shinigami Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτο ακριβως λεω και εγω,φτασαμε να μιλαμε ΜΟΝΟ για intel oταν μιλαμε για καλη αναβαθμηση που θελουμε να μας μεινει. Η μονη τους ελπιδα ειναι να βγουνε τα Win8 οπου υποστηριζουν οτι δουλευουν καλυτερα εκει οι μουφομπουλτοζερς. Εγω παντως απο 955 θα παω στον 3570κ αν ειναι οντως αυτη η τιμη του και μητρικη διαβασα παρα πολυ καλα λογια για αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29294&cat=3 οποτε πιστευω να ειμαι κομπλε ξανα μετα απο 3.5χρονια που τον εχω,και ελπιζω αλλα τοσο να μου κρατησει και ο Intel.
Bigi444444 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό ακριβώς ThReSh, αλλά είναι μανούρα για μένα πλέον το μεταχειρισμένο για αρκετούς λόγους.Οπότε κοιτάω προς κάτι καινούριο.Όλα θα εξαρτηθούν από τιμή, διαθεσιμότητα και κατάστημα που θα βρω τον 3570 σε λογικό χρονικό διάστημα από σήμερα. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι περιμέναμε πόσο καιρό από την παρουσίαση των sb για κάτι υποτίθεται νέο και μας βγήκε κάτι πολύ χλιαρό.Εγώ προσωπικά δεν το λέω καν refresh.Δε νομίζω αν η amd ήταν στα καλά της να βλέπαμε τέτοια πράγματα.Καλώς ήρθαμε λοιπόν και πάλι στο 2000.
Skylined Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Είναι εμφανής η διαφορά με τις κάρτες γραφικών όπου λειτουργεί μια χαρά ο συναγωνισμός, έτσι δεν είναι; Η έλλειψη αξιόμαχου συναγωνισμού φρενάρει την εξέλιξη λοιπόν. Όπως και να έχει όμως, η ύπαρξη και μόνο δυο παιχτών αρκεί, έστω και αν ο ένας είναι κάπως πίσω, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις σε πολύ προσιτές τιμές.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 μα αν κανεις overclocking δεν εχεις -20% καταναλωση Σε σχεση με εναν αντιστοιχα overclocked Sandy, μια χαρα υπαρχει. Βεβαια το θεμα δεν ειναι η καταναλωση, αλλα το μέτριο της ανοδου των επιδοσεων vs το "γαμωτο" των θερμοκρασιων και του καπελακίου τιμης...
Αστροβασίλης Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 χμμμ κανετε λαθος...... Δεν την ενδιαφερει την INTEL τι κανει η AMD.... εχει ενα 80% και ειναι πρωτη..... η ΙΝΤΕΛ εχει πεντε εργοστασια και η AMD συνεργαζεται με ενα... Οτι και να κανει η ΑΜD απλα δεν θα εφθανε τη ζητηση... εδω για ενα μεσσαιο CPU = llano και η ζητηση ηταν αρκετη ε.. 1% αυξηθηκε .... Η ΙΝΤΕΛ πριν λιγο καιρο ειπε οτι ιειναι price competitive η AMD..... Τη συμφερει να ειναι ακριβη η ΙΝΤΕΛ την AMD καθως ετσι τα πουλαει λιγο φθηνοτερα και οχι πολυ φθηνοτερα.... Επισης το 2005 ο FX 57 ειχε 1050 Ε. Οταν η ΑΜD εχει καλο προιον μια χαρα ακριβα το βαζει......ή οι Χ6 >220 Ε; Γιατι νομιζετε κανει τωρα ο 8120 165 Ε; Και το 2008 με τους P I τα ιδια δεν ελεγαν; Θες gaming CPU λεγανε παρε C2D.... οχι P I X4 ( και το 2009 εβγαλε 920 - 950 κτλ ) ..... και το 2011-2012 το ιδιο λενε θες καθαροαιμο gaming CPU παρε Ι5... ή Ι3...
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Σε σχεση με εναν αντιστοιχα overclocked Sandy, μια χαρα υπαρχει. ναι μεχρι τα 4.5. μετα αρχιζει και εχει προβλημα
pano Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά με την θερμοκρασία των Ivy Bridge;;;Με μια αλλαγή ''πάστας'' ξεμπερδέψατε http://www.overclockers.com/ivy-bridge-temperatures .
Thanos1972 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μαλιστα.φαντασου fail να πρεπει να κανουμε remove το καπακι για να αλλαζουμε και εκει παστα.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 αν θες να ανέβεις πάνω από τα 4.4-4.5ghz και θες σώνει και καλά χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τις υψηλότερες αναγκαστικά θα το κάνεις... ελπίζω σε νεότερο revision να μην υπάρχει αυτή η μλκια...
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 χωρις το heat spreader κατευθειαν πανω στη cpu γινεται να μπει υδροψυξη? περιμενω να δω αποτελεσματα εαν γινεται αυτο στη θερμοκρασια οταν γινουν διαθεσιμα τα chipakia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 προφανώς και γίνεται, όπως παλιά, αλλά χάνεται η εγγύηση αν το βγάλεις...
Lost1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Για να το κανεις ομως πρεπει να ανεβαζεις θερμοκρασιες μεγαλυτερες απο την cpu (εγκεφαλικα) ...
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 προφανώς και γίνεται, όπως παλιά, αλλά χάνεται η εγγύηση αν το βγάλεις... καλα για την εγγυηση ναι νταξει απλα απο περιεργεια να δω εαν ειναι οντως αυτος ο λογος που ανεβαζει αυτες τις θερμοκρασιες. γιατι κραταω και μια πισινη. μονο ως proof of concept το ανεφερα οχι για να το κανει ο καθενας. εαν οντως ισχυει κατι τετοιο θα φαει γερο κραξιμο η intel και νομιζω θα το αλλαξει. μου φαινεται παντως χαζο να ειναι κατι τετοιο γιατι δειχνει οτι εγινε εξεπιτηδες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 http://www.overclock.net/t/1249419/pcevaluation-intel-i7-3770k-temperature-measured-without-ihs δεν νομίζω πάντως να φταίει αυτό...
NT1G Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τόσες μειώσεις στα nm έχουν γίνει 90->65->45->32->κτλ Γιατί μόνο σε αυτήν παρατηρείται η αύξηση στις θερμοκρασίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα