Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και θέλω την γνώμη σας για σύνθεση νέου pc. gaming pc και το budget είναι περίπου 700 ευρώ. Ενδιαφέρομαι μόνο για πύργο. Έχω κάνει μια σύνθεση εγώ και θέλω την γνώμη σας. Κατά προτίμηση από το πλαίσιο.

case CoolerMaster HAF 912 Plus Midi Tower Black (RC-912P-KKN1)-117,99

psu Turbo-X 650W Value Series-55,01

cpu Intel Core i5 2500 (s1155, 3,30GHz, 6MB)-193,00

μητρική Gigabyte Z68P-DS3 (s 1155 , Z68 , DDR3, HDMI)-93,39

μνήμη Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm-36,00

κάρτα γρ. Sapphire 6770 Flex (PCI Express , DDR5 , 1 GB)-139,00

σκληρός Western Digital Caviar Blue WD7500AAKX 750GB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)-114,89

Σύνολο-749,28

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλώς τον

λάθος επιλογές ...

1ον το τροφοδοτικό

2ον μόνο 4gb ram

3on 6770...

να μη πω και το κουτί ... γούστα είναι αυτά

Ποια οθόνη έχεις ;

Επίσης 700 λες και κάνεις σύνθεση 750

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και θέλω την γνώμη σας για σύνθεση νέου pc. gaming pc και το budget είναι περίπου 700 ευρώ. Ενδιαφέρομαι μόνο για πύργο. Έχω κάνει μια σύνθεση εγώ και θέλω την γνώμη σας. Κατά προτίμηση από το πλαίσιο.

case CoolerMaster HAF 912 Plus Midi Tower Black (RC-912P-KKN1)-117,99

psu Turbo-X 650W Value Series-55,01

cpu Intel Core i5 2500 (s1155, 3,30GHz, 6MB)-193,00

μητρική Gigabyte Z68P-DS3 (s 1155 , Z68 , DDR3, HDMI)-93,39

μνήμη Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm-36,00

κάρτα γρ. Sapphire 6770 Flex (PCI Express , DDR5 , 1 GB)-139,00

σκληρός Western Digital Caviar Blue WD7500AAKX 750GB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)-114,89

Σύνολο-749,28

Πες ποιά οθόνη έχεις, αν θέλεις, και αν σκέφτεσαι να την αλλάξεις. Κατά τα άλλα στη σύνθεσή σου το κουτί είναι αδικαιολόγητα ακριβό για το μπάτζετ σου, το τροφοδοτικό μούφα (με το συμπάθειο), η μητρική δεν έχει usb3 καιη κάρτα γραφικών είναι και ακριβή για 6770 αλλά και σ αυτό το μπάτζετ πας σε κάι καλύτερο.

Πρόταση:

Κουτί: CoolerMaster Elite 430 Black Case (RC-430-KWN1)

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 +

Μητρική: Gigabyte Z68AP-D3 (s 1155 , Z68 , DDR3 , HDMI)

Επεξεργαστής: Intel Core i5 2400 (s1155, 3,10GHz, 6MB)

Μνήμη: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit

Κάρτα γραφικών: Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB, Full Retail)

Σκληρός: Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

SSD: OCZ Agility 3 Series 60GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-60G)

Σε σχέση με το δικό σου έχει καλύτερη κάρτα γραφικών (το βασικό), καλύτερο τροφοδοτικό, περισσότερη μνήμη, ssd δισκο για να στήσεις λειτουργικό και προγράμματα.

740 ΕΥΡΩ

Καλωσήρθες!

Δημοσ.

terry για το budget λάθος μου, μέχρι 750. Οθόνη έχω μια acer σχετικά παλιά. Ίσως δω για οθόνη πιο μετά στο μέλλον. Επίσης για το ssd δεν είναι απαραίτητος, σωστά? Με έναν hdd δεν θα κάνω την δουλειά μου? Και κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω είναι αν χρειάζεται ψύκτρα. Ευχαριστώ (όπως θα καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά για το πως θα κάνω την σύνθεση)

Δημοσ.

Αν δεν πας στο κοντινό μέλλον για αντικατάσταση οθόνης η 6770 σε καλύπτει ... αν βέβαια είναι παλιά - παλιά,δες λίγο το μοντέλο ή την ανάλυση της, για να μας βοηθήσεις λίγο.

Μόνο για παιχνίδια τον θέλεις ;

Δημοσ.

Αν δεν πας στο κοντινό μέλλον για αντικατάσταση οθόνης η 6770 σε καλύπτει ... αν βέβαια είναι παλιά - παλιά,δες λίγο το μοντέλο ή την ανάλυση της, για να μας βοηθήσεις λίγο.

Μόνο για παιχνίδια τον θέλεις ;

Ναι, αλλά όχι στα 139 ευρώ.

Δημοσ.

Τώρα μου είναι δύσκολο να δω την οθόνη. Αύριο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω όμως. Το pc κυρίως για gaming αλλά και για καθημερινές ασχολίες. Εδώ και 4 χρόνια την έβγαζα με ένα laptop της acer και ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Δημοσ.

ΤΟΥΜΠΑΝΟ. +1. Βγάλε μόνο τον 960t και βάλε τον i3 με άλλη μητρική. Για gaming pc μιλάμε.

Τώρα μου είναι δύσκολο να δω την οθόνη. Αύριο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω όμως. Το pc κυρίως για gaming αλλά και για καθημερινές ασχολίες. Εδώ και 4 χρόνια την έβγαζα με ένα laptop της acer και ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Δες την σύνθεση του τέρυ. Σε σχέση με αυτή που σου έκανα εγώ έχει χειρότερο επεξεργαστή (αλλά δεν θα το δεις πουθενά), καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν έχει ssd (αυτό σε νοιάζει αν θες ταχύτητα στα windows και στα προγράμματά σου) ΑΛΛΑ έχει πάρα πολύ καλή οθόνη,

Συμπερασματικά με την σύνθεση του τέρυ, ειδικά αν λάβεις υπόψιν την παρατήρησή μου για τον i3, θα παίζεις καλύτερα και θα το ευχαριστιέσαι και παραπάνω (οθόνη)

Δημοσ.

ΤΟΥΜΠΑΝΟ. +1. Βγάλε μόνο τον 960t και βάλε τον i3 με άλλη μητρική. Για gaming pc μιλάμε.

Τσου

4 γκανιάν πυρήνες ... ίσως και 6 ... αν κάτσει ...

(το πρωί πάλι)

Δημοσ.

Δες την σύνθεση του τέρυ. Σε σχέση με αυτή που σου έκανα εγώ έχει χειρότερο επεξεργαστή (αλλά δεν θα το δεις πουθενά), καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν έχει ssd (αυτό σε νοιάζει αν θες ταχύτητα στα windows και στα προγράμματά σου) ΑΛΛΑ έχει πάρα πολύ καλή οθόνη,

Συμπερασματικά με την σύνθεση του τέρυ, ειδικά αν λάβεις υπόψιν την παρατήρησή μου για τον i3, θα παίζεις καλύτερα και θα το ευχαριστιέσαι και παραπάνω (οθόνη)

Και για την μητρική που λες να αλλάξει? Για την σύνθεση του terry μιλάω.

Δημοσ.

Και για την μητρική που λες να αλλάξει? Για την σύνθεση του terry μιλάω.

Στη σύνθεση του τέρυ επεξεργαστή αυτόν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23448&cat=2&sub=370&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

και μητρική αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26563&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

jimakos_92: εαν σ'ενδιαφερει να ασχοληθεις με το o/c και να υπαρξει το ενδεχομενο να βρεθεις με 5-6 πυρηνο πηγαινε στον 960Τ (πολυ καλος σε multitasking εφαρμογες). Τον εχω και δεν κολλαει πουθενα, σκεφτομουν για 2500Κ αλλα τελικα βολευτηκα μια χαρα με αυτον!

Εαν δεν επιθυμεις να κανεις κατι απο τα παραπανω και τον θες αποκλειστικα για gaming πηγαινε στον i3 (oπου ειναι διπυρηνος με HyperThreading).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...