Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μητρική Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 ΤΙΜΗ 76.81 €

Επεξεργαστή AMD Phenom II X4 960T 3.0 GHz Quad Core Socket AM3 95W ΤΙΜΗ 116.94 €

Μνήμες Patriot G2 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 39.05 € :confused: :confused:

Κάρτα Γραφικών ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Asus) ΤΙΜΗ 259.76 €

Τροφοδοτικό Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 46.16 €

Σκληρό Δίσκο Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB ΤΙΜΗ 73.65 €

Οθόνη Asus LCD LED 23'' VS238N ΤΙΜΗ 137.66 €

Πληκτρολόγιο Genius Keyboard Wired KB 120 USB ΤΙΜΗ 5.78 €

Ποντίκι MS-Tech mouse Wired laser SM-X35 USB Black ΤΙΜΗ 8.77 €

Ηχεια Logitech Z313 2.1 Black ΤΙΜΗ 34.26 €

Drive Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA ΤΙΜΗ 17.56 €

Συνολο 782,14 816.5 μετα απο σωστη τοποθετηση του terry...... :devil: :devil:

Επεσε το site του vision :devil: .συνολο ως τωρα 527,16

Edit:terry εσυ το εριξες το site τους?βαλε το τροφοδοτικο το Lepa μεσα ρε συ να κοψει ενα 20ρικο.

Edit 2:ξαναηρθε...

Δημοσ.

Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;

Ποιες οι διαφορές του:

1. AMD Phenom II X6 1045T 2.7 GHz Six Core Socket AM3 95W Box (HDT45TWFGRBOX)

2. AMD Phenom II X4 960T 3.0 GHz Quad Core Socket AM3 95W Box Black Edition (HD96ZTWFGRBOX)

Η διαφορά τους είναι στα GHz και στους πυρήνες; Μια σύγκριση να γίνει με τον i5;

Καμία σύγκριση με τον i5. Καθαρά σαν επεξεργαστές χάνουν από τα αποδυτήρια ΑΛΛΑ όχι στο βαθμό που θα επηρεάσει το παιχνίδι σου. Ειδικά μάλιστα αν πας σε 7850. Εκεί θα παίζεις απογειωμένος! :-D

Λοιπόν η 7850 δεν χωράει στα 750 ... πάει ~840

Αν χώραγε ρε τέρυ, δεν θα την πρότεινα?

Δημοσ.

Edit:terry εσυ το εριξες το site τους?βαλε το τροφοδοτικο το Lepa μεσα ρε συ να κοψει ενα 20ρικο.

Ναι ... δεν μ αφηνει να αλλάξω μνημες και τροφοδοτικό ...

Δημοσ.

Έχοντας αυτά:

GIGABYTE GA-Z68AP-D3 RETAIL

INTEL CORE I5-2400 3.10 GHZ LGA1155 - BOΧ

Μια καλή κάρτα γραφικών ποια θα ήταν;

υγ: To budget είναι μέχρι 800 ευρώ. Αν φύγει κανένα 50αρι πιο πάνω δεν έγινε και τίποτα.

Δημοσ.

Έχοντας αυτά:

GIGABYTE GA-Z68AP-D3 RETAIL

INTEL CORE I5-2400 3.10 GHZ LGA1155 - BOΧ

Μια καλή κάρτα γραφικών ποια θα ήταν;

Δεν πάει έτσι. Το πρωταρχικό που σε ενδιαφέρει είναι η κάρτα γραφικών καθώς 8/10 παιχνίδια εξαρτώνται από αυτήν. Ο επεξεργαστής έρχεται δεύτερος. Αυτό που μας ενδιαφέρει από τον επεξεργαστή είναι να μην κόβει τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών. Κανένας απ όσους σου προτάθηκαν δεν την κόβει.

Το ιδανικό θα ήταν να πας σε i5 + 7850, αλλά φτάνει το μπάτζετ σου? Αν όχι, πάς σε κάποιον amd με την 7850. Και όταν λέω ιδανικό το λέω με την έννοια ότι θα έχεις συνολικά καλύτερο επεξεργαστή, όχι μόνο για τα 5-6 frames που θα κερδίσεις.

Δημοσ.

Ααα γιατί βγαίνει φτηνότερη η δικιά σου ;;

Μια ένσταση ... στην οθόνη ... ;) ips 4 me ...

Προτιμω λιγες ιντσες παραπανω σε πιο καλη τιμη και πιο καλα ηχεια παρα το ips 21.5.ειλικρινα.για παιχνιδια θα ειναι.και το ποντικακι μου αρεσει.και να χαλασει αργοτερα 8 euros εχει.

edit:τι θες τωρα να σου βαλω και ssd μεσα?χαχα :devil: καταστροφεα των site.

Δημοσ.

Παιδιά τι να πω; Χίλια ευχαριστώ! Ευτυχώς καταλήξαμε κάπου και είμαστε ευχαριστημένοι όλοι! Αγοράζω λοιπόν για αρχή τα εξής:

Μητρική: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 960T 3.0 GHz Quad Core Socket AM3 95W Box Black Edition

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, μόλις μου έρθουν αυτά τα δυο, το ψάχνω και το συζητάμε πάλι το θέμα!

:-)

EDIT:

Επειδή με βολεύει καλύτερα να τα παραγγείλω από eshop, απ' ότι βλέπω η μητρική είναι αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528628 και επεξεργαστή έχει ένα σχεδόν ίδιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976

Μπορείτε να μου το επιβεβαιώσετε και εσείς; Απλά διάβασα ορισμένα σχόλια στο eshop που λένε ότι η θερμοκρασία πηγαίνει γύρω στα 50 και ότι θα χρειαστεί να πάρω ψύξη. Όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, πείτε μου και μια ανάλογη ψήκτρα.

Δημοσ.

M αυτόν τον επεξεργαστή θα χρειαστεί να πάρεις ψύκτρα ειδικά αν τον ξεκλειδώσεις ή τον κλοκάρεις (που αν δεν προσπαθήσεις να τον ξεκλειδώσεις ή να τον κλοκάρεις είναι κακή αγορά, αυτά τα είπαμε). Ποιά θα σου πούνε τα παιδιά ανάλογα και με το πόσο θα κλοκάρεις αλλά και το μπάτζετ που διαθέτεις.

Α, και απόφυγε το eshop. Είναι στα κλεισίματα με ότι αυτό σημαίνει για τον χρόνο παράδοσης αλλά και το aftersales support.

Δημοσ.

Όχι δε θέλω να ξεκλειδώσω ή να κάνω overclock. Όταν λες θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες με ποιον εννοείς, με του visionstudio ή του eshop; Γιατί δεν είναι ακριβώς ίδιοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...