Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα με το router συνεχιζετε ενας φιλος μου εδωσε ενα ρουτερ που το εδεινε παλια ο οτε λεει πανω οτε conn-x matr X και προσπαθω να συνδεθω με αυτο στο ιντερνετ για να δω αν 8α εχω παλι αποσυνδεσεις αλλα δεν μπορω μηπως επειδη το συγκεκριμενο ρουτερ ειναι μονο για συνδεσεις connex του ote?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ολα τα ρουτερ της αγορας δεχονται vpi/vci 8/35 και pppoe ή pppoa, δεν υπαρχει ρουτερ που να ειναι μονο για μια εταιρια.

Εφοσον το ονομα χρηστη και ο κωδικος που εχεις για τον εκαστοτε isp ισχυουν, θα δουλευουν σε οποιο ρουτερ και να τα βαλεις.

Παντως, με ενα matrx ειχα ασχημη εμπειρια προσφατα. Και δεν δεχεται και update το καταραμμενο!

Δημοσ.

καλα ετσι κι αλλιως για δοκιμη το θελω απλα να δω αν θα συνεχιστει το προβλημα αλλα δεν μπορω να μπω ιντερνετ με εκεινο, ενω βαζω σωσα τισ ρυθμισεις κατι δεν παει καλα.. το cd που εχει μεσα για εγκατασταση του ρουτερ το χρειαζετε οπωσδηποτε?γιατι μπορει να εχω κανει εκει την ΄πατατα΄ και να μην μπορω να μπω

Δημοσ.

gia 1000φορα.οχι δεν χρησιμοποιουμε ποτε τα cd διοτι ολα γινονται πιο δυσκολα.οποτε

α.ξεχνας το cd.

b.το συνδεεις ethernet.

γ.το κανεις ενα Hard reset για να χασει ολες τις ρυθμισεις.

γ1.μπαινεις μεσα στο μενου του με την Ip που εχει πχ 192.168.1.254.θα γραφει και στο manual η το βλεπεις με Ipconfig.λογικα θα σου ζητησει στοιχεια.

ειτε admin/admin ειτε admin κενο η σκετο κενο.επισης το γραφει στο manual.

δ/μπαινεις μεσα το οριζεις Pppoe/llc με vpi 8 vci 35και το username σου πχ [email protected] η poulinos.ath.forthnet.gr η οτι αλλη εταιρεια εχεις.

και λογικα μεσα απο το μενου θα πρεπει να δεις οτι εχει παρει Ip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...