Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Απο το πιο φθηνο που προταθηκε θα μπορει.εχει να κανει με την καρτα γραφικων και η καρτα γραφικων ειναι καλη. τωρα εαν σου παει παραπανω,δεν σε χαλασε κιολας.....
silve Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Παίδες καλησπέρα! Λοιπόν τελικά άκυρο αυτό με το plaisio που έλεγα. Στο δια ταύτα τώρα για να τελειώνουμε. Μέχρι στιγμής έχω στα χέρια μου: Κουτί: CoolerMaster Elite 430 Μητρική: ASROCK Z68 PRO3 GEN3 Επεξεργαστή: INTEL CORE I5-2400 3.10 Οθόνη: LG E1951S LED Monitor 18,5' Πληκτρολόγιο/Ποντίκι: Turbo-X Wired Desktop DWC-4000 Για τα υπόλοιπα προτείνω: Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2 500W Μνήμη RAM: Patriot G2 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 Σκληρός Δίσκος: Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5' Optical Drive: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer Ηχεία: Logitech S120 Black Bulk Ακούω λοιπόν τις προτάσεις σας. Επίσης να επισημάνω ότι για τα υπόλοιπα που μου λείπουν δίνω μέχρι 350€ - 400€ το πολύ για να μου βγει σύνολο γύρω στα 850€.
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αν γράψω κι εδώ κρίμα πειράζει ; 18,5" led HD Ready D-Sub ;; Turbo-X Wired Desktop DWC-4000 ;;
silve Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κανένα πρόβλημα, εκφράσου ελεύθερα! Την οθόνη θα την αλλάξω σύντομα, προσωρινή είναι. Όσο για το πληκτρολόγιο/ποντίκι τι σε πείραξε; Μάλλον επειδή είναι Turbo-X ε; Έλα πες το. Χαχα δεν έχω πρόβλημα με ποντίκια πληκτρολόγια εγώ. Τέλος πάντων. Εγώ περιμένω για τα υπόλοιπα κομμάτια του PC. Τα περιφερειακά διορθώνονται!
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στα ίδια χρήματα παίρνεις (βασικά έπαιρνες) κάποιο ποιοτικό σετάκι ... Η οθόνη ναι ... σε τέτοιο σύστημα να έχεις μια ταπεινή 18,5" led HD Ready :; με D-Sub οθόνη ; Γίνεται ;; Δεν γίνεται ... ΑΑΑΑ Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά ... Εκτός του δίσκου ... για να κερδίσεις ~20€ Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB Αν και θα προτιμούσα τη πρόταση του Θάνου με την 7850 και τον 960Τ ή τον 8120 ...
silve Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Έγινε terry thanks! Μου γλίτωσες και 20 ευρώ από τον δίσκο! Τα υπόλοιπα τα παίρνω ως έχουν και πάμε για αναβάθμιση σε κανα δύο χρόνια περίπου. Όσον αφορά την οθόνη ελπίζω να πάρω καινούργια λίαν συντόμως...
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κάτσε που πας ;; με ~+9€ πας στο 600άρι... για να υπάρχει άνεση ... ή με ~-12€ (από το 500άρι) πας στο Lepa 500W Δεν πιστεύω να σε μπέρδεψα ( ;;; )
silve Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κοίτα για 600W το βλέπω λίγο υπερβολή. Δε νομίζω να είναι απαραίτητα. Αλλά αν το Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) Active-PFC Retail κάνει την ίδια δουλειά φυσικά και θα επιλέξω αυτό. Ποτέ δε μπερδεύομαι εγώ!
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σου γλίτωσα 20 .. δώσε τα 9 και πάρε άνεση για το μέλλον Δεν θυμάμαι στο 430 , εκτός από τον μπροστά μπλε ανεμιστήρα , έχει κι άλλον πίσω ; Αν όχι , με τα άλλα ρέστα βάλε έναν Αν θελήσεις να βάλεις επάνω ... τώρα ή μετά , θα πάρεις slim (12X12) .. το είχα το κουτί και την πάτησα ...
silve Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το κουτί έναν έχει μέσα τον μπροστινό με το μπλε led. Τώρα θέλω να βάλω άλλους δύο σίγουρα, έναν πλάγια στο "τζάμι" και έναν πίσω. Από πάνω λογικά θα χωράει αυτό το slim που λες. Θα ψάξω και στο visionstudio να μη τα παραγγέλνω από 15 μαγαζιά... EDIT Αυτό τι λέει για κάτι ενδιάμεσο; Aerocool Power Supply 550W ATX 24 pin Value VP-550 Active-PFC Retail
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Επειδή το είχα και είχα κάνει μαι μικροπαρουσίασησε διπλανό forum αλλά τον 12/2010... δεν το θυμομουν. Είχα πρόβλημα με τους επάνω ... λόγω πάχους. Στο τζάμι να μην βάλεις ... μπορεί να κάνει συντονισμό και να ακούς τρίξιμο (νομίζω το είχα δοκιμάσει). Μπροστά , πίσω , άντε και επάνω Για πίσω τον SCYTHE SY1225SL12SΗ και για επάνω ... με 9,90€ από το e-shop για να γλυτώσεις τα μεταφορικά. Η aerocool φτιάχνει ωραία κουτιά ... για τροφοδοτικά δεν ξέρω ... ή το corsair 600w ή το lepa 500w
silve Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Γεια σας και πάλι. Έχω τη συγκεκριμένη μητρική (δείτε φωτογραφία) και στο socket υπάρχει μια αστερωτή βίδα όπου το μεταλλικό του socket "μπαίνει" από κάτω. Όταν έβαλα τον επεξεργαστή μέσα και πήγα να το κλείσω, ήταν πολύ σκληρό, δεν κατέβαινε το σιδεράκι εύκολα επειδή δεν χωρούσε καλά η άκρη του μεταλλικού στη βίδα. Το πίεσα λίγο παραπάνω και τελικά κούμπωσε αλλά φοβάμαι μήπως έκανα κάποια ζημιά στον επεξεργαστή. Γιατί όταν άνοιξα πάλι να δω τον επεξεργαστή, στα πλαϊνά από την πίεση το μεταλλικό κομμάτι του επεξεργαστή έχει γρατσουνιστεί λιγάκι. Μήπως έκανα καμιά βλακεία; Ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ... ΥΓ: Η πάστα που χρησιμοποίησα ήταν πάρα πολύ παχύρρευστη, τόσο πολύ που δυσκολευόμουν να την απλώσω. Είναι καλό αυτό ή δε πήρα καλή πάστα; Μου πήρε 20 λεπτά να την απλώσω σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή. Picture: http://i40.tinypic.com/5o7fk1.jpg
terry308 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτή η βίδα είναι "ασφαλιστική" , με το που σηκώνεις/απελευθερώνεις τον "μοχλό" χαλαρώνει το καπάκι του επεξεργαστή , το τραβάς προς τα πίσω και σηκώνεται έτσι ώστε να τοποθετήσεις τον επεξεργαστή , αφου έχεις βγάλει το πλαστικό καπάκι που έχει στο socket, τοποθετείς τον επεξεργαστή , δεν γίνεται να τον βάλεις λάθος. Κάνεις τα ανάποδα "βήματα" και είσαι οκ Γενικά για να ασφαλίσει σωστά ζορίζεσαι/ται , αν δεν κάτσει καλά θα το καταλάβεις με το που ξεκινήσεις τον υπολογιστή. Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή Για αρχάριους και όχι μόνο για να το καταλάβεις καλύτερα.
silve Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτά έκανα ακριβώς, απλά επειδή το πίεσα πολύ για να κουμπώσει νόμιζα ότι έκανα καμιά βλακεία. Έτσι που μου τα λες πρέπει να είναι όλα εντάξει. Σε καμιά 10αριά ημέρες μου έρχονται και τα υπόλοιπα για να το δοκιμάσω. ΥΓ: Σας χρωστάω φωτογραφία από το τελικό αποτέλεσμα!
silve Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, Επαναφέρω λίγο το θέμα γιατί χρειάζομαι μια διευκρίνιση σχετικά με τους ανεμιστήρες. Έχω πάρει λοιπόν δυο ανεμιστήρες. Έναν για πίσω και έναν για πάνω (και οι δυο βγάζουν αέρα). Οι ανεμιστήρες έχουν ένα καλώδιο με 3pin. Επίσης υπάρχει και το εξής καλώδιο (http://amigakit.leamancomputing.com/catalog/images/3-pin_fan_molex_power_cable.gif) το οποίο συνδέεται στα 3pin και νομίζω πως αυτό μετά πηγαίνει στο τροφοδοτικό. Εγώ λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι καλύτερο; Να συνδέσω τους ανεμιστήρες με το molex καλώδιο στο τροφοδοτικό ή να το συνδέσω με το 3pin καλώδιο πάνω στη μητρική; Προς το παρών έχω συνδέσει: 1ος ανεμιστήρας μπροστά - CHA FAN1 2ος ανεμιστήρας πίσω - CPU FAN 3ος ανεμιστήρας πάνω - PWR FAN Θα δουλέψουν έτσι όπως τους έχω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα