gdriver Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ανοίγω αυτό το θέμα καθώς θεωρώ πως απασχολεί αρκετό κόσμο. εδώ θα πούμε πράγματα σχετικά με φορτιστές και μπαταρίες καθώς και μεθόδους καλής συντήρησης και φόρτισης.επίσης τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους φορτιστές μας. ξεκινάω λοιπόν με μία διαπίστωση που έκανα για τους 6 φορτιστές που διαθέτω με πιο σημαντικούς ας πούμε τους maha και lacrosse accupower technoline. αναφέρω λοιπόν, σχετικώς με τον maha, πως δεν είναι ακριβώς αυτό που διαβαζα σε πολλές άλλες κοινότητες σχετικώς με τη δυνατότητα του να αναγνωρίζει ευκολότερα και καλύτερα παλίες μπαταρίες από ότι ο lacrosse. πχ. έχω κάτι μπαταρίες πάλίες (hi-watt,panasonic) και οι τέσσερις αυτές προέρχονται από ασύρματα τηλέφωνα (alcatel,panasonic). οι hi-watt ήταν για καμια 6αρια χρόνια στην αποθήκη και τις βρήκα τυχαία.τις έβαλα για φόρτιση και φορτίστηκαν κανονικά με κανένα προβλημα στον φτηνο energizer που εχω.όταν με τη χρηση αποφoρτιστηκαν είπα να τις βάλω στον maha. αποτέλεσμα έβγαζε συνεχως το μηνυμα ''high''. τότε μπήκαν στον accupower iq328 ο οποίος φόρτισε κανονικά τη μία hi-watt AAA σε 6 ώρες (850mah -200ma φορτιση)και την άλλη σε 10 λεπτά έγραφε full.αυτήν που τη φόρτιζε σε 10 λεπτα την αποφόρτισα και όταν την ξαναβαλα την φόρτισε κανονικά για 4 ω΄ρες. ο maha΄ούτε που τις δεχόταν. το ίδιο σκηνικό και με τις panasonic (550 mah) . o maha αναβόσβηνε συνεχώς και έκανε reset το πρόγραμμα ενώ ο accupower τις φόρτισε κανονικά. το ίδιο και ο energizer o ο οποίος φαίνεται να μπορεί να φορτίζει ό,τι μπαταρία του πετάξεις επάνω. όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω πως οι αναθεώρησεις στο υλικολογισμικό που έκαναν στον maha τον εχουν κάνει λίγο ευαίσθητο φορτιστή αποκλειστικώς για καινούργιες μπαταρίες.μπορεί να είναι προβληματικός ο δικός μου δεν ξέρω. η γραμμή παραγωγής του πίσω αναγράφει έναν κωδικό ο οποίος μετά από λίγο ψάξιμο έμαθα πως αντιστοιχεί σε γραμμή παραγωγής φεβρουαρίου του 2012.το ίδιο και ο accupower. ο πολυ παλιότερος ο energizer και ακόμα παλιότεροι οι ultra fast chargers της sony οι οποίοι και εκείνοι φορτίζουν ό,τι μπαταρία και να τους πετάξεις επανω. γνώμες κάποιος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα