Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσανατολιζομαι στην αγορα ενος εξωτερικου σκληρου δισκου, χωρητικοτητας 1-2 TB, ο οποιος θα χρησιμοποιηθει για αποθηκευση ταινιων κυριως. θα συνδεεται σε tv και σε υπολογιστη με θυρες usb 2.0. διαθεσιμα χρηματα περιπου 150 € max.

εχετε να προτεινετε καποιον;

πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο;

θα εχω προβλημα αν ο δισκος ειναι usb 3.0, κι εγω τον συνδεω στο pc και την τηλεοραση που ειναι usb 2.0;

ευχαριστω και συγγνωμη για τις ερωτησεις. :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει τον Seagate Expansion 2T για ακριβώς την ίδια χρήση.

Δεν έχω πρόβλημα με την σύνδεση με την τηλεόραση και το pc.

Δυστυχώς οι τιμές στην Ελλάδα είναι ακόμα σκαρφαλωμένες στα ύψη απ' ότι βλέπω και δεν λένε να πέσουν με τίποτα. Ελλάδα 2012 + κρίση = εξωφρενικές τιμές!

Για κοίτα και για μια πιθανή αγορά απ' το εξωτερικό.

Η τελευταία αγορά που έκανα ήταν απ' το Amazon.co.uk και η τιμή ήταν σαφώς χαμηλότερη από τους ημεδαπούς "επιχειρηματίες".

Πάντως σε κάθε περίπτωση έχε υπόψη σου ότι πρέπει να έχεις καλού κακού τα αρχεία σου και σε 2ο δίσκο ως back-up. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

πάρε καλλίτερα usb 3 αν αργότερα πάρεις καινούργιο υπολογιστή θα δεις διαφορά με το usb 3, λένε ότι οι τιμές θα πέσουν μετά τον Σεπτέμβριο

Δημοσ.

Κωστα ο Seagate Expansion 2T ειναι ενας απο αυτους που εχω στα υποψιν, οπως και ο Western Digital My Book Essential USB 3.0 2TB. ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος;

επισης, μου αρεσει πολυ η νεα σειρα My Passport της WD. λογω μεγεθους φυσικα, και μη τροφοδοσιας. αξιζουν ομως; ξερετε ποτε θα ειναι διαθεσιμοι;

απο εξωτερικο δεν εχω αγορασειποτε τιποτα. δεν ξερω καν τον τροπο που αγοραζεις. υποψιαζομαι πως ειναι μεσω πιστωτικης;

Δημοσ.

Προς Western Digital πήγαινε! Εγώ είχα πάρει Seagate 2Τ Expansion και ήταν προβληματική όλη η σειρά τους και τον έκανα αντικατάσταση 3 φορές μέσα σε έναν μήνα! Και στο τέλος πήρα WD και ησύχασα!

Δημοσ.

Κωστα ο Seagate Expansion 2T ειναι ενας απο αυτους που εχω στα υποψιν, οπως και ο Western Digital My Book Essential USB 3.0 2TB. ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος;

επισης, μου αρεσει πολυ η νεα σειρα My Passport της WD. λογω μεγεθους φυσικα, και μη τροφοδοσιας. αξιζουν ομως; ξερετε ποτε θα ειναι διαθεσιμοι;

απο εξωτερικο δεν εχω αγορασειποτε τιποτα. δεν ξερω καν τον τροπο που αγοραζεις. υποψιαζομαι πως ειναι μεσω πιστωτικης;

Εγώ έχω αγοράσει τον συγκεκριμένο της Seagate και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα υπήρχε στον αντιστοιχο δίσκο με χωρητικότητα 1.5ΤΒ. Τελευταία φορά αγόρασα απο το Amazon.co.uk με πιστωτική κάρτα.

Υπάρχουν και οι προπληρωμένες κάρτες αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις την δική σου ή αν δεν έχεις. Τις εκδίδουν αρκετές τράπεζες και είναι σαν να έχεις κανονική πιστωτική.

Μόνος περιορισμός είναι στο ποσό που έχεις βάλει στην κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...