Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν δινει σημα η καρτα γραφικών στην οθονη δοκιμασα και άλλη καρτα γραφικών και την ενσωματωμενη της μητρικης τιποτα υπαρχη καποια λυση ωστε να μην τρεχω στο πλαισιο?? (μιας και απο εκει εχω εγγυηση)

Sparkle GTX 460

Intel Core i5 2500K

Gigabyte H67MA-USB3-B3

Δημοσ.

1. εχεις δοκιμασει αλλη οθονη?

2. μηπως βγηκε ή χαλασε το καλωδιο?

3. ακους τιποτα beep απο την μητρικη?

4. δοκιμασες αλλο τροφοδοτικο?

αλλα εφοσον το συστημα κανει post και δεν ακους τα beep σφαλματος απο την μητρικη, τοτε κατι συμβαινει με την οθονη ή το καλωδιο της.

Δημοσ.

1. εχεις δοκιμασει αλλη οθονη?

2. μηπως βγηκε ή χαλασε το καλωδιο?

3. ακους τιποτα beep απο την μητρικη?

4. δοκιμασες αλλο τροφοδοτικο?

αλλα εφοσον το συστημα κανει post και δεν ακους τα beep σφαλματος απο την μητρικη, τοτε κατι συμβαινει με την οθονη ή το καλωδιο της.

1.ναι αλλα χωρις αποτελεσμα

2.για να χαλασε δεν ξερω αλλα ολα ηταν καλα βαλμενα (αλλωστε τι ειναι το καλωδιο για να χαλασει ετσι)

3. οχι

4οχι τοσο καιρο δουλευε μια χαρα με αυτο που εχω (coolmaster 700w)

πριν λιγο το εβαλα και εδωσε εικονα απο την onboard εκανα επανεκκινηση και πάλι τίποτα (lol)

Δημοσ.

τελικα το έστειλα πλαισιο η μητρικη μου ειπαν οτι εφταιγε το περιεργο ειναι οτι μου ζητούν 45ε εργατικα δηλαδη αν δεν ειχα εγγυηση ποσο θα ηθελαν ??

Δημοσ.

Εαν ολα τα πραγματα τα ειχες αγορασει απο αυτους τοτε κακος σου ζητησαν λεφτα.

ολα απο πλαισιο ειναι!!

Δημοσ.

Μπορούσες να τους πεις πως θα τη βάλεις εσύ τη μητρική. Θα πλήρωνες γύρω στα 15 ευρώ για τον τεχνικό έλεγχο.

μα την αλλαξαν χωρις να με ενημέρωσουν

αφου την ειχαν αλλαξει και με εχουν χρεωση με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος (ειχαμε συνενοηθεί οτι απλα θα το κοιτάγανε να δουν τη προβλημα εχει)

Δημοσ.

μα την αλλαξαν χωρις να με ενημέρωσουν

αφου την ειχαν αλλαξει και με εχουν χρεωση με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος (ειχαμε συνενοηθεί οτι απλα θα το κοιτάγανε να δουν τη προβλημα εχει)

Τι να τους πεις.....

Δημοσ.

Σε καταστημα ΑΘηνας αυτο?

Γιατι εχω την εντυπωση οτι στα καταστηματα της Θεσσαλονικης,οι διευθυντες ειναι περισσοτερο επαγγελματιες?

Δημοσ.

Μάλλον εσυ ευθύνεσαι για το αλλαλουμ @6xXx6 μαζί με το pc που τα πήγες στο πλαίσιο, τους πήγες και τις αποδείξεις αγοράς για δουν ότι είναι στην εγγύηση ?? τους μίλησες σωστά , ή τους άφησες άλλη εντύπωση, και μαδανε !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...