christos43 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλημερα, Μπορω με καποιο τροπο να χρησιμοποιησω την web camera που εχω σο pc μου, εχοντας προσβαση απο μακρυα μεσω router με δρομολογηση ports κτλ? Θα ηθελα αυτες τις μερες που θα ειμαι σε ταξιδι να μπορω να "τσεκαρω" οτι ολα βαινουν καλως... Υπαρχει τροπος? Ευχαριστω προκαταβολικα.
dragonios Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Υπαρχουν καποια προγραμματα που εχουν και αντιστοιχα app για ios k android αλλα ειναι επι πληρωμη. Μια πρακτικη λυση ειναι να χρησιμοποιησεις το Skype. Link δες και εδω , φαινεται καλη περιπτωση.
christos43 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ενδιαφερουσα λυση,σ'ευχαριστω για το link. Μπορω βεβαια να χρησιμοποιησω και teamviewer,αλλα οταν ο υπολογιστης μπαινει σε αδρανεια,δεν μπορεις πλεον να εχεις remote access. Υπαρχει μηπως λυση σε αυτο? Να "ξυπναει" δλδ το pc οταν ζηταω προσβαση μεσω teamviewer απο το android κινητο μου?
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για δες λίγο το πρόγραμμα ελέγχου της cam σου κατά κανόνα έχουν λειτουργία να ενεργοποιούνται μόνες τους όταν ανιχνεύουν κίνηση αλλά τουλάχιστον έχουν λειτουργία να τραβάνε φώτο κάθε όσο του ορίσεις και να της στέλνουν σε κάποια διεύθυνση που θα ορίσεις π.χ. στο email σου. Αν δεν έχει το δικό της πρόγραμμα τέτοιες λειτουργίες τότε δες το webcamXP που κάνει και live streaming σε δικιά τις σελίδα,ακόμα και στο ελεύθερο το κάνει για μια κάμερα. .
christos43 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για δες λίγο το πρόγραμμα ελέγχου της cam σου κατά κανόνα έχουν λειτουργία να ενεργοποιούνται μόνες τους όταν ανιχνεύουν κίνηση αλλά τουλάχιστον έχουν λειτουργία να τραβάνε φώτο κάθε όσο του ορίσεις και να της στέλνουν σε κάποια διεύθυνση που θα ορίσεις π.χ. στο email σου. Αν δεν έχει το δικό της πρόγραμμα τέτοιες λειτουργίες τότε δες το webcamXP που κάνει και live streaming σε δικιά τις σελίδα,ακόμα και στο ελεύθερο το κάνει για μια κάμερα. . Δεν απαιτειται να ειναι ενεργο το pc για να τραβηξει screenshot η καμερα? (και οχι σε hibernation) Ειμαι κατα 99% σιγουρος παντως οτι η Hercules (low end)καμερα μου δεν υποστηριζει motion detect η το δευτερο που αναφερεις δυστυχως... Το webcamXP μπορει να δουλεψει υπο hibernation? Αν ναι τοτε ειναι οτι χρειαζομαι. Αλλιως,θα προτεινες κατι τετοιο: http://www.dslreports.com/wakeup ?? Εχεις μηπως χρησιμοποιησει κατι αναλογο? Λειτουργει? Σ'ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα