tsourakis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Λοιπόν μπαίνω στο ψητό..Θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο χειριστήριο για το pc, γιατί το παλιό (και ενσύρματο) μας άφησε χρόνους(κόπηκε το καλώδιο και σε κάποια φάση πριν κοπεί δεν το αναγνώριζε καν το pc), βέβαια το είχα πάρει 10€...Η χρήση θα είναι (κυρίως) για cod και pes Λοιπόν έχω κοιτάξει αρκετά και από όσα έχω βρει μόνο 1 μου άρεσε: Χειριστήριο Φαίνεται πολύ καλό (δουλεύει και με ps2, ps3), αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ποιοτικό και θα δουλεύει χωρίς προβλήματα. Επίσης κάνει 15€(20 στο κατάστημα), αλλά δεν έχω διαβάσει καμία κριτική Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 20€? Έχει δοκιμάσει κανένας το εν λόγω χειριστήριο? Ξέρω ότι για καλό ασύρματο χειριστήριο πρέπει να δώσω 40€+ αλλά δεν με παίρνει οπότε...
MaXmaD Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Να ξερεις οτι οι κλωνοι χειριστηριων PS2 που ειναι τοσο φθηνοι, κατα 90% εχουν πολυ ψευτικη κατασκευη... Αν δεν μπορεις να ξεφυγεις απο αυτα τα λεφτα, ψαξε τουλαχιστουν για χειριστηρια μαρκας: Logitech,Saitek κτλ... αν βρεις, τουλαχιστον κατασκευαστικα θα ειναι καλυτερα...
tsourakis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τελικά παράγγειλα αυτό. Είναι πολύ φθηνό και έχει αρκετά καλές κριτικές. Πάντως κατάλαβα ότι για ασύρματο αν δεν πάρεις sony/logitech, θα χαλάσεις τσάμπα τα λεφτά σου (κατά 90%) Δηλαδή κάτι φθηνό και ενσύρματο είναι η καλύτερη λύση, αν θες κάτι οικονομικό, απλώς χρειάζεται προσεκτική μεταχείριση.
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Tο απόλυτο χειριστήριο! http://www.logitech.com/el-gr/gaming/controllers/devices/7361 , το είχα πάρει 40 ευρώ για pc πριν 7 μήνες. Αν μαζέψεις λεφτα πάρτο. Eίχα πάρει και το sony wireles και της microsoft τo gamepad για pc (το βγάζει περισοτερο για xbox).Τα επεστρεψα και τα δυό πισω και πηρα το lochitech, το loghitech το θεωρω ανωτερο απο το SONY, και κατα λιγο κατωτερο απο το microsoft σε ποιοτητα κατασκευης και εργονομία, δεν πηρα το microsoft επειδη δεν με βολευει ο αριστερος αναλογικός μοχλός... τον εχει ψηλά κ μου την σπάε.Γι αυτό ψηφίζω LOGHITECH, και απορώ πως παρα πολοι που εχω διαβασει post για αυτο το θεμα θεωρουν τα SONY top
tsourakis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Λοιπόν, ελπίζω να τη βγάλω για λίγο καιρό με αυτό που παρήγγειλα γιατί μετά θα θέλω σίγουρα άλλο...Πάντως από όσα έχω πιάσει στα χέρια μου θεωρώ ότι σαν ποιότητα πάνε έτσι: logitech>microsoft>sony>.... Πάντως το sony μου κάθεται καλύτερα στα χέρια μου αλλά, θεωρώ ανώτερα τα logitech σαν ποιότητα... Σήμερα λογικά θα μου έρθει(11/4). Πάντως όπως έγραψα και στο αρχικό post, πριν πολύ καιρό είχα πάρει ένα τύπου sony 10€(μάρκα δεν θυμάμαι) και είχε αντέξει αρκετά...Είχε αρκετές πτώσεις αλλά μέχρι τέλους ...δούλευε μια χαρά! Η αιτία που χάλασε ήταν ότι κόπηκε το καλώδιο γιατί το τύλιγα αρκετά σφιχτά με αποτέλεσμα να κοπεί μετά από 1 περίπου χρόνο χρήσης. Επίσης ο αριστερός μοχλός τα είχε παίξει (για τα καλά όμως), γιατί σε όλα τα παιχνίδια αυτόν χρησιμοποιούσα (και στο pro). Τέλος πάντων μόλις μου έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Υ/Γ:Btw να πω ότι το συγκεκριμένο gamepad δουλεύει και με ps3
broxopios Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Τελικά δεν πήρες ασύρματο έτσι? Εγώ επειδή έχω gamepad και από τις 3 εταιρίες (microsoft, logitech, sony), τα θεωρώ όλα κορυφαία. Από κει και έπειτα είναι θέμα το τι βολεύει τον καθένα. Εμένα για παράδειγμα με βολεύει του xbox 360 επειδή χρησιμοποιώ μόνο αναλογικό και τον έχει στο κατάλληλο σημείο για τον αντίχειρά μου. Αν έπαιζα με τα d-pad τότε της sony θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Δεν μου αρέσουν τα d-pad που είναι σε κύκλο. Δεν έχω ακρίβεια έτσι. Από ποιότητα κατασκευής τα έχω περίπου 6 χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα (πέρα από τις φυσικές φθορές στα analog sticks). Γι' αυτό πιστεύω ότι καλό είναι να δώσεις κάτι παραπάνω από το δίνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα 10άρια €.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα