sinig Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλήσπέρα, Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ το vlc δούλευε μια χαρά ξαφνικά άρχισε να μου κάνει <<σπασίματα>> κατά την αναπαραγωσή μιας ταινίας και πλέον όταν την ανοίγει ποτέ δεν λαμβάνει υπότιτλους και αν το πάω σε κάποιο άλλο time από την μπάρα κολάει και πρέπει να το τερματίσω από το force quit! και ξανα τα ίδια.. τι μπορεί να φταίει ξαφνικά ? εγκατέστησα πολλά version του vlc και όλα το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα το moovist αλλά και αυτό με κάνει <<σπαστίματα>> κατά την διάρκεια αλλα τουλάχιστον εκεί παίζει Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα εχω φιλαρακι... δεν ξερω τι γινεται... ακριβως το ιδιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εβαλα το mplayer osx και ειναι οκ τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bak21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μετα την τελευταία αναβάθμιση του vlc εγω δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα πάντως... Sent from me!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Το δοκιμαζεις με την ιδια ταινια καθε φορα? Δοκιμασε με μια ταινια που ειχες δει και ξερεις οτι ηταν μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα. Ξαφνικά, και ενώ λειτουργούσε μία χαρά και με την νέα έκδοση, δημιουργεί πρόβλημα όταν η ταινία έχει υπότιτλους (το δοκίμασα μόνο με ελληνικούς). Το πρόβλημα που δημιουργεί είναι ότι δεν εμφανίζει τους υπότιτλους και σταματάει να αποκρίνεται (δεν μπορώ να πλοηγηθώ στην ταινία, δεν μπορώ να κλείσω το LVC). Βρήκε κανείς καμία λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 To mplayerx αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο από όλα. Χρησιμοποιήστε αυτό προς το παρόν μέχρι να φτιάξουν τα άλλα player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα