privateer Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Σύμφωνα με την εφημερίδα Nikkei, η Sony Corp στην προσπάθειά της να επιστρέψει στα κέρδη μετά από τέσσερα χρόνια στο κόκκινο ετοιμάζεται να κόψει 10.000 θέσεις εργασίας (περίπου το 6% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της).Σε περικοπές θέσεων εργασίας στην Ιαπωνία έχουν προβεί και άλλες εταιρείες όπως οι NEC και Panasonic με στόχο το κόψιμο των δαπανών για την ισχυροποίηση του γιεν αλλά και την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού από εταιρείες όπως η Apple και η Samsung Electronics. Συγκεκριμένα οι κατασκευαστές τηλεοράσεων έχουν πληγεί σκληρά από το σκληρό επιχειρηματικό κλίμα που επικρατεί καθώς και από τις απότομες πτώσεις των τιμών, με αποτέλεσμα οι Sony, Panasonic και Sharp αναμένεται να χάσουν κατά το οικονομικό έτος που μόλις έληξε περίπου 17 δισεκατομμύρια δολάρια. Site: CNet
Hlapatsas Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Η ποιότητα ίδια με των άλλων πάνω κάτω,από δική μου εμπειρία, και οι τιμές βρέθηκαν να είναι ανώτερες των άλλων. Πόσο πιο φυσιολογικό μπορεί να είναι αυτό που συμβαίνει τώρα;
calico Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 η Sony Corp στην προσπάθειά της να επιστρέψει τα κέρδη στο κόκκινο μετά από τέσσερα χρόνια
gigo6125913 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλά να πάθει. Αφου τα vaio κτλ είναι υπερτιμημένα. Οι καταναλωτές δεν τρώνε σανο πλεον...
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Η ποιότητα ίδια με των άλλων πάνω κάτω,από δική μου εμπειρία, και οι τιμές βρέθηκαν να είναι ανώτερες των άλλων. Πόσο πιο φυσιολογικό μπορεί να είναι αυτό που συμβαίνει τώρα; Ε όχι και ίδια ποιότητα. Πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, αν εξαιρέσεις τα macbooks, τα πιο ποιοτικά λάπτοπς είναι τα sony ενώ τα ακριβά μοντέλα διαθέτουν by far την καλύτερη οθόνη (vaio display plus). Μετά δες τις τηλεοράσεις, κάνε μια σύγκριση των πλαστικών των Sony και των Samsung τηλεοράσεων.... Χωρίς σχόλια!
lazlo1992 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 overrated ολα τα προϊοντα της sony. απο λαπτοπ μέχρη και τα κινητά! δλδ σε λαπτοπ πάρε toshiba η samsung τα ίδια χαρακτηριστικά με λιγότερα λεφτά. και απο κινητά παρε καλύτερα.... οτι αλλο θες εκτος απο sony!xD μονο το ps3 και psVita αξίζουν απο την sony αλλα και αυτό γιατι δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό απο αλλες εταιρίες(3 ειναι ολες και ολες)!
jimex Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 overrated ολα τα προϊοντα της sony. απο λαπτοπ μέχρη και τα κινητά! δλδ σε λαπτοπ πάρε toshiba η samsung τα ίδια χαρακτηριστικά με λιγότερα λεφτά. και απο κινητά παρε καλύτερα.... οτι αλλο θες εκτος απο sony!xD μονο το ps3 και psVita αξίζουν απο την sony αλλα και αυτό γιατι δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό απο αλλες εταιρίες(3 ειναι ολες και ολες)! Τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις βλέπω και τρελένομαι... Και skoda παίρνεις με 240 ίππους και full extra με τα μισά λεφτά από μια "φθηνή" mercedes, αλλά όταν οδηγήσεις τη mercedes ξαναπές μου τι προτιμάς Sony και Dell είχαν και συνεχίζουν να έχουν ότι πιο ποιοτικό στην κατηγορία των notebooks (και εννοείται δεν αναφέρομαι στα notebooks των 600€ - προτιμώ να μην πάρω παρά να πετάξω τα λεφτά μου), ενώ στις τηλεοράσεις μπορεί από τη μία η samsung να "χαρίζει" κάποια μοντέλα της, αλλά από την άλλη οι Bravia κάνουν πραγματικά παπάδες.
andr3as Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει την εγγύηση στα Vaio τότε θα ξέρουν για ποιο λόγο πληρώνεις το κάτι παραπάνο στη SONY...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει την εγγύηση στα Vaio τότε θα ξέρουν για ποιο λόγο πληρώνεις το κάτι παραπάνο στη SONY... υπερβολή, της toshiba και της dell είναι ανώτερη στην Ελλάδα τουλάχιστον...
el97639 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Η Sony καποτε μεσουρανουσε. Ηταν οτι ειναι η apple σημερα. Ακριβη αλλα πρώτη σε ποιοτητα (στην κατηγορια προιοντων ευρειας καταναλωσης μιλαμε παντα). Τωρα μεσουρανει η apple και η samsung. Συν οτι εχουν σκασει ενα σωρο ασιατικες μαρκες (κινεζικες ταιβανεζικες κ κορεατικες) που απο την τιμες κ μονο εχουν γονατισει ιαπωνεζικες κ αμερικανικες μαρκες. Ηδη η IBM και παρολιγο η HP αποσύρθηκαν απο τα PC και laptop. Απλως υπάρχει πολωση πια στις φτηνες κινεζικες απο τη μια κ στις πολύ καλες (apple ,dell και γερμανικες μαρκες) απο την αλλη. Η SONY βασιζοταν too much στο brand που εχει χτισει και πουλαγε πχ VAIO πανω απο apple.
VeRDe Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις βλέπω και τρελένομαι... Και skoda παίρνεις με 240 ίππους και full extra με τα μισά λεφτά από μια "φθηνή" mercedes, αλλά όταν οδηγήσεις τη mercedes ξαναπές μου τι προτιμάς Sony και Dell είχαν και συνεχίζουν να έχουν ότι πιο ποιοτικό στην κατηγορία των notebooks (και εννοείται δεν αναφέρομαι στα notebooks των 600€ - προτιμώ να μην πάρω παρά να πετάξω τα λεφτά μου)
alexandrosss Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει την εγγύηση στα Vaio τότε θα ξέρουν για ποιο λόγο πληρώνεις το κάτι παραπάνο στη SONY... συμφωνώ δεν υπάρχει εγγύηση σαν την εγγύηση που δίνει η sony, έχω στείλει πάνω απο 30 φορές λάπτοπ στην εγγύηση πάντα τρομερή, μέχρι και ένα μετά απο ένα χρόνο στην εγγύηση για το γνωστό πρόβλημα στην κάρτα γραφικών και το κάνανε δωρεάν, συγκριτικά χαλάνε λιγότερο απο τα άλλα λάπτοπ η ποιοτητά τους είναι κλάσης ανώτερη απο τά αλλα της αγοράς δεν αναφέρομαι στα μακ, ολα τα πραγμάτα τους είναι καλύτερα απο τον φορτιστή την οθόνη το πληκτρολόγιο κλπ. και πάντα δεν αναφέρομαι στα φθήνα μοντέλα της εταιρείας με 500ε, αν και εκείνα μόνο που έχουν 2 χρόνια εγγύηση φτάνει για μένα
dimitris_sg Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 η Sony Corp στην προσπάθειά της να επιστρέψει τα κέρδη στο κόκκινο μετά από τέσσερα χρόνια Αν διαβασεις σωστα θα καταλαβεις οτι καλα ειναι ειπωμενα. "Στην προσπαθεια της να επιστρεψει στα κερδη, μετα απο τεσσερα χρονια στο κοκκινο." Τι δεν καταλαβες?
aris1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Σαν Laptop τα sony ηταν μπροστα.(Δεν ξερω για τωρα) Πηρα το 2006 ενα laptop (ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) και εκτος οτι ειχε design/οθονη που θα ζηλευανε και σημερα τα τωρινα laptop μου.Ζει ακομα και εχει παθει του χριστου τα παθη νερα στο πληκ/γιο,σκονη κτλπ Το χω με ubuntu 10.04 και πεταει! Αλλα να ξαναγοραζα τοσο ακριβο laptop με τιποτα!Αυτα σε αλλες εποχες...
jimex Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν είναι ούτε θέμα πλούτου ούτε τίποτα. Αν είναι να πάρω κάτι και να τρέχω κάθε τρεις και λίγο, προτιμώ να πάρω το ακριβότερο και ας μην έχω να φάω την άλλη μέρα (που λέει ο λόγος...), ή να μην το πάρω καθόλου αν δεν μου χρειάζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα