astymagos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 και να πας να κάνεις αιτηση δεν γίνεται ..λεει προβλημα επικοινωνίας με τον ΟΑΕΔ
fotis 65 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Λεω εγω τωρα..μηπως το θεμα ειναι λιγο ασχετο με τις προσφορες που ειναι το τοπικ...? Αν ειναι να βαζουμε και τα βοηθηματα που δινει ο Οαεδ εδω καλύτερο από φλασακια - τσιμπιδάκια σίγουρα είναι, από την αρχή είπα αν δεν αρέσει ας μετακομίσει η ας διαγραφή.
yannis18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ευχαριστούμε για το θέμα. Οποίος δεν θέλει ας μην το διαβάσει. Εγώ πάντως θα το εχανα αν δεν το έβλεπα εδώ.
astymagos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εστειλε κανείς την αίτηση ?εμενα μου λεει τωρα οτι εχω βάλει λάθος στοιχεία ενω ειναι σωστα.
Innersense Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Με την ένταξη του ανέργου στο πρόγραμμα γίνεται διακοπή του ταμείου ή κάτι άλλο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να πρέπει να σταματήσει το επίδομα ανεργίας; (360Ε τρομάρα του...) Δεν είδα κάτι στο συγκεκριμένο, απλά ρωτάω γιατί σε αρκετά προγράμματα του ΟΑΕΔ ισχύει αυτό...
baskon Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ειπα οτι το μερος δεν ειναι σωστο καθως δεν ειναι προσφορα.Κατα τα αλλα μια χαρα θεματακι ειναι.Προσωπικά το ηξερα και ειχα κανει ηδη αιτηση απο χτες Και στο φιλο που ρωταει αν ψαξεις στις πληροφοριες τις σελιδας θα δεις οτι ναι αν ξεκινησει το προγραμμα το επιδομα σταματαει και συνεχίζει μετά την επιμόρφωση
Innersense Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Και στο φιλο που ρωταει αν ψαξεις στις πληροφοριες τις σελιδας θα δεις οτι ναι αν ξεκινησει το προγραμμα το επιδομα σταματαει και συνεχίζει μετά την επιμόρφωση Οκ, δεν το βρήκα όπως το κοίταξα γρήγορα, ευχαριστώ!
Salvation81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Με την ένταξη του ανέργου στο πρόγραμμα γίνεται διακοπή του ταμείου ή κάτι άλλο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να πρέπει να σταματήσει το επίδομα ανεργίας; (360Ε τρομάρα του...) Δεν είδα κάτι στο συγκεκριμένο, απλά ρωτάω γιατί σε αρκετά προγράμματα του ΟΑΕΔ ισχύει αυτό... Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα οι περισσοτεροι Ι.Υ πλεον περνουν λιγοτερα απο 600ε.....Αν βγαλεις εξοδα μετακινησης κτλ κτλ κτλ τους μενουν καπου 450-500ε καθαρα...360ε λοιπον και να καθεσαι δεν τα λες λιγα.
tiestointhemix Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 το διαβασα λιγο και δε καταλαβα. ο χρονος ανεργιας ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ του προγραμματος και εφοσον εγκριθει καποιος δικαιουχος συνεχιζει να υφισταται? αξιζει δηλαδη πχ. καποιος με 3 χρονια ανεργια στο κεφαλι καταγεγραμμενη στον ΟΑΕΔ να την χασει για 100 ωρες προγραμματος και 500 ευρω? διοτι 700 δεν βγαινει με τιποτα..
harmteo Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 νομιζω οτι ο χρονος ανεργιας θα συνεχισει να υφισταται! και αν καταλαβα καλα αφου τελειωσουμε θα μας δωσουν 500 ευρω?
fotis 65 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 όπως τα λέει ο φίλος tiestointhemix...θα διακοπή ο χρόνος ανεργίας και θα ξανά συνεχίσει μετά το τέλος της επιχορήγησης. μείον για κάποιον που έχει συνεχόμενη 2 έτη π.χ.
idomeneas26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Προεκλογικά καραγκιοζιλίκια είναι αυτα, οι περισσότεροι θα κανουν την αιτηση μονο και μονο για το 500αρικο, αν και απο οτι γράφει προτεραιοτητα εχουν τα ατομα που είναι πανω απο 55 ετών και οι νεοι 18-24. Τουλάχιστον μάγκες όσοι έχουμε ήδη μια πιστοποίηση στους υπολογιστές ας αφήσουμε τις αιτήσεις εμείς και να μπουν στο πρόγραμμα αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη , μα με 500 ευρω δεν σωνόμαστε.
madtracker Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξέρει κανείς πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει?? και αύγουστο 8α έχει μα8ήματα??
sintalkas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά επειδή έχω μια απορία αυτοί που είναι συνεχόμενα άνεργοι πάνω από 1 χρόνο τουλάχιστον από ότι ξέρω δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας μετά από το τέλος του 1ου χρόνου ,σωστά?
fotis 65 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά επειδή έχω μια απορία αυτοί που είναι συνεχόμενα άνεργοι πάνω από 1 χρόνο τουλάχιστον από ότι ξέρω δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας μετά από το τέλος του 1ου χρόνου ,σωστά? Σωστά ... αλλά αν συνεχίζουν να είναι εγγεγραμμένοι για διάστημα 1 ~ 2 χρόνια έχουν το πλεονέκτημα της μοριοδοτησης σε κάποιο διαγωνισμό. οπότε ασύμφορη η κατάρτιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις