Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι με Core Quad 6600 και με DSLR 16 mega pixel που επίσης επεξεργάζομαι RAW δεν μπορώ να πω ότι ζορίζομαι, πράγματα δηλαδή που τα κάνει σε 10 δευτερόλεπτα ο 6600 δεν θα πλήρωνα ένα κάρο λεφτά για να τα κάνω σε 5 δευτερόλεπτα με ένα ivy.

Όλες οι επεξεργασίες που κάνω δεν καθυστερούν περισσότερο από μερικές δεκάδες δευτερόλεπτα (στην χειρότερη περίπτωση), μόνο stitching φωτογραφιών για πανόραμα που παράγει αρχεία 300-600ΜΒ κωλώνει αλλά πόσα τέτοια να κάνεις?

σε ενα noice reduction στο cs5.5

τα βλεπει ολα κωλειωμενα το συστημα...

Δημοσ.

Τις περισσότερες φορές αγοράζουμε πράγματα όχι γιατί τα χρειαζόμαστε αλλά γιατί βαρεθήκαμε τα παλιά ή γιατί η αγορά μας κάνει να νιώθουμε όμορφα για λίγες μέρες.

Δημοσ.

Τις περισσότερες φορές αγοράζουμε πράγματα όχι γιατί τα χρειαζόμαστε αλλά γιατί βαρεθήκαμε τα παλιά ή γιατί η αγορά μας κάνει να νιώθουμε όμορφα για λίγες μέρες.

οχι

Δημοσ.

ναι αλλά εσύ έχεις quad core ενώ ο viper έχει dual core με λιγότερα mhz και cache...

Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεσαι ivy για να κάνεις κάτι όμορφα και ωραία στο PS και ένας 2500κ θα πετάει απλά λες δε γαμ.... αφού θα τα σκάσω ας πάρω το ποιο καινούριο μοντέλο.

Εμένα με χαλάν οι θερμοκρασίες όλα τα άλλα τα αποδέχομαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

2500K 195 euro, 3570K 227.9 euro (όσο τον είχε στη σελίδα του το multirama), δεν είναι και τραγική η διαφορά τιμής...

Δημοσ.

2500K 195 euro, 3570K 227.9 euro (όσο τον είχε στη σελίδα του το multirama), δεν είναι και τραγική η διαφορά τιμής...

Αν είναι η πραγματική τιμή αυτή η διαφορά είναι ασήμαντη αλλά το προϊόν αφαιρέθηκα από την σελίδα του multirama.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλά ούτε και η διαφορά των επιδόσεων. Ένα και το αυτό για μένα. Πέραν των ψυχολογικών λόγων του "καινούριου" δεν βλέπω γιατί να πάει κάποιος σε ivy.

σύμφωνα με τα benches του guru3d ο 3570k είναι λίγο πιο πάνω από τον 2600k, δες τι διαφορά τιμής έχει ο 2500k με τον 2600k :P

Δημοσ.

Και σύμφωνα με το review του hwbox ο 3570Κ είναι 6% καλύτερος από τον 2500Κ. Το καλύτερο για κάποιον θα ήταν να περιμένει τη δεύτερη φουρνιά μήπως βελτιωθούν και οι θερμοκρασίες είναι η δική μου άποψη.

Χωρίς να αμφισβητώ το guru3d εν όλω, αυτό δεν ήταν το μοναδικό site που έδωσε θετική κριτική στους bulldozers ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

ΠΑιζει ρολο και η mobo π.χ. για Gigabyte Z77M-D3H διαβάζω

"4x 1.5V DDR3 DIMM sockets Dual channel, (DDR3 1600/1333/1066 MHz), max 32GB system memory, (To support DDR3 1600MHz, you must install an Intel 22nm (Ivy Bridge))"

Edit:Στο site της msystems το γραφει το bold στης visionstudio που αγαπάει πολυς κοσμος τωρα τελευταία δεν γραφει τιποτα..

Απότι καταλαβαίνω για να έχεις όλα τα καλουδια των z77 mobo θες Ivy cpu. Κάνω λάθος καπου?

Δημοσ.

Κι εγώ πάντως έχω μπερδευτεί ομολογουμένως.Δεν ξέρω τι να κάνω.Να βάλω 2500 με z68/z77 mobo του κατοστάρικου ή να πάω σε 3570 με z77 του κατοστάρικου πάλι;Αν πάω βέβαια σε 2500/z68 πιστεύω μπορεί να βγει μια διαφορά ακόμα και 50 ευρώ κάτω.Όχι ότι σκάω για 50 ευρώ στα 4 χρόνια που έχω να αναβαθμίσω, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι με άλλα 50 παίρνω ssd που θα κάνει όντως διαφορά.Γιατί διαφορά ανάμεσα στους 2 αυτούς επεξεργαστές δεν πρόκειται να νιώσω.

Άει μωρή amd, ρόιδο τα κανες. :@

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...