Προς το περιεχόμενο

Canon Ixus 1100 HS - 248€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατα τη γνωμη μου αυτη http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-F80EXR-Digital-Camera/dp/B00342UTOI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334002719&sr=8-1 ειναι σαφως καλυτερη προσφορα στα 100 ευρω..Βγηκαν τα νεα μοντελα φαινεται και σκοτωνουν το περσινο..

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

Δε μιλησα για ποιοτητα φωτογραφιας.

Μιλησα για προσφορα.

Η Canon απο 330-340(Ελλαδα) την εχει 250.

Η Fuji απο 210-250 την εχει 100 ευρωπουλα.

Η μια ειναι πολυ καλη προσφορα (60% εκπτωση) ,η αλλη μετρια(25% εκπτωση).

Ας διαβαζουμε τι γραφει ο αλλος λιγο πριν σχολιασουμε(εκανα Bold στο παλιο μυνημα και την λεξη προσφορα για να μη μπερδευομαστε)..

CCD vs CMOS??

100E vs 250E??

Και τα δυο ειναι βασικά πραγματα και δειχνουν οτι οι δυο μηχανες δεν εχουν σχεση.

Αλλά η προσφορα στη μια ειναι πολυ καλη και στην αλλη οχι..

Η Fuji ειναι καλη εως πολυ καλη φωτογραφική σε σουπερ τιμη-εκπτωση

ενώ η canon πολυ καλη εως αριστη με μετρια τιμη-εκπτωση.

• Moderators
Δημοσ.

Απολυτο δικιο απο την αρχη ο baskon, φιλε Γιωργο μηπως δεν καταλαβες οτι η μια εχει 100 ευρω και η αλλη 250; Η μια ειναι τρομερο value for money, η αλλη δεν λεει μια στα 250 , αφου πχ η κατα 50ευρω φτηνοτερη της, sx220 (επισης με cmos) ειναι πολυ μπροστα της ixus 1100 σε ποιοτητα εικονας-zoom-οπτικα κ.α. (Δειγματα σε dpreview μπορει να συγκρινει οποιος ενδιαφερεται).

(ποτε παιρνεις αδεια ρε θηριο; )

Δημοσ.

το ΘΕΜΑ (ας τα κανω απλα κεφαλαια εγω γιατι απο κινητο ειναι διαδικασια η επεξεργασια κειμενου) μιλαει για φωτογραφικη CMOS των 250 ευρω. δεν νομιζω οτι εγω ξεκινησα την οποια συγκριση η το οποιο μπλεξιμο.

δεν μπορεις να πεις σε καποιον που κοιταει προσφορες σε porsche να παρει seat (τυχαιο) γιατι το 1ο το βρηκε σε 30% εκπτωση και το 2ο σε 50%!!! (για να γινει παντως αντιληπτη και η θεση μου να πω οτι στα οσα λεει ο matrixxx μετα το "δε λεει μια στα 250..." συμφωνω κι επαυξανω! κι εμενα η sx220 μ'αρεσει.

απο κει και περα δυσκολα βλεπω ccd που να με ικανοποιει σαν ποιοτητα.)

ΥΓ: σε 2 μερουλες αρχιζει το Πασχα μου φιλε Γιαννη!

Δημοσ.

Μονο που το Seat (Προσωπικά θα ελεγα Toyota) για το 95% του κοσμου είναι καλυτερο απο το Porsche γιατι απλως δε τον απασχολει να στριβει με 200 ,και θα κανει τη δουλεια του τελεια χωρις να τα σκασει χοντρα ...

Βεβαια αν μου διναν μια Porsche Με 60% εκπτωση (και οχι 50 που λες) θα το σκεφτοταν ολοι να παρουν...

Ενω οταν μου το δινουν με 25% (και οχι 30%) οχι..Θα περιμενουν ενα εξαμηνο ακομα για να το σκοτωσει μολις βγουν και αλλα μοντελα..

Οπως και να εχει το αν αρεσει το 25% στους συμφορουμιτες φαινεται απο τα αστερακια που εχει παρει :)

Εαν η μηχανη ηταν στα 150 ευρώ τότε το Value/money θα ηταν αντιστοιχο με της Fuji .

Οταν τη δωσει τοσο το Amazon βουρ όλοι ..:)

• Moderators
Δημοσ.

..δεν μπορεις να πεις σε καποιον που κοιταει προσφορες σε porsche...

Μια εναλλακτικη εδωσε που εχει VFM που σε καμια περιπτωση δεν εχει η 1100. Για να δωσει καλυτερη προταση "καλης VFM αγορας". Και βεβαια το οτι εχει CMOS δεν την κανει Porsche, αν ηταν seat ibiza η F80 η 1100 δεν ηταν Porsche αλλα toyota starlet, Porsche ειναι αυτη http://www.amazon.co...e/dp/B006JV9Q9A (εχω παθει πλακα με τα samples ειναι dslr η ποιοτητα της :confused: ) Αν πετουσε καποιος ενα lada του 78 διπλα στο starlet επειδη θα ηταν φτηνοτερο θα ειχε νοημα η αντιδραση σου, με τα δεδομενα ομως που ειχαμε -και ξερεις ποσο σε εκτιμω- δεν ειχε νοημα. ;) cool!

ΥΓ. Αντε με το καλο! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...