Philips @Lost1 θα το δοκιμασω τωρα φιλε μου ευχαριστω
KEFALAS1981 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 καλημερα Λοιπον επανερχομαι το εβαλα σε pixel format FULL RGB οπως μου ειχε γραψει ο φιλος Lost1 και εκανε δουλεια τωρα η οθονη εχει κανονικα χρωματα αλλα καθε 10 λεπτα σβηνει η εικονα και επανερχεται εν τω μεταξυ μου το κανει μονο στην 32αρα σε μονιτορ 22 1680χ1050 ειναι οκ καμια ιδεα κανεις ; ευχαριστω
Lost1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πρεπει να εχει επιλογη rpg (οχι full) ... Δες και απο τo menu της tv τι επιλογες εχεις για hdmi (πχ pc) ... Το προβλημα σου εχει σχεση με το hdmi , αν ειχε υποδοχη για dvi-d και εβαζες αναλογο καλωδιο δεν θα ειχες προβλημα ... Αλλη λυση ειναι να απεγκαταστησεις τους drivers ati/amd και καθαρισμα με καποιο προγραμμα , και να εγκαταστησεις τους τελευταιους drivers και αν παλι εχεις προβλημα να βαλεις παλαιοτερους drivers ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα