Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς πότε η Intel θα βγάλει με το καλό τους καινούργιους της επεξεργαστές?

Συγκεκριμένα περιμένω το 3750k..

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Do not buy them instead of your 5 GHz Sandy!

Σοβαρό επιχείρημα είναι τώρα αυτό? Οι ivy θα κριθούν με βάση τις απαιτήσεις του 0.5% των χρηστών?

Για όποιον θέλει να κάνει oc με αέρα φυσικά και είναι.
Δημοσ.

Δηλαδή κι άμα βρεθεί κάποιος που δεν του αρέσει το μπλε αυτοκολλητάκι intel inside θα είναι κι αυτό επιχείρημα?

Πόσοι κάνουν overclock? ~ 2% των χρηστών

Πόσοι θα τον πάνε πάνω από 4GHz? ~ 1% των χρηστών

Τέλος πόσοι απ αυτούς θέλουν να φτάσουν τα 5GHz με αερόψυξη? Ούτε οι μισοί απ αυτό το 1%.

Ας είμαστε σοβαροί, η intel πουλάει εκατομμύρια κομμάτια.

Δημοσ.

Εγώ θα ρωτήσω το άλλο: από που προκύπτει ότι όντως δεν κλοκάρουν καλά με αέρα και δεν είναι τρολλάρισμα το παραπάνω;Έχουμε επαρκείς μετρήσεις ή χορεύουμε στο χορό του κάθε κατευθυνόμενου;

Δημοσ.

Στα forums κανουν αρκετοι ενιωσα οτι θα ηθελαν να το ακουσουν ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΟΒΡ...

Καταλαβαινω οτι δεν ξερετε τον ΟΒΡ... ( if you get what i mean χεχε )

Απο τους πρωτους ειπε περσυ την αληθεια για BD πχ... και για 7970 680 κτλ... απο τα τελευταια...

Δημοσ.

Δεν ξέρω κανέναν OBR,OBP και καμιά BP.Βλέπω μόνο μια προσωπική εκτίμηση 5 γραμμών (που είναι κιόλας και σε πολύ χαμηλού επιπέδου γλώσσα γραμμένη) με μία κραυγαλέα παραίνεση που δε στηρίζεται πουθενά.Σα σκεφτόμενος υποψήφιος αγοραστός κρατάω πάντα μια πισινή.Το αν έπεσε μέσα σε μια ή δύο προβλέψεις του ή αν θα πέσει τελικά και σε αυτή δε μου λέει τίποτα προσωπικά.Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μετρήσεις και στοιχεία είμαι επιφυλακτικός στο οτιδήποτε.Το να βγει ο άλλος να μου πει, κράτα τον 5+ghz sandy σου μου θυμίζει το "γιατρέ έχω πυρετό, τι έχω;"...

Δημοσ.

ΑΝτε παλι ο ΟΒR....

http://www.obr-hardw...hunger-and.html

ΑΠλως λεει οτι λενε τα preview δυο μηνες τωρα...

5-10% πανω αποδοσεις... -15W περιπου και αυξημενες θερμοκρασιες...

Αυτο με το USB παραξενο με τον 2600 χμμμμμμ

http://www.tweaktown.com/reviews/4663/asrock_z77_extreme6_intel_z77_with_ivy_bridge_motherboard_review/index7.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...