Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...

Edit:βασικα εγω προσωπικα θα πηγαινα στην συνθεση με τον AMD και θα αλλαζα την καρτα γραφικων με αυτη ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) ΤΙΜΗ 264.76 € λογω +1χρονου εγγυησης και καλυτερης ψυξης και θα αλλαζα την οθονη με αυτην LG LCD LED 21.5'' IPS226V-PN ΤΙΜΗ 150.95 € και το συνολο θα ηταν 829,26

Την συγκεκριμενη οθονη την αγορασα εχθες και το μονο που εχω να πω ειναι πως ειναι αψογη, +1000!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΤΟΥΜΠΑΝΟ. +1. Βγάλε μόνο τον 960t και βάλε τον i3 με άλλη μητρική. Για gaming pc μιλάμε.

Δες την σύνθεση του τέρυ. Σε σχέση με αυτή που σου έκανα εγώ έχει χειρότερο επεξεργαστή (αλλά δεν θα το δεις πουθενά), καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν έχει ssd (αυτό σε νοιάζει αν θες ταχύτητα στα windows και στα προγράμματά σου) ΑΛΛΑ έχει πάρα πολύ καλή οθόνη,

Συμπερασματικά με την σύνθεση του τέρυ, ειδικά αν λάβεις υπόψιν την παρατήρησή μου για τον i3, θα παίζεις καλύτερα και θα το ευχαριστιέσαι και παραπάνω (οθόνη)

Ρε αγορι μου... ποσες φορες θα στο πουμε... μην επιμένεις σε αυτον τον καταραμένο 2πυρηνο εν έτη 2012....

Περα του ότι δεν είναι διόλου vfm... οι δυο πυρηνες είναι λίγοι πλεον... όσο δυνατοι και να είναι στο multitasking χωλαίνουν ασχημα και multitasking σημαινει και ότι ο αλλος μπορει παράλληλα με το gaming να θέλει απο πίσω να έχει ανοιχτο ενα browser με 10 καρτέλες ανοιχτες και δεν ξερω εγω και τι αλλο και να δουλέυει συνεχεια με το alt tab... Οσο για το gaming.. το ιδανικό gaming γινεται στα 60fps και οι δύο επεξεργαστές σε συνδιασμό με μία καλή κάρτα που είναι και ο σημαντικότερος παραγόντας τα 60fps τα έχουν... τωρα αν σε ορισμένα games o Intel βγάζει 90fps και ο AMD 80.. συ και με και απανω τούρλα που λέει και ο λαος... διαφορά ο χρήστης δεν θα δει... για να μην μιλήσω για την γενικότερη ταση πλεον όλο και περισσότερα games να βγαινουν multithreaded οπου και ο Ιντελακος γονατίζει ασχημα...

Εχεις κανει αρκετά βηματα μπροστά στην ποιοτητα των συνθέσεων σου αλλά δυστυχώς από καποια πράγματα δεν λες να ξεκολλήσεις... και φλερτάρεις ασχημα με το να χαρακτηριστείς Intel fanboy. Period.!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...