lne Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Λοιπόν, ας μπω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι φανατική gamer και έχω εδώ και κανένα χρόνο εγκατεστημένο το Aion και παίζω μέσω IA (Infinite Aion). Στο μεταξύ, πριν κανένα δίμηνο άλλαξα laptop. Αρχικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση και το παιχνίδι έτρεχε κανονικά, μέχρι που αποφάσισα να κατεβάσω και Aion Free-to-Play, οπότε και άρχισαν να κρασάρουν και τα δύο! Έκανα απεγκατάσταση και των δύο κι εγκατέστησα πάλι μόνο τον IA, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι. Από το support του παιχνιδιού μου πρότειναν απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, κάτι που έκανα για δεύτερη και τρίτη φορά, χωρίς αποτέλεσμα, και στα δύο games. Δεδομένου ότι λύση από το επίσημο support του παιχνιδιού δεν βρήκα, άρχισα να το ψάχνω μόνη μου. Διάβασα ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του DirectX, αλλά έχω την τελευταία έκδοση, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Προσπάθησα να αλλάξω τον φάκελο bin32 σε bin64, αλλά όπως ξέρετε τα παιχνίδια κάνουν αντικατάσταση των αρχείων που λείπουν. Για κάποιες μέρες, απουσίαζα και δεν ασχολήθηκα καθόλου. Όταν επέστρεψα, τα παιχνίδια απλά άρχισαν και πάλι να παίζουν! Μόνο για 2-3 μέρες όμως, γιατί χθες κράσαραν και πάλι. Δοκίμασα λοιπόν την πιο εύκολη λύση που προτείνεται σε προβλήματα "κακής μνήμης"... Εκκαθάριση Δίσκου και Restart. Κάτι που έπιασε... προσωρινά. Δυστυχώς, σήμερα κράσαραν πάλι! Οι γνώσεις μου σε θέματα υπολογιστών είναι περιορισμένες, οπότε δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει υπεύθυνα κάτι. Δεν θέλω να ρισκάρω να κάνω κάποια ζημιά στον υπολογιστή μου, αλλά σαφώς και ο "εθισμός" μου στα games με καλεί...!!! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! ΥΓ: Στον έλεγχο για προβλήματα μνήμης, μέσω του εργαλείου διαγνωστικών μνήμης των Windows, δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα, πριν από λίγο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2012 από lne
hawkpilot Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Δε.. μπόρεσα να διαβάσω όλο το ποστ αλλά έχω την αίσθηση ότι φταίει ο driver της κάρτας ήχου. Κάνε μία επανεγκατάσταση (στον driver) και δες αν λύνεται το πρόβλημα.
lne Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Η πολυλογία είναι χαρακτηριστικό του φύλου μου και στην προσπάθειά μου να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, ίσως υπερέβαλα... λιγάκι! Αν και στο τεστ διάγνωσης προβλημάτων των Windows και της Dell δεν μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα, θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις. Ελπίζω να είναι η λύση στο πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ!!!
lne Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Δεν ήταν ακριβώς ο driver, αλλά τελικά όλα ήταν πρόβλημα του ήχου. Να 'σαι καλά! Έσωσες πολλά εγκεφαλικά μου κύτταρα!
hawkpilot Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Δεν ήταν ακριβώς ο driver, αλλά τελικά όλα ήταν πρόβλημα του ήχου. Να 'σαι καλά! Έσωσες πολλά εγκεφαλικά μου κύτταρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα