stavris Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το εν λογο laptop ειναι ενος φιλου.Πριν λιγο καιρο(10 μερες περιπου) ειχε το εξης προβλημα.Ενω λειτουργουσε κανονικα ξαφνικα εκλεινε η παγωνε το συστημα.Μου το εδωσε το ανοιξα εντελος το καθαρισα του εκανα format του περασα win7 και το τεσταρισα με τα prime-memtest orthos κτλ..Λειτουργησε κανονικα και απο εχθες δεν ανοιγει καθολου παει να παρει ανοιγουν τα λαμπακια για 1-2 sec και μετα παλι κλινει.Αλλαξα τροφοδοτικο αλλα τα ιδια.Εχει κανεις καμια ιδεα;Πιστευω οτι μαλλον ειναι μητρικη.
koytsikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα φίλε συνάντησα το ίδιο προβλημα...και το αστείο είναι ότι αγόρασα τη mobo απο ebay και επαιξε 5 μερες και μετα μου παρουσίασε αυτο....το έκανα όλο βιδες και αφησα μονο τη μητρικη με τροφοδοσια και το κουμπι του power και παλι τα ιδια....
Roger Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Aν ηταν μεταχειρισμενο motherboard απο ebay,κανεις δεν μας λεει οτι ειχε ιδιο προβλημα και ηταν στα τελευταια του. Αυτο ειναι κλασσικο προβλημα με καρτα γραφικων και τις περισσοτερες φορες δεν το σωζει ουτε reflow ουτε φουρνοι με πατατες ουτε τιποτα. Ενα τσιπακι απο dv6 που σηκωσα προχθες,ελειπε μια πιστα απο την μητρικη.Ουτε καν reballing δεν μπαινεις στον κοπο με τετοια ζημια.Το motherboard παει στον καδο.
gate1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου αν εισαι απο Θεσσαλονικη και θες μπορεις να μου το φερεις να του ριξω μια ματια.Μαλλον μητρικη με προβλημα στην καρτα γραφικων ειναι.Αν θες στειλε μου ενα πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα