Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια χαρα.και σε πιο μεγαλη οθονη να πας θα εισαι ανετος.

αλλα εαν σε ικανοποιει η οθονη σου,το μεγεθος και η αναλυση,δεν βρισκω τον λογο να την αλλαξεις.ισα ισα,και σε μικρη αναλυση,θα αργησει η καρτα να τα βρει σκουρα.

Δημοσ.

Πολύ ωραία! Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες ερωτήσεις (μέχρι να ολοκληρώσω το PC).

:-)

Δημοσ.

Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη! Έχοντας την ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) (δε την έχω αγοράσει ακόμα) η συγκεκριμένη οθόνη LG E1951S LED Monitor 18,5' είναι καλή; Δε με πειράζει το μέγεθος μια χαρά είναι για μένα, απλά θέλω να μάθω αν μπορεί να αποδώσει τα γραφικά της κάρτας μου. Επίσης κοιτάω γύρω στα 100 ευρώ οθόνη για να μη βγω εκτός budget.

Νομίζω είναι κρίμα να πάρεις σήμερα οθόνη με ανάλυση 1366x768 pixels (HD Ready) και χωρίς θύρα dvi.

Δημοσ.

Βασικά αυτή την βρήκα από τον αδερφό μου, δεν τη χρειάζεται και είπα να την πάρω εγώ για να μην πληρώνω παραπάνω. Τώρα οθόνη καλύτερη από αυτή μέχρι 100 ευρώ υπάρχει;

Πάντως λίγο που την έχω δει με βολεύει εμένα, τώρα δε ξέρω. Λέω προς το παρών να μείνω με αυτή. Επειδή όμως η κάρτα γραφικών μου βγάζει έξοδο DVI θα πρέπει να πάρω και κάποιον αντάπτορα σωστά; Η οθόνη που έχω έχει είσοδο D-Sub 15pin.

Δημοσ.

Αν η οθόνη δεν είναι καλή πάει στράφι ό,τι κ να βάλεις στο κουτί.Ψάξε σε μεταχειρισμένες βάλε σε δόσεις αλλά πάρε καλή οθόνη.

Δημοσ.

Πολύ καλή η σύνθεση του φίλου τέρυ ως εναλλακτική στον i3. Έχεις ένα άμεσο πλεονέκτημα στις multithreaded εφαρμογές αλλά χάνεις σε αναβαθμισιμότητα καθώς δεν πας σε intel πλατφόρμα.

Τώρα κάνεις πλάκα έτσι ? Απο αυτό που γράφεις συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο !!

Δημοσ.

Αν η οθόνη δεν είναι καλή πάει στράφι ό,τι κ να βάλεις στο κουτί.Ψάξε σε μεταχειρισμένες βάλε σε δόσεις αλλά πάρε καλή οθόνη.

Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο και δεν νομίζω επίσης να "καταστρέφει" εντελώς τη συνολική εμπειρία όπως λες. Γιατί όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, θα αργήσω να κάνω αναβάθμιση την κάρτα γραφικών λόγω του ότι δε θα αποδίδει το 100% της κάρτας αλλά το 70% ή το 80% (αν παραμείνω με αυτή την οθόνη). Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Πάντως προς το παρών θα μείνω με αυτή την οθόνη, εμένα μου φαίνεται μια χαρά, απλά επειδή όπως είπα και πριν θα πρέπει να πάρω έναν αντάπτορα DVI to VGA σωστά;

EDIT:

Δεν θέλω να δικαιολογηθώ ότι η οθόνη που έχω είναι καλή, απλά πιστεύω πως δεν είναι και για πέταμα...

Δημοσ.

Με τη πρώτη ευκαιρία θα αλλάξω σίγουρα οθόνη! Μέχρι τότε θα βολευτώ με αυτή όμως, τι να κάνω; :/

Δημοσ.

Ελατε ρε παιδια,μια χαρα θα ειναι η οθονη.καποτε παιζαμε σε 14αρες crt.ειπαμε.

και παιζει να εχει και ανταπτορα μεσα στην συσκευασια της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι,

Επειδή κάτι προέκυψε μπορείτε να μου προτείνετε μητρική/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών από plaisio (υπάρχει λόγος) μέχρι 500 ευρώ το πολύ και τα τρία μαζί; Ισχύει ότι θέλω το PC να είναι κυρίως για games και να μου κρατήσει 2 χρόνια και περίπου μέχρι την επόμενη αναβάθμιση.

Εγώ έχω βρει τους εξής συνδυασμούς:

01:

Μητρική - Gigabyte MB 990FXA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 FX)

Επεξεργαστής - AMD FX 8120 (AM3+ , 3,1 GHz , 16 MB)

Κάρτα Γραφικών - Sapphire 6850 (PCI Express , 2GB )

02:

Μητρική - Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 (s 1155 , DDR3 , Z68)

Επεξεργαστής - Intel Core i5 2400 (s1155, 3,10GHz, 6MB)

Κάρτα Γραφικών - Sapphire 6850 (PCI Express , 2GB )

Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για gaming, πας εδώ:

Μητρική: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm

Επεξεργαστής: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2400-s1155-3-10GHz-6MB-BX80623I5240C.htm

Κάρτα γραφικών: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7850-OC-PCI-Express-2-GB-GDDR5-11200-01-20G.htm

Στα 557 ευρώ. Αξίζουν τα 57 ευρώ, καθώς το βασικό είναι η κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...