marw7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. πριν από 8 μήνες είχα προσπαθήσει να βάλω μία pre paid κάρτα στο pay pal και μου την είχε μπλοκάρει από δικό μου λάθος χειρισμό. Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω και μου την συνέδεσε ξανά χρεώνοντας με το κλασσικό 1,50 ευρουλάκι. είναι δυνατόν να συμβεί; ή απλά έγινε θαύμα; πραγματικά δε πιστεύω στα μάτια μου. Επίσης το κωδικό τον βλέπουμε και από e-banking ή με μία απλή κλήση στη τράπεζα καθαρίζουμε;
nilosgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν κατάλαβα, το πρόβλημα σου ποιο είναι; Το ότι μπήκε σωστά η κάρτα ή ότι σε χρεώσάν 1.5 ευρώ;
PARASwrite Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 χαχαχαχαχα συγνωμη για τα γελια αλλα δεν υπαρχει κανενα περιεργος οπως το λες και εσυ. ναι ρωτας στην τραπεζα σε pre paid και κωδικο paypal
marw7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μα τη κάρτα που μου είχε μπλοκάρει και δε τη πέρναγε με τίποτα μετά από τόσο καιρό μου ξαναπέρασε την ίδια. μου ζητούσε της παναγιάς τα μάτια για να μου την αποδεχτεί και μετά από τόσο καιρό χωρίς να έχω στείλει τίποτα μου την αποδέχεται;;;;;είναι για γέλια και για κλάματα... αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται... δε μπορώ να καταλάβω πως αποδέχτηκαν την ίδια μπλοκαρισμένη κάρτα μετά από καιρό, έτσι απλά...
PARASwrite Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εγω απλα τους εστειλα την αλλη μερα email και τους ελεγα οτι απο λαθος μου μλοκαριστηκε και αν μπορουν να την επαναφερουν και το εκαναν ετσι απλα
marw7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εγω την είχα διαγράψει κι όλας... είχα βάλει για τα καλά το χεράκι μου και μετά τη πέρναγα συνέχεια συνέχεια μέχρι που μ πλόκαρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα