Προς το περιεχόμενο

overclocking 6950

Ntenteras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να κάνω overclocking στην κάρτα γραφικών μου, μπας και δω κανα fps παραπάνω.

Έχω μια 6950 και συγκεκριμένα αυτήν την έκδοση:Link (με 2gb)

Με αυτήν την ψύκτρα μπορώ να καταφέρω κάτι ικανοποιητικό;

Χάνω την εγγύηση με το overclocking; Υπάρχει τρόπος να μην το καταλάβει η εταιρία αν κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να την πάω για rma;

Ποιο πρόγραμμα προτείνεται να χρησιμοποιήσω και με ποιο να την τεστάρω μετά;

Πόσο να ανεβάσω τις συχνότητες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτήν την ψύκτρα μπορώ να καταφέρω κάτι ικανοποιητικό;

Χάνω την εγγύηση με το overclocking; Υπάρχει τρόπος να μην το καταλάβει η εταιρία αν κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να την πάω για rma;

Ποιο πρόγραμμα προτείνεται να χρησιμοποιήσω και με ποιο να την τεστάρω μετά;

Πόσο να ανεβάσω τις συχνότητες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1.ναι ειναι καλουλα η ψυχτρα και απο την στιγμη που δεν θα ανεβασεις ρευματα θα εισαι οκ.

2.οχι δεν την χανεις την εγγυηση απο την στιγμη που δεν επεμβαινεις στην ιδια την καρτα η στο bios αυτης.αλλα και bios να αλλαξεις,γιαυτο ειανι το διακοπτακι. ;)

3.κατεβασε το sapphire trixx η το Msi afterburner.θα φτιαξεις και ενα profil για τον ανεμιστηρα.

4.για αρχη ασε το ρευμα της οπως ειναι και δοκιμασε στα ρολογια της 6970 που ειναι 880 για τον πυρηνα και 1375 για την μνημη.η μνημη για να δεις που εισαι σταθερος,να ξερεις οτι εαν δεν την παλευει,δεν θα δεις artifacts,απλα θα ριχνει τις επιδοσεις απο ενα σημειο και μετα.

οποτε προτεινω heaven benchmark v.3 για να τεσταρεις στο τι διαφορες εχεις και εαν την παλευει η μνημη η οχι.

1.ναι ειναι καλουλα η ψυχτρα και απο την στιγμη που δεν θα ανεβασεις ρευματα θα εισαι οκ.

Ε όχι και καλούλα mate! Άψογη είναι. TS δώσε άφοβα (αν είσαι εντός εγγύησης).

Το afterburner με αφήνει μέχρι 840MHz core clock και 1325 memory clock. Επίσης δεν μπορώ να πειράξω καθόλου shaders και ρεύμα. Ξεκλειδώνουν αυτά με κάποιον τρόπο;

Τι προφίλ να κάνω για το ανεμιστηράκι;

Άμα ανεβάσω και ρεύματα θα έχω πρόβλημα;

και btw εχει η συγκεκριμένη διακοπτάκι και δεν το εχω καταλαβει ακόμα;

Ξεκλειδωσε το afterburner κανοντας αυτα.GUIDE for Unlocking MSI AfterBurner στην ουσια βαζεις αυτες τις 2 γραμμες πειραζοντας το config με το notepad

UnofficialOverclockingEULA = I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it

UnofficialOverclockingMode = 1 (to keep PowerPlay active (may not work on old ASICs), 2 to traditionally disable PowerPlay or to 0 to temporary disable unofficial overclocking path)<--Do not type this, just for reference ;) I have mine set to = 1

Μην ανεβασεις ρευματα ακομα.δες ποσο σε παει και που εισαι stable χωρις να πειραξεις ρευματα.

Αυτο βρηκες να πεις εσυ?μαλιστα.ωραια βρηκα και εγω κατι να σου πω.

Δηλαδη εαν ειχε αυτη επανω τι θα ελεγες Arctic Accelero Xtreme Plus II

Έλα ρε Θάνο, για να μη νομίζει ο ts ότι η ψύξη είναι οριακή το είπα.

@Ntenteras:

Με το sapphire trixx πείραξε τα ρεύματα.

Έλα ρε Θάνο, για να μη νομίζει ο ts ότι η ψύξη είναι οριακή το είπα.

@Ntenteras:

Με το sapphire trixx πείραξε τα ρεύματα.

Εξεπλαγην που ειπες να ανεβασει και οτι δεν εχει προβλημα.

Και με το afterburner μπορει φυσικα αλλα δεν βρισκω τον λογο να μην χρησιμοποιει το trixx.ειναι και το και καλα Official της εταιριας.

Στο afterburner πατάω apply αφού επιλέξω τις ρυθμίσεις που θέλω αλλά είναι σαν να μην κάνει τίποτα.

Στο TriXX θέλει άλλη διαδικασία για να απενεργοποιήσεις το ULPS; Το έκανα από το registry αλλά μου λέει ότι είναι enabled.

Τι ακριβως πειραζεις?εννοεις οτι μετακινεις την μπαρα εκει που θελεις και ενω το πατας,αυτο ξαναγυρναει εκει που ηταν σαν να μην εχεις πειραξει την μπαρα?

Τελικά με τους catalyst 11.10 και το TriXX τα κατάφερα.

Με 850MHz core clock και 1350MHz memory clock είχα ~3fps και ~50 πόντους παραπάνω στο heaven.

post-220905-0-50438600-1334163676_thumb.png post-220905-0-83592300-1334163682_thumb.png

Αυτά χωρίς να αυξήσω την τάση. Για να δω αν όντως είναι σταθερό πρέπει να τρέξω furmark;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...