MrJohn Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας.Θέλω βοήθεια στο να βάλω αρχεία στο iPod (classic) που έχω.Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα iTunes και έχω βάλει μουσική κτλ....Αλλά τίποτα...Μπορείτε να βοηθήσετε ? Επίσης ξέρετε μήπως γίνετε να μην υπάρχει συγχρονισμός iPod-iTunes ? Δηλαδή να μην χρειάζεται ότι έχω στο iTunes να έχω και στο iPod.Ελπίζω να έγινα κατανοητός.Ευχαριστώ.
PARASwrite Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 τα πετας στο itunes συνδεεις το ipod πας ipod στην καρτελα music κανεις εκει τικ οτι θες (τα τραγουδια που θες) και πατας apply/syc
MrJohn Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Έβαλα μερικά και σε ευχαριστώ Αλλά μήπως ξες μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος διότι το α ξεμπερδεύω τραγούδια ανάμεσα στα 1.300 είναι λίγο δύσκολο
PARASwrite Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 φιλε δεν ξερω. και εγω στην αρχη ετσι εκανα, μετα μου την εδωσε και τα εσβησα ολα και μετα οτι ηθελα το εριχνα στο itunes και το περνουσα και αμεσως το εσβηνα απο το itunes το ιδιο και με cd και με απλα mp3
MrJohn Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μπορώ δηλαδή να τα σβήσω ? Πως ? Και μετά ενώ τα έχω σβήσει από τα iTunes τα πάντα όλα μπορώ να βάζω μεμονωμένα τραγούδια ?
PARASwrite Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ναι φυσικα, εγω τα επιλεγω μεσα απο το itunes και παταω απο το πληκτρολογιο το delete
MrJohn Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ωραία.Τα έσβησα.Αλλά τώρα θέλω να επιλέξω το Χ τραγούδι και να το βάλω στο iTunes.Πως ?
PARASwrite Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ή ενα ενα ή απο την καρτα του itunes στο θεμα ipod του κανεις tick οποια θες
MrJohn Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οκ,το έκανα.Φίλε μου να είσαι καλά. Μία τελευταία ερώτηση:μπορείς να βάλεις και άλλα παιχνίδια στο iPod ? Και αν ναι,πως ? Αγοράζεις ? Με πιστωτική ? Εδιτ: Τώρα μόλις τελείωσα με τα τραγούδια.Φωτογραφίες δε μπορώ να βάλω ? (σε έχω παιδέψει πολύ φίλε μου αλλά είμαι τελείως άσχετος..)
PARASwrite Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 και φωτογραφιες με τον ιδιο τροπο. για τις εφαρμογες και τα παιχνιδια απλα πες μου αν το ipod σου ειναι jailbreak τιποτα αλλο?
MrJohn Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλημέρα.Στο iTunes δεν υπάρχει κατηγορία photos ή κάτι τέτοιο ? Που τα βάζω ? Επίσης τι εννοείς jailbreak ?
Abudi Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Φίλε MrJohn. Άκου. Θα πάρεις τα τραγούδια που σ'αρέσουν (μέσω Windows ή MacOS όλα αυτά) και θα τα κάνεις Copy-Paste σε έναν φάκελο που θα φτιάξεις εσύ κάπου στον υπολογιστή σου (εγώ προσωπικά τον έχω σε εξωτερικό σκληρό). Τώρα λοιπόν, θα ανοίξεις το iTunes θα πάς στο File-Add File to Librady(-Add Folder to Libradry εναλλακτικά). Από εκεί θα σου ανοίξει ένα μικρό παράθυρο από το οποίο θα βρεις τον φάκελο που δημιούργησες στο πρώτο βήμα και είτε θα επιλέξεις όλα τα τραγούδια του και θα τα περάσεις , είτε θα επιλέξεις όλον το φάκελο στην περίπτωση που ακολούθησες το "εναλλακτικά" παραπάνω. Πλέον, όλα τα τραγούδια που θέλεις θα βρίσκονται στην ενότητα Music που βλέπεις στο αριστερό μέρος της οθόνης σου. Από εκεί τώρα, μπορείς να αλλάξεις ονόματα, είδος, να βάλεις artwork και ότι τραβάει η ψυχή σου. Αφού είσαι ευχαριστημένος με την οργάνωση που έχεις κάνει, πατάς Ctrl+A (τα επιλέγεις όλα δηλαδή) και τα κάνεις Drag&Drop στη συσκευή σου που έχεις ήδη συνδέσει. Και καθάρισες. Ότι επιπλέον τραγούδι θέλεις να περάσεις, το βάζεις μέσα στον φάκελο αυτό, το βρίσκεις με Add File to Library το κάνεις drag&drop και είσαι έτοιμος. Νομίζω δεν είναι τόσο δύσκολο. Ίσως να υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος και είμαι πραγματικά πρόθυμος να τον ακούσω. Εγώ έφτασα σε αυτή τη λύση, μετά από πολλές βλαστίμιες για την Apple , τον Down Jones και την παγκοσμιοποίηση. Πλέον όμως με έχει βολέψει αφάνταστα, επειδή έχω και μια Α' λόξα με την οργάνωση. Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να βοήθησα. Καλό μεσημέρι!
MrJohn Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα.Φίλε μου όντως βολικές οι συμβουλές σου.Τις ακολούθησα και εγώ.Αλλά αν θα μπορούσα να έχω μία απάντηση και στις ερωτήσεις μου πιο πάνω ! Ευχαριστώ
chill Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Για τις φωτογραφίες κάνε κλικ πάνω στη συσκευή σου μέσα στο itunes (devices) και στην κυρίως οθόνη θα δεις επιλογή για photos (summary apps music movies........photos info). Φτιάξε φάκελο στο pc/mac σου από τον οποίο θες να περνάς photos και είσαι έτοιμος. Jailbreak είναι όταν έχεις "σπάσει" την συσκευή σου για να την customisαρεις όπως εσύ θέλεις αλλά και να έχεις access στις εφαρμογές του appstore χωρίς να πληρώνεις.
MrJohn Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Oκ,σε ευχαριστώ πολύ για τις φωογραφίες. Όχι,δεν το έχω ''σπάσει''.Το θεωρώ κακό.Αν και το έχω σκεφτεί για το wii μου,θεωρώ ότι καταστρέφετε με αυτό τον τρόπο η αγορά -άσχετα που είναι τελείως οικονομικό-.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα