Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι βαζεις το Period στο τελος????τι σημαινει αυτο?

Επισης σταματηστε να βαζετε συνεχεια τον διπυρηνο το 2012.εαν ειναι να βαζουμε τον celeron τουλαχιστον να λεμε οτι ειναι φθηνος.....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μένω έκπληκτος, αν μη τι άλλο εσύ πρώτος απ'όλους πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει,αλλά καλύτερα να μην το συνεχίσω,γιατί θα καταντήσουμε να μαλλιοτραβιόμαστε σαν μικρά παιδάκια(όχι μεταξύ μας Θάνο),και θα χαλάσουμε το θέμα του παιδιού .

Δημοσ.

Επισης σταματηστε να βαζετε συνεχεια τον διπυρηνο το 2012.εαν ειναι να βαζουμε τον celeron τουλαχιστον να λεμε οτι ειναι φθηνος.....

Πες τα Χρυσόστομε ...

Δημοσ.

Η χρήση του pc δεν θα είναι αποκλειστικά για gaming. Και για multitasking. Και η οθόνη που έχω είναι η acer al1916. Το resolution είναι 1280-1024.

Δημοσ.

Πάνε στη σύνθεση μου και θα είσαι Οκ , με νέα ποιοτική οθόνη

(μπορείς να σπρώξεις και τα παλιά σου και να σου βγεί λιγότερο το σύστημα)

(αν τα σπρώξεις βέβαια μπορείς να πας στον 2500Κ ή το καλύτερο σε έναν ssd να απογειωθεί το σύστημα)

Δημοσ.

Τελικα θελεις στα 850 μονο απο το πλαισιο και με οθονη μεσα?αλλα μονο απο το πλαισιο?

dvd recorder εχεις τουλαχιστον?

Θα προτιμούσα από πλαίσιο. Έχω dvd-r.

Δημοσ.

Ναι βρε αγορι μου.θα προτιμουσες ομως λες.δεν λες οτι θελεις μονο απο εκει.δηλαδη και οθονη μονο απο εκει????μπορεις να παρεις πολυ καλυτερο συστημα απο αλλο μαγαζι να σου το στησει κιολας και να σου το στειλει.το πλαισιο ουτε καλες τιμες εχει,ουε ποικιλια εχει και το service που ειχε καποτε,δεν το εχει.κοινως,δεν εχει τιποτα......

Δημοσ.

Εαν εισαι απο Αθηνα τοτε mssystems.εαν εισαι απο Θεσσαλονικη τοτε visionstudio.

Εαν εισαι απο ενδιαμεσα μας το λες και επιλεγουμε για τυχον μεταφορικα.Πχ την οθονη την βρισκεις και σε αλλα μαγαζια και με προσφορες.

Δημοσ.

Ωραια.

Επεξεργαστης Intel Core i5 2320 3.0 GHz Quad Core ΤΙΜΗ 169.20 €

Μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z77-DS3H ΤΙΜΗ 97.87 €

Μνημη G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 52.63 €

Καρτα γραφικων nVidia GeForce GTX 560 Ti 448 Cores Limited Edition 1.28GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gainward) ΤΙΜΗ 235.75 €

Κουτι Enermax Staray Lite ECA3175-L ΤΙΜΗ 46.19 €

Τροφοδοτικο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 46.16 €

Σκληρος Western Digital 500GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA III 7200rpm 16MB ΤΙΜΗ 74.82 €

Ssd Καλα θα ηταν να χωρουσε....

Οθονη Asus LCD LED 23'' VS238N ΤΙΜΗ 137.66 €

Συνολο 860,28

Εαν θελεις να πεσει η τιμη κανενα πενηνταρικο και να βαλουμε την 7850 την καινουργια μεσα,πες το μας για να παμε σε μια συνθεση με AMD 960T και μια αντιστοιχη καλη μητρικη.

Δηλαδη θα κανεις αυτες τις αλλαγες

Επεξεργαστη Phenom II X4 960T 3.0 GHz ΤΙΜΗ 116.94 €

Μητρικη Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 ΤΙΜΗ 76.81 €

Καρτα γραφικων ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Club 3d) ΤΙΜΗ 247.08 €

Συνολο 798,29

Edit:βασικα εγω προσωπικα θα πηγαινα στην συνθεση με τον AMD και θα αλλαζα την καρτα γραφικων με αυτη ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) ΤΙΜΗ 264.76 € λογω +1χρονου εγγυησης και καλυτερης ψυξης και θα αλλαζα την οθονη με αυτην LG LCD LED 21.5'' IPS226V-PN ΤΙΜΗ 150.95 € και το συνολο θα ηταν 829,26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...