drapanakis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μου το εκανε και εμενα ακριβως το ιδιο περυσι. Εφαγα τον κοσμο με 5 τεχνικους να ψαχνουνε. Η βλαβη ?? Ηθελε παστα ο επεξεργαστης . Το εχεις κανει ? Εχεις βαλει καινουργια ?
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μου το εκανε και εμενα ακριβως το ιδιο περυσι. Εφαγα τον κοσμο με 5 τεχνικους να ψαχνουνε. Η βλαβη ?? Ηθελε παστα ο επεξεργαστης . Το εχεις κανει ? Εχεις βαλει καινουργια ? Μάλλον δέν διάβασες όλα τα πόστ.. το πρόβλημα βρέθηκε,έχει σκασμένους πυκνωτές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 φυσικά και είναι κακο... αν πιάνουν τα χέρια σου αλλάξε τους ,αλλιώς να στο κάνει κάποιος που ξέρει. Το κόστος των πυκνωτων είναι πολύ μικρό Η αλήθεια είναι πως πιάνουν μια χαρά σε τέτοια θέματα,αλλά το φοβάμαι μήπως κάψω τίποτα τριγύρω , θα δω τι θα κάνω .... Μου το εκανε και εμενα ακριβως το ιδιο περυσι. Εφαγα τον κοσμο με 5 τεχνικους να ψαχνουνε. Η βλαβη ?? Ηθελε παστα ο επεξεργαστης . Το εχεις κανει ? Εχεις βαλει καινουργια ? Πριν καιρό είχα βγάλει την ψύκτρα και τον επεξεργαστή όταν ξεσκόνιζα το pc αλλά δεν είχα αλλάξει πάστα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα