Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΟυ το είδες αυτό ρε συ? :confused: Εξήγησέ μου λίγο το πολύ μπροστά πώς το εννοείς.

Eσυ δεν είδες διαφορά δηλαδή; Βασικά κοίτα ότι ο 3570 στα 4ghz σε πάρα πολλά bench φτάνει τον 2500 στα 4,5ghz και κάποιες φορές τον περνάει κιόλας!

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού διάβασα αναλυτικά το εξαιρετικό review του hwbox καταλήγω στο ότι όσοι περιμέναν, τελικά κακώς περίμεναν. Οι επιδόσεις είναι παραπλήσιες σχεδόν παντού ενώ οι ivy αναφέρεται ότι είναι 10-15 βαθμούς πιο ζεστοι.

Προσωπικά θα προτιμούσα έναν επεξεργαστή που υπολείπεται σε επιδόσεις ελάχιστα, αλλά είναι πιο κρύος κατά όλοκληρους 10-15 βαθμούς.

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ διάβασα σήμερα 10 ξένα reviews και κατέληξα σε ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα. Τα περισσότερα μου άφησαν την αίσθηση ότι ήθελαν να πουν την πραγματικότητα δηλαδή “γιατί όλος αυτός ο ντόρος” αλλά τα μπάλωσαν στο conclusion με λίγο αστεία επιχειρήματα (PCIe 3.0 , native USB 3.0).

Δημοσ.

Αν ήταν στην ίδια τιμή ο καθένας θα πήγαινε στον καινούριο. Αλλά 50 ευρώ παραπανω γιατί? Μου φαίνεται ότι οι sandy θα αποσυρθούν στα γρήγορα και η intel θα έχει καταφέρει απλά να ανεβάσει τις τιμές. :P

249 ευρω φημολογείται ότι θα κοστίζει ο αντικαταστάτης του 2500Κ τον Ιούνιο.

Δημοσ.

Απλά όποιος είναι για αγορά δεν χρειάζεται να περιμένει τον Ιούνιο αλλά χτυπά τώρα 2500k-2600k και δεν έχει να μετανιώνει για τίποτα.

Δημοσ.

Ο 2500Κ της Intel είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές ever που έχει βγάλει η Intel (τηρουμένων των αναλογιών φυσικά όσον αφορά επιδόσεις, θερμοκρασίες κ.τ.λ.) και σε σωστή τιμή. Δύσκολα στο καπάκι θα βγει καλύτερος σε όλους τους τομείς...

Δημοσ.

Μα είναι καλύτερος. Απλα δεν είναι τόσο ώστε κάποιος που έχει πάρει sandy να μετανιώνει που δεν περίμενε και κατ εμέ δεν είναι τόσο ώστε να δικαιολογεί ένα 50αρικο παραπάνω.

Κατι σαν τα facelift στα αυτοκίνητα μου κάνει ο ivy.

Δημοσ.

Dyno είμουν πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή μου:

Είπα καλύτερος σε όλους τους τομείς. Και όπως προαναφέρθηκε εφόσον είναι πιο ζεστός και πιο ακριβός ΔΕΝ είναι λοιπόν καλύτερος σε όλους τους τομείς...

Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου ότι ουσιαστικά είναι σαν facelift ενός αυτοκινήτου. Συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσ.

Dyno είμουν πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή μου:

Είπα καλύτερος σε όλους τους τομείς. Και όπως προαναφέρθηκε εφόσον είναι πιο ζεστός και πιο ακριβός ΔΕΝ είναι λοιπόν καλύτερος σε όλους τους τομείς...

Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου ότι ουσιαστικά είναι σαν facelift ενός αυτοκινήτου. Συμφωνώ απόλυτα!

Καλά τι περιμένατε, θα έβγαζε "καινούριο μοντέλο" στο ίδιο socket η Intel ; Πάρτε λοιπόν ένα Facelift γιατί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει και αντίπαλος... :-)

Δημοσ.

Η intel είχε τη χρυσή ευκαρία να κάνει το colpo grosso και να τελειώσει μια για πάντα με τον "ανταγωνισμό". Αν στην τιμή των sandy έβγαζε τους ivy εξαπύρηνους (με τις ίδιες ή λίγο μεγαλύτερες επιδόσεις του κάθε ξεχωριστού πυρήνα που είχαν οι sandy) τότε θα υπήρχε πραγματική διαφορά και θα δικαιολογούνταν ακόμα και η κακή θερμική συμπεριφορά.

Εμένα moratorium μεταξύ των δύο εταιριών μου μυρίζει, του στυλ "σου χαρίζω τα htpc με τους Llano, άσε με μόνο στην performance κατηγορία".

Δημοσ.

Η intel είχε τη χρυσή ευκαρία να κάνει το colpo grosso και να τελειώσει μια για πάντα με τον "ανταγωνισμό". Αν στην τιμή των sandy έβγαζε τους ivy εξαπύρηνους

Και το Χ79 τι θα το έκανε;

Δημοσ.

O 3570k δεν θα ερθει τον Μαιο??? Και θα κανει και 250 αντι για 200 που υπολογιζα??? Τζαμπα περιμενα να ερθει ο Μαιος και οι ΙVY γαμω την OriAnna μου??!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...