Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 24 αρα γραμμη ,και έχω ταχύτητα αργή κλειδώνω στα 16 με 17 mbps .με το dslam στα 500μετρα .

Πήρα τηλ. τον ΟΤΕ και μου είπε η τεχνικός οτι η αργή ταχύτητα οφείλεται στο οτι ήρθαν νέοι κάτοικοι στο χωριό μου και έβαλαν και αυτοί οτενετ και γι αυτό οφείλεται η αργή ταχύτητα(ανοιξαν πόρτες μου είπε -κατι τετοιο)

Είναι αλήθεια αυτό που μου έιπε?

Αμα είναι έτσι γιατί στην Αθηνα πχ που είναι χιλιαδες ανα dslam δε πέφτει τόσο πολύ η ταχύτητα τους?

Δημοσ.

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:54:10

Modulation: G.992.5 Annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 16.930

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 4,56 / 95,94

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,5 / 13,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 9,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 5 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 95 / 2

HEC Errors (Up/Down): 852 / 0

Δημοσ.

Φυσιολογικό ειναι αυτο που σου ειπαν στον ote, οσο περισότεροι ειναι στο dslam τοσο ποιο πολύ δεν υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερο συγχρονισμό. Πάντως καλα ειναι και τα 17 σχεδόν που πιάνεις και για χωριό :)

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; Πήρε ο γείτονας ασύρματο τηλέφωνο και χάλασε η ποιότητα ήχου στο δικό σου ασύρματο. αυτά είναι ανίκουστα. Ούτε ψευτο κινέζικα dslam δε κάνουν τέτοια πράγματα.

Το να έχει καθυστερήσεις στο internet λόγο φόρτου του dslam έχει λογική. Το να συγχρονίζει χαμηλότερα δεν έχει καμία λογική αλλά είναι μια βλακία ώστε να κλείσει την κλήση η τηλεφωνήτρια.

Πόσο συγχρόνιζες πριν; Είτε μιλάς για καινούργια σύνδεση και αντί για έως 24 συγχρονίζεις στα 17;

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου.Δεν εχει απολυτως καμια σημασια για την ταχυτητα συγχρονισμου το πληθος πελατων σε ΑΚ.Οποιος στο πε η δεν το ξερει η απλα ηθελε να σε κλεισει.

Μονο σε ταχυτητα download παιζει ρολο.Απο οτι λες,υποψιαζομαι οτι σου αλλαξαν κανα κεντρικο/απερχομενο ζευγος στη γραμμη σου και το εβαλαν σε καποιον που ειχε κανα θεματακι ή ξαφνικα εχει καποιο θεμα η εσωτερικη σου.Αλλαξες τιποτα στην εσωτερικη σου συνδεσμολογια/καλωδιωση;Το modem σε αλλη πριζα ,αλλο φιλτρο,αλλο καλωδιο σε modem/τηλ κλπ;Επισης βλεπω μερικα crc errors, εχεις και αποσυνδεσεις καμια φορα;Μαλλον σου αλλαξαν το ζευγος σε κανα καφαο η box για να φτιαξουν καποιον αλλον...

Παντως ειτε συγχρονιζει 17mbps ειτε 24mbps ουσιαστικη διαφορα στο download δεν θα δεις,εκτος και αν εχεις 10pc's που κατεβαζουν.

Δημοσ.

μπορεί να είναι cross talking.

Cross talking συνήθως μπορεί να κάνουν αρκετές isdn γραμμές μαζί αλλιώς είναι πολύ μικρές οι τάσεις ώστε να κάνουν παρεμβολές.

Έχει τύχη να περνάει isdn - pstn - isdn και η pstn να έχει degradation κοντά στο 50%. Αλλά αυτό είναι γνωστό και απλά κακή διαχείρηση απο τον ΟΤΕ πως παραδίδει γραμμές.

Κανονικά οι isdn με τις pst στο ΚΑΦΑΟ περνάνε απο άλλα ζευγάρια ξεχωριστά.

Βασικά για μην κάνουμε υποθέσεις πρέπει ο topic starter να μας πει αν είναι καινούργια σύνδεση είτε αν έπαιζε πψ στα 21+ και τώρα στα 17.

Ως καινούργια σύνδεση υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αν είναι παλιά υπάρχουν άλλοι πιθανοί λόγοι.

Δημοσ.

Λοιπόν σόρρυ που άργησα να απαν΄τησω ,είχα πάει για ύπνο.Λοιπον ΟΤΕΝΕτ έχω 6 χρόνια τώρα και πριν 6-7 μήνες κλείδωνα ακόμα και στα 22mbps

Kαι επίσης μένω σε μονοκατοικία

Δημοσ.

Λοιπόν σόρρυ που άργησα να απαν΄τησω ,είχα πάει για ύπνο.Λοιπον ΟΤΕΝΕτ έχω 6 χρόνια τώρα και πριν 6-7 μήνες κλείδωνα ακόμα και στα 22mbps

Kαι επίσης μένω σε μονοκατοικία

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το ανώτατο ήταν 22mbps.Γενικά στα πόσα κλείδωνες;

Δημοσ.

πριν 6,7 μηνες γενικά κλειδωνα στα 20 με 21

Πηρα btw το 13888

και πήγε να μου πει η τηλεφωνήτρια για το οτι φτάει οτι ήρθαν νέοι συνδρομητες

και την εκοψα και της έιπα οτι αυτό που λές δε στέκει

και μου είπε:" καλά καλά θέλετε να δηλώσουμε βλάβη ταχύτητας?"

και της είπα ναι

και τώρα θα δω σε μερικές μέρες τι θα γίνει

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσιολογικό ειναι αυτο που σου ειπαν στον ote, οσο περισότεροι ειναι στο dslam τοσο ποιο πολύ δεν υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερο συγχρονισμό. Πάντως καλα ειναι και τα 17 σχεδόν που πιάνεις και για χωριό :)

το crosstalk δεν συμβαίνει στο dslam αλλά στο last mile, πχ στο ΚΑΦΑΟ, στον κατανεμητή της πολυκατοικίας...

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; Πήρε ο γείτονας ασύρματο τηλέφωνο και χάλασε η ποιότητα ήχου στο δικό σου ασύρματο. αυτά είναι ανίκουστα. Ούτε ψευτο κινέζικα dslam δε κάνουν τέτοια πράγματα.

Το να έχει καθυστερήσεις στο internet λόγο φόρτου του dslam έχει λογική. Το να συγχρονίζει χαμηλότερα δεν έχει καμία λογική αλλά είναι μια βλακία ώστε να κλείσει την κλήση η τηλεφωνήτρια.

Πόσο συγχρόνιζες πριν; Είτε μιλάς για καινούργια σύνδεση και αντί για έως 24 συγχρονίζεις στα 17;

α.crosstalk λεει κατι.???βεβαια οχι να πεσει τοσο αλλα πεφτει η ταχυτητα

Cross talking συνήθως μπορεί να κάνουν αρκετές isdn γραμμές μαζί αλλιώς είναι πολύ μικρές οι τάσεις ώστε να κάνουν παρεμβολές.

Έχει τύχη να περνάει isdn - pstn - isdn και η pstn να έχει degradation κοντά στο 50%. Αλλά αυτό είναι γνωστό και απλά κακή διαχείρηση απο τον ΟΤΕ πως παραδίδει γραμμές.

Κανονικά οι isdn με τις pst στο ΚΑΦΑΟ περνάνε απο άλλα ζευγάρια ξεχωριστά.

Βασικά για μην κάνουμε υποθέσεις πρέπει ο topic starter να μας πει αν είναι καινούργια σύνδεση είτε αν έπαιζε πψ στα 21+ και τώρα στα 17.

Ως καινούργια σύνδεση υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αν είναι παλιά υπάρχουν άλλοι πιθανοί λόγοι.

δεν ειναι μονο θεμα Isdn ειναι και μισθωμενα και Pcm και αλλα τοσα.δεν ειναι μονο η ταση.κανονικα οι isdn με τις Pstn περνανε απο αλλα ζευγαρια.αυτα σε μια αλλη χωρα οχι στην ελλαδα.στην ελλαδα ολα περνανε απο παντου:P.οτι εχει περισσεψει κοινως.

το crosstalk δεν συμβαίνει στο dslam αλλά στο last mile, πχ στο ΚΑΦΑΟ, στον κατανεμητή της πολυκατοικίας...

μπορει να συμβει και στο κεντρικο και στο απερχομενο.

τωρα για τον φιλο μας που απο 21-22 πηγε στα 17 πολυ απλα ο οτε θα του πει οτι αυτο φτανει μεχρι εσενα αυτο σου δινουμε ασχετα με το τι επαιζες παλια.και θα κλεισει η βλαβη τοσο απλα.δεν κανει αλλαγες κεντρικων και απερχομενων ο οτε επειδη εσυ παιζεις στα 17 και οχι στα 22.εδω ειναι ατομα με 12 attenuation και παιζουν στα 13 mbit και εχω βγει συνδυαστικο χερακι χερακι με τον οτε και μου λεει αυτο ειναι δεν μπορω να σου κανω τιποτα.αμα ο οτε αλλαζε καλωδια και ζευγαρια για τετοιες περιπτωσεις αστα να πανε.εδω σε πολλα καφαο δεν υπαρχουν καλωδια χωρις προβληματα και εδω συζηταμε να του δωσουν καλυτερο ζευγαρι??

το μεγιστο θεωρητικο ειναι οπως το λεει και η λεξη.θεωρητικο.για τον οτε δεν σημαινει κατι.απο την στιγμη που μια γραμμη δεν εχει γειωση δεν εχει εξωτερικη φορτιση η κατι αλλο ασχετα αν ποιοτικα δεν ειναι καλη η βλαβη κλεινει.απο την στιγμη που ο συγχρονισμος ειναι πολυ καλος επισης κλεινει.απο την στιγμη που δεν εισαι κατω απο τον μεσο ορο που παιζουν οι υπολοιποι στο καφαο επισης κλεινει η βλαβη.εδω εχω δει γραμμες με εξωτερικες φορτισεις και ο οτε να την μετραει με μεταλλακτη και να σου λεει ολα μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...