ΚΘΟΥΛΧΟΥ Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το ξερω οτι θα ειναι δυσκολα αλλα ειναι ομως ακατορθωτο? Πολλες κοπελιες των κυβικων μου εχουνε και τις σηκωνουν και δεν εχουν προβλημα Ναι και οι κοντές τις σηκώνουν. Κι εμένα οι κοντές μου τη σηκώνουν καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina_le Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ναι και οι κοντές τις σηκώνουν. Κι εμένα οι κοντές μου τη σηκώνουν καλύτερα. ειναι τεχνη παιδι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΚΘΟΥΛΧΟΥ Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Είμαι χρόνια εντουράς αλλά δεν θέλω να μοιραστώ τη γνώση μου με τους κομπιουτερόβιους χαλβάδες εδώ μέσα. Αν θες να σε..διαφωτίσω, στείλε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΚΘΟΥΛΧΟΥ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Απέτυχα να τη διαφωτίσω. Καλή τύχη στον επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Είμαι χρόνια εντουράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina_le Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μη κοροιδευεις τη καυλα μου ειναι ευαισθητο το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΚΘΟΥΛΧΟΥ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πόσταρε φωτό των ποδιών σου επιτέλους. Έλα και δεν είμαι καλά καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μη κοροιδευεις τη καυλα μου ειναι ευαισθητο το θεμα ο κθούλχου ειν' η καύλα σου; να σεπώ μεταχειρισμένο ψάχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 να καύλωνε είμαι της άποψης ότι πρωτη φόρα μηχανακι πάνω σε ενα τετοιο πραμα αργά η γρήγορα θα τσακιστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina_le Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 να καύλωνε είμαι της άποψης ότι πρωτη φόρα μηχανακι πάνω σε ενα τετοιο πραμα αργά η γρήγορα θα τσακιστείς. ξεχασα να σας πω οτι εχω αυτοκτονικες τασεις? ανυπομονω να ψοφισω ο κθούλχου ειν' η καύλα σου; να σεπώ μεταχειρισμένο ψάχνεις; ε ναι Πόσταρε φωτό των ποδιών σου επιτέλους. Έλα και δεν είμαι καλά καθόλου. μωρο μου ατελειωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πόσταρε φωτό των ποδιών σου επιτέλους. λαστ γίαρ, κάνε μια γύρα στο φόρουμ όσο προλαβαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΚΘΟΥΛΧΟΥ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μπούλη ποιός σου μίλησε εσένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina_le Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μπούλη ποιός σου μίλησε εσένα; τον εχουν πιασει τα κτητικα του τις τρωω πολυ αυτες τις μερες μην μου τον προκαλειτε ποναω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μπούλη ποιός σου μίλησε εσένα; χαχα τι άλλο θα διαβάσουμε αχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 καλησπερα διαβασα απο την αρχη του θρετ και λογο της δουλειας μου(ειμαι δασκαλος σε σχολη εντουρο)θα σου ελεγα οτι δεν εχεις θεμα με το υψος,ολοι μπορουν να κανουν την ΚΑΥΛΑ τους με την καταληλη εκπαίδευση! δωσε μου ενα τηλεφωνο να σε καλεσω και να σου εξηγησω ποια ειναι τα υπερ κ τα κατα στο υψος σου. με χαρα θα λυσω οποια απορια σου με εκτιμηση Σαββας Π. στο spoiler σου εχω ενα δειγμα της δουλειας μου http://www.youtube.com/watch?v=08pwkE3jYQs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις