Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 αυτο εννοουσα και εγω ναι, οτι εγινε εξαιρεση btw, πως σου φαινεται η συσκευη!!??! τούμπανο είναι! γραφικά ps3 σε μέγεθος τσέπης.
astymagos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εγω πάντως αν δεν το σπάσουν δεν το κοιτάω καν.. και 50 ευρω να μου το δώσουν θα πληρωσω το 10πλάσια σε games αρα .. ας το σπάσουν και ας το πάρω και 300 ευρω. Στο psp πληρωσα μια φορα το μηχάνημα μια φορα την κάρτα μνήμης και τέλος..
privateer Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 τούμπανο είναι! γραφικά ps3 σε μέγεθος τσέπης. Καμία σχέση τα γραφικά του με αυτά του ps3 Για να μην μιλήσω για τα frame rate προβλήματα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του
Spyipad Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το παρηγγηλα σε πόσες μέρες λέτε να έρθει?μηπως να πάω αυριο να κάνω μια απόπειρα να το παρω απο το κοτσοβολο
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το παρηγγηλα σε πόσες μέρες λέτε να έρθει?μηπως να πάω αυριο να κάνω μια απόπειρα να το παρω απο το κοτσοβολο φιλε με το συμπαθειο κιολας αλλα δεν προλαβενεσε, αφου το παρηγγειλες γιατι να πας στον κωτσοβολο?
Spyipad Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 φιλε με το συμπαθειο κιολας αλλα δεν προλαβενεσε, αφου το παρηγγειλες γιατι να πας στον κωτσοβολο? Έλεγα να πάω να κάνω αυτο που έκανε και ο φίλος στο πόστ 102
makhs5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 πηγαινε και μια γυρα απο την electroworld και ρωτα τους αν μπορεις να το παρεις κατευθειαν απο το καταστημα τους με εκπτωση. Δεν εχει η electroworld φυσικα καταστηματα εδω και καιρο. Που τα ειδες εσυ φιλε μου και το λες? Δεν υπαρχει ουτε ενα πλεον.
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 πήγαινε απο ένα κοτσόβολο ρε. εμένα μου το δώσανε! αλλιως περιμένεις 7 εργάσιμες.
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δεν εχει η electroworld φυσικα καταστηματα εδω και καιρο. Που τα ειδες εσυ φιλε μου και το λες? Δεν υπαρχει ουτε ενα πλεον. δεν το ηξερα καθολου μενω γιαννενα και εδω δεν εχουμε καταστημα υπεθετα πως στην αθηνα θα ειχατε. πήγαινε απο ένα κοτσόβολο ρε. εμένα μου το δώσανε! αλλιως περιμένεις 7 εργάσιμες. αφου το εχει παραγγειλει ποιος ο λογος να παει απο τον κωτσοβολο?
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Πολυ καλο το uncharted αλλα μετα απο αυτο δεν βλέπω άλλο αξιόλογο game:-( Sent from my iPhone using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 εγω πάντως αν δεν το σπάσουν δεν το κοιτάω καν.. και 50 ευρω να μου το δώσουν θα πληρωσω το 10πλάσια σε games αρα .. ας το σπάσουν και ας το πάρω και 300 ευρω. Στο psp πληρωσα μια φορα το μηχάνημα μια φορα την κάρτα μνήμης και τέλος.. συμφωνω μαζι σου. Και εγω αυτο περιμενω!
mtzs Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Βλεπω κανεις δεν παρεκλινει των αρχων του !!!!!!!
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 @αστυμαγος & ναρουτο14 ελατε τωρα που με 50ευρω δεν θα το περνατε..
RipperRoo Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 τελεια προσφορα! και το εψαχνα σε καλη τιμη! ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα