Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ελατε τωρα που με 50ευρω δεν θα το περνατε.. dry.giftongue.gif

τι να το εκανα χωρίς games?να ειχα το psvita και να επαιζα psp που εχω 500 παιχνιδια απο τον "θειο". :) το θεμα ειναι ποσα λεφτά στο τέλος φεύγουν απο την τσέπη σου δεν πα να κάνει 50 ευρω αν με τα games πληρωσω 500 τι να το κάνω..

Δημοσ.

Μόλις το πήρα απο κοτσοβολο!!

Για προτείνεται screen protector

τα καταφερες τελικα :mrgreen:

ποσο στο δωσανε και τι ακριβως τους ειπες?

Δημοσ.

200€ ps vita + 16gb.πήγα τους εδειξα το χαρτί με την παραγγελεια πήραν στα κεντρικά τηλ την ακυρωσανε και το πήρα.το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω καλό screen protector

Δημοσ.

200€ ps vita + 16gb.πήγα τους εδειξα το χαρτί με την παραγγελεια πήραν στα κεντρικά τηλ την ακυρωσανε και το πήρα.το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω καλό screen protector

ρε παιδια για να καταλαβω ο κωτσοβολος με την electroworld εχουνε καμια συγγενεια? :confused:

Δημοσ.

εγω πηρα αυτα τα protectors :)

τι να το εκανα χωρίς games?να ειχα το psvita και να επαιζα psp που εχω 500 παιχνιδια απο τον "θειο". :) το θεμα ειναι ποσα λεφτά στο τέλος φεύγουν απο την τσέπη σου δεν πα να κάνει 50 ευρω αν με τα games πληρωσω 500 τι να το κάνω..

με 50 ευρω το περνα και το βαζα στην ακρη να το βλεπω μεχρι να βγουν τα games

ποσο μαλλον οταν ερχεται με την unchartedαρα μαζι grin.png και γω θα περιμενω τον θειο

εννοειται για να παρω 2ο παιχνιδι και συνηθως ο θειος ειναι συνεπης στα ραντεβου του cool.gif

συντομα θα χουμε επισκεψεις

200€ ps vita + 16gb.πήγα τους εδειξα το χαρτί με την παραγγελεια πήραν στα κεντρικά τηλ την ακυρωσανε και το πήρα

ρε εχει και Λαμια κοτσοβολο.. λες να επιχειρησω κατι τετοιο? απλα εκτυπωσες παραγγελια και πηγες στο καταστημα? καλα εδω ειναι και λιγο αιντε αιντε τα πραγματα.. μπορει και να με βρισουν χαχαχα

Δημοσ.

εγω πηρα αυτα τα protectors :)

με 50 ευρω το περνα και το βαζα στην ακρη να το βλεπω μεχρι να βγουν τα games

ποσο μαλλον οταν ερχεται με την unchartedαρα μαζι grin.png και γω θα περιμενω τον θειο

εννοειται για να παρω 2ο παιχνιδι και συνηθως ο θειος ειναι συνεπης στα ραντεβου του cool.gif

συντομα θα χουμε επισκεψεις

ρε εχει και Λαμια κοτσοβολο.. λες να επιχειρησω κατι τετοιο? απλα εκτυπωσες παραγγελια και πηγες στο καταστημα? καλα εδω ειναι και λιγο αιντε αιντε τα πραγματα.. μπορει και να με βρισουν χαχαχα

το Uncharted είναι καλό αν θες να ψαρώσεις κανένα φίλο σου με τα γραφικά του αλλά απο gameplay δεν λέει και πολλά

Για εμένα τα καλύτερα παιχνίδια του Vita είναι το φοβερό rayman (αν και υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες) και το Lumines

Δημοσ.

το Uncharted είναι καλό αν θες να ψαρώσεις κανένα φίλο σου με τα γραφικά του αλλά απο gameplay δεν λέει και πολλά

Για εμένα τα καλύτερα παιχνίδια του Vita είναι το φοβερό rayman (αν και υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες) και το Lumines

δεν το εχω παιξει ακομα το uncharted στο vita (σε ps3 οταν ειχα, ηταν τελειο απλα, επρεπε να συνεχισεις να παιζεις μεχρι να το τερματησεις grin.png). rayman εχω παιξει και σε παλαιοτερες κονσολες καλη φαση αλλα δεν θα δινα το 40αρι που κανει.. το lumines τωρα ειδα trailer στο utube! δεν πολυ καταλαβα τι πρεπει να κανεις για να φευγουν τα τουβλακια αλλα αν εχει να κανει εστω και λιγο με την λογικη του τετρις με βλεπω να το αγοραζω..γιατι πολυ απλα εχω τρελο κολλημα με το τετρις..!!! απο εποχες tetris game boy classic.. ωρες λιωσιματος mrgreen.png

tetris master

2012-04-1381436PM.png

Δημοσ.

Εγω παλι πηγα σε Κωτσο και εφαγα ακυρο (μου λεγανε οτι θα χρεωνομουν τιμες καταστηματος κλπ κλπ). Επειδη βιαζομουν να φυγω για το 4ημερο δεν εκατσα να σκασω και να χασω χρονο και απλα θα περιμενω απο βδομαδα λογικα να μου ερθει (εκτος αν κανουμε "ανασταση" αυριο νωρις)!

Αρχισαμε με το vita, πηγαμε στο ps3 και τωρα μου γραφετε και για το 3DS... κριμα γιατι μου αρεσει η nintendo γενικως αλλα θα πρεπει να του ριξω ακυρο εστω και στα πολυ καλα 139 ευρω.

Δημοσ.

Εγω παλι πηγα σε Κωτσο και εφαγα ακυρο (μου λεγανε οτι θα χρεωνομουν τιμες καταστηματος κλπ κλπ). Επειδη βιαζομουν να φυγω για το 4ημερο δεν εκατσα να σκασω και να χασω χρονο και απλα θα περιμενω απο βδομαδα λογικα να μου ερθει (εκτος αν κανουμε "ανασταση" αυριο νωρις)!

Αρχισαμε με το vita, πηγαμε στο ps3 και τωρα μου γραφετε και για το 3DS... κριμα γιατι μου αρεσει η nintendo γενικως αλλα θα πρεπει να του ριξω ακυρο εστω και στα πολυ καλα 139 ευρω.

ειχα παρει το 3ds οταν πρωτοβγηκε.. γιατι ειμαι παιδι της γενιας game boy classic και ετυχε να βγει σε περιοδο που χα μαζεψει μια πολυ "καλη" απ'το ποκερ (χαχαχααχ) και τελικα απεδειχθει οχι και τοσο καλο το 3d.. επαιζα μονο ds games σε σπασμενη καρτουλα και το street fighter και το pro 11 που ειχα 3d games δεν τα παιζα ποτε παραπανω απο 5 λεπτα σε 3d mode.. δεν βολευε :-/

Δημοσ.

Xα! Κι εγω game boy classic ειμαι κι επισης κι εγω γι'αυτο δεν παιρνω το 3DS, το εχω παιξει σε καταστηματα αρκετες φορες και βλεπω οτι δεν ειναι τρομερο το 3D (εξαλλου ειναι πολυ λιγες οι ιντσες για 3D). Τωρα για handheld κονσολα καλο ειναι αλλα παντα μου φαινοταν ακριβο.

Βεβαια και το vita ισως να μην το λιωσω στα παιχιδια, αλλα ελπιζω να το αξιοποιησω σε αρκετους αλλους τομεις! (παντως επειδη καπου διαβασα οτι τα παιχνιδια του psp παιζουν στο vita, ας προτεινει καποιος εναν τροπο να ξερουμε)!

Δημοσ.

Xα! Κι εγω game boy classic ειμαι κι επισης κι εγω γι'αυτο δεν παιρνω το 3DS, το εχω παιξει σε καταστηματα αρκετες φορες και βλεπω οτι δεν ειναι τρομερο το 3D (εξαλλου ειναι πολυ λιγες οι ιντσες για 3D). Τωρα για handheld κονσολα καλο ειναι αλλα παντα μου φαινοταν ακριβο.

Βεβαια και το vita ισως να μην το λιωσω στα παιχιδια, αλλα ελπιζω να το αξιοποιησω σε αρκετους αλλους τομεις! (παντως επειδη καπου διαβασα οτι τα παιχνιδια του psp παιζουν στο vita, ας προτεινει καποιος εναν τροπο να ξερουμε)!

ισχυει αυτο με τα παιχνιδια του psp? θα ταν καλη φαση

Δημοσ.

ισχυει αυτο με τα παιχνιδια του psp? θα ταν καλη φαση

Νομίζω πως ναι, μπορείς επίσης να τα κατεβάσεις κατευθειαν στο ps vita σου από το ps store.

Διάβασε και εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...