Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω 24αρα γραμμή connx και τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αισθητά η ταχύτητα από 900+ kb/s που κατέβαζα έχει πάει στα 700+ kb/s , παίζει να φταίει το ότι από annex A έχει γυρίσει σε annex Μ;

DSL Mode: ADSL2+_AnnexM

noise margin upstream: 18 db

output power downstream: 21 db

attenuation upstream: 15 db

noise margin downstream: 8 db

output power upstream: 15 db

attenuation downstream: 26 db

Δημοσ.

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω 24αρα γραμμή connx και τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αισθητά η ταχύτητα από 900+ kb/s που κατέβαζα έχει πάει στα 700+ kb/s , παίζει να φταίει το ότι από annex A έχει γυρίσει σε annex Μ;

Ώπ, τον ξέχασα.

6936 kbps / 1023 kbps

α.δεν ειναι annex m διοτι δεν θα ειχες 1024 στο Up αλλα θα ειχες 2 Mbit εφοσον το margin στο upstream σου ειναι 18.το εχω ξαναδει ρουτερ να λεει annex m οτι συγχρονισε ενω στην πραξη ειναι adsl2+.

αλλος ενας που με 21 margin στο down αντι για κανα 15 παιζει πιο χαμηλα.εχουμε να δουμε πολλους ακομα να παιζουν καμια σχεση με το max θεωρητικο.κατα τα αλλα παρε τον οτε και δωστο βλαβη αν και δεν βλεπω να κανουν κατι.το downstream σου margin ειναι στο 8 οποτε ουτε εκει παει κατι λαθος.το ρουτερ αν θες απο multimode βαλτο adsl2+ η ξετσεκαρε το annex m αλλα δεν θα αλλαξει κατι το πιο πιθανο

• Super Moderators
Δημοσ.

ας checkάρει πρώτα ότι μπορεί στο σπίτι, δλδ φίλτρα, καλώδια etc...

να βγάλει όλες τις συσκευές από την τηλεφωνική γραμμή και να αφήσει μόνο το router με ΚΟΝΤΟ καλώδιο κτλπ κτλπ

Δημοσ.

αν πιανουν και τα χερια σου ας δει και στον κατανεμητη η στην χωνευτη αμα ξερει απο αυτα αλλα.....δεν θελω να απογοητευσω προκαταβολικα.

Δημοσ.

αν δεν ξερεις απο κατανεμητες κτλ απλα δωστο βλαβη να κανει ελεγχο ο οτε.αν σου αλλαξει κατι πχ απερχομενο η κεντρικο θα το δεις στην πραξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...