silve Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κρίμα ... Γιατί κρίμα; Επειδή προτιμώ Intel; Βασικά το θέλω και για αναβαθμίσεις αργότερα για κανέναν άλλο λόγο. Τι προτείνεις λοιπόν;
terry308 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ότι και να πάρεις θα αναβαθμίζεται στο μέλλον ... ανεβάζεις το budget σου κατά ~60€ , που μπορείς κάλλιστα να τα χώσεις σε ssd ή καλύτερη κάρτα γραφικών ή μεγαλύτερο τροφοδοτικό εκτός και αυτά τα 60€ τα κόψεις από αλλού (ΚΡΙΜΑ).
silve Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλά μη το παίρνεις και τόσο κατάκαρδα. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, επειδή μπαίνω τώρα στο κομμάτι της συναρμολόγησης, θέλω να μάθω πράγματα όχι να τα βρω έτοιμα. Αν ήταν έτσι έπαιρνα ένα έτοιμο PC. Δεν κολλάω στους Intel απλά επειδή τους βλέπω συνέχεια. Επειδή όμως σε βλέπω ψαγμένο, και θέλω να παραγγείλω όπως είπα και προηγουμένως αύριο μητρική, επεξεργαστή και ψύξη πες μου αυτά τα τρία προς το παρών που προτείνεις εσύ για να τα δω λίγο. Αυτός ο επεξεργαστής τι λέει; AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION
terry308 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 965 όχι 960Τ ναι δες τις προτάσεις που σου έκανα στην αρχή κατάκαρδα δεν το παίρνω , δικά σου είναι τα λεφτά ...
Arctic Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πολύ καλή η σύνθεση του φίλου τέρυ ως εναλλακτική στον i3. Έχεις ένα άμεσο πλεονέκτημα στις multithreaded εφαρμογές αλλά χάνεις σε αναβαθμισιμότητα καθώς δεν πας σε intel πλατφόρμα. Εγώ θα το σκεφτόμουνα. Ρε Δεινόσαυρε μη τα διαδίδεις αυτά. Ναι, το γνωρίζω. Αλλά πάλι προσδοκία για νέα αποτυχία, δε λέει. Εκτός αν πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι θα είναι κάπου κοντά στους ivy και ενώ η ίδια η amd έχει ανακοινώσει επίσημα ότι τα μαζεύει σιγά-σιγά από την hi end αγορά. Να σημειώσω ότι ο i3 δεν είναι hi-end. Ούτε και ο i5 2400.
silve Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ρε Δεινόσαυρε μη τα διαδίδεις αυτά. Να σημειώσω ότι ο i3 δεν είναι hi-end. Ούτε και ο i5 2400. Όταν λες δεν είναι hi-end τι εννοείς ακριβώς; Εξηγήστε ρε παιδιά να μαθαίνουμε και εμείς. Terry από πιο κατάστημα έκανες τη σύνθεση με τον AMD επεξεργαστή;
silve Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Λοιπόν κατέληξα στα του terry. Μητρική: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid Επεξεργαστής: AMD Phenom II X6 1045T 2.7 GHz Six Core Socket AM3 95W Box (HDT45TWFGRBOX) Για αρχή αγοράζω αυτά τα δυο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω επίσης είναι ότι το CPU έρχεται μαζί με ψύξη στο κουτί ή πρέπει να πάρω ξεχωριστά; Και επίσης πιστεύεις ότι θα μου κρατήσει 2-3 χρόνια το PC για games πριν χρειαστεί αναβάθμιση; Ευχαριστώ.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εγω θα εβαζα τον 960Τ παντως.και θα εβλεπα εαν ξεκλειδωνε.και εαν οχι,ανεβασμα στα ρολογια και θα εισαι οκ.
terry308 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εγω θα εβαζα τον 960Τ παντως.και θα εβλεπα εαν ξεκλειδωνε.και εαν οχι,ανεβασμα στα ρολογια και θα εισαι οκ. +1 , κερδίζεις και 7€ περίπου
silve Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Overclocking εννοείτε δηλαδή ε; Δεν θα έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες μετά; Α για 7€ κάνουμε έτσι; Σιγά τώρα, δε χάλασε και ο κόσμος..
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κοιτα.το καλο με τον εξαπυρηνο ειναι οτι ειναι εξαπυρηνος σε καλη τιμη.το κακο ειναι οτι τα παιχνιδια δεν θα χρειαζονται και τους 6 πυρηνες και επισης τα ρολογια του ειναι λιγο χαμηλα οποτε για τα παιχνιδια χλωμο να σου βγαλει τα χρονια που ζητας.οχι οτι θα τα βρει σκουρα αλλα δεν θα τα εχεις τερμα. Με τον τετραπυρηνο το καλο ειναι οτι ναι μεν ειναι στα 3.0ghz σιγα την διαφορα δηλαδη αλλα ειναι ξεκλειδωτος για το ανεβασμα και υπαρχει πιθανοτητα να γινει και 6πυρηνος.και αυτος παλι για τα χρονια που τον θελεις θα τα ψιλοβρει σκουρα σε βαθος χρονου. ολα αυτα λογω του οτι ειναι χαμηλα στα ρολογια.το καλο ειναι οτι με τον 960T ειναι πολυ πιο ευκολο το ανεβασμα εκει γυρω στα 4.0ghz μαζι με το cpu_nb που δινει καλη ωθηση στις επιδοσεις.ετσι θα εισαι ανετος.με μια ψυχτρα των 30 euros αργοτερα θα εισαι οκ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Εφόσον βγαίνεις στο μπάτζετ με τον i5, είναι μονόδρομος. Ούτε ξεκλειδώματα, ούτε o/c, ούτε χαμπέρια. Σε σχέση με τον i3 φαντάζομαι ότι είναι οι προτάσεις των παιδιών για τον 960t. Όντως ο 960t υπερέχει σε multitasking, μένει λίγο πίσω στα παιχνίδια και στα υπόλοιπα πάνω κάτω στα ίδια. Ενδέχεται επίσης να ξεκλειδώσει σε εξαπύρηνο (ας αναφέρει κάποιος και γιατί είναι κλειδωμένος). Βέβαια μιλάμε παντα για επεξεργαστή που η σειρά του βγήκε το 2008 και έχει αποσυρθεί ήδη από τα ράφια, έτσι? Από τον i5 χάνει ότι και να γίνει. Είτε εξαπύρηνος, είτε 12πυρηνος.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Εφόσον βγαίνεις στο μπάτζετ με τον i5, είναι μονόδρομος. Ούτε ξεκλειδώματα, ούτε o/c, ούτε χαμπέρια. Σε σχέση με τον i3 φαντάζομαι ότι είναι οι προτάσεις των παιδιών για τον 960t. Όντως ο 960t υπερέχει σε multitasking, μένει λίγο πίσω στα παιχνίδια και στα υπόλοιπα πάνω κάτω στα ίδια. Οκ ναι.....γιατι και ο Ι3 θα τα βρει σκουρα στα παιχνιδια που οσο πανε ζητανε και πυρηνες πλεον. Ενδέχεται επίσης να ξεκλειδώσει σε εξαπύρηνο (ας αναφέρει κάποιος και γιατί είναι κλειδωμένος). Βέβαια μιλάμε παντα για επεξεργαστή που η σειρά του βγήκε το 2008 και έχει αποσυρθεί ήδη από τα ράφια, έτσι? Ανεφερε μας εσυ γιατι ειναι κλειδωμενος τοτε ρε συ Βαγγελη.μπορει να μην ειχε κανενα προβλημα και απλα να τον κλειδωσαν για να καλυψουν την ζητηση.μπορει να εχει οντως προβλημα και να μην μπορεσε να περασει τα τεστ σαν 6 πυρηνος αλλα να δουλεψει σαν 5πυρηνος.μπορει να θελει 1.43 ρευμα για να δουλευει στοκ σαν εξαπυρηνος και γιαυτο να τον κλειδωσαν.χιλια 2 μπορει.ετσι και αλλιως bonus ειναι το εαν ξεκλειδωσει η οχι.αμφισβητεις οτι καποιοι που εχουν ξεκλειδωσει και ειναι stable εχουν καποιο προβλημα? Από τον i5 χάνει ότι και να γίνει. Είτε εξαπύρηνος, είτε 12πυρηνος. Μην ορκιζεσαι.....και να χανει σε καποιο παιχνιδι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα