Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτος ο συνδυασμος πιστευω ειναι πολυ καλος

Αλλα θα παραμεινω πιστος στις αρχες μου και δεν θα ψωνισω :confused:

post-205578-0-71131400-1334221085_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια τι μου προτείνετε :whistle:

αν χρειαζεσε home cinema καλο θα ηταν να μην πας σε αυτο, υπαρχουν πολυ καλυτερα αλλα σαφως και αρκετα πιο ακριβα απο αυτο, εγω δεν θα εδινα 190Ε για ενα home cinema που μετα απο 2 χρονια θα αλλαξω, θα τα ειδινα μια και καλη τα λεφτα για να τελειωνω.

απο μενα τσιμπα το ps vita ή αν εχεις και αλλα λεφτα τσιμπα ειναι καλο Home cinema.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με kj. ποσο μαλλον αν το home cinema δεν ειναι 3D που δεν ειδα να γραφει κατι τετοιο. Αν κανω λαθοςγια το 3Δ ας με διορθωσει καποιος

Θα προτεινα το πακετο PSV + 16GB + UGA που εβαλα παραπανω

Δημοσ.

συμφερει να παρεις απλα το pack στα 186

γιατι ετσι κιαλλιως ως τα 235 που ειναι αυτο που εβαλες ειναι 49ε [(χωρις εκπτωση) που κοστιζει η 16αρα]

στην ουσια αν παρεις την επιλογη σου ειναι σαν να χανεις τσαμπα την 4αρα

(δηλ αν παρεις το απλο pack: wifi + 4gb + uncharted και προσθεσεις και την 16αρα

παει πιο καλο πακετο)

post-218943-0-12118200-1334222316_thumb.png

Δημοσ.

Το 3d τι να το κάνω.για πρότεινε κανένα άλλο με 850w αλλιώς να πάω electroworld

Αν σκοπευεις να το κρατησεις, οταν σε 3-4 χρονακια θα βγαινουν ολες οι tv και ταινιες 3Δ θα λες τι μαλακια εκανα που δε το πηρα τοτε 3Δ (συγνωμη αλλα με ολο το θαρος και τον σεβασμο !! ) :confused:

Ενταξει παρ ολα αυτα κατανοω πως ο καθενας εχει το δικο του τροπο σκεψης

Δημοσ.

Αλλα θα παραμεινω πιστος στις αρχες μου και δεν θα ψωνισω :confused:

Memory 16GB 39,99 €

PS Vita+ PS Vita Wi-Fi & Uncharted & 4GB 186,20 €

226,19€

Δημοσ.

Αν σκοπευεις να το κρατησεις, οταν σε 3-4 χρονακια θα βγαινουν ολες οι tv και ταινιες 3Δ θα λες τι μαλακια εκανα που δε το πηρα τοτε 3Δ (συγνωμη αλλα με ολο το θαρος και τον σεβασμο !! ) :confused:

Ενταξει παρ ολα αυτα κατανοω πως ο καθενας εχει το δικο του τροπο σκεψης

Εννοώ η τηλεόραση μου δεν είναι 3δ και δεν σκοπευεω να την αλλάξω

Δημοσ.

συμφερει να παρεις απλα το pack στα 186

γιατι ετσι κιαλλιως ως τα 235 που ειναι αυτο που εβαλες ειναι 49ε [(χωρις εκπτωση) που κοστιζει η 16αρα]

στην ουσια αν παρεις την επιλογη σου ειναι σαν να χανεις τσαμπα την 4αρα

(δηλ αν παρεις το απλο pack: wifi + 4gb + uncharted και προσθεσεις και την 16αρα

παει πιο καλο πακετο)

Σωστος !!! Θα συμφωνησω απολυτα βγαινει και πιο φτηνα

Συνολο πακετου 226 ευρω με εκπτωση

post-205578-0-57256400-1334222535_thumb.jpg

Δημοσ.

Το 3d τι να το κάνω.για πρότεινε κανένα άλλο με 850w αλλιώς να πάω electroworld

κοιτα αν θες να στησεις ενα καλο ηχοσυστημα στο σαλονι του σπιτιου σου (εκει φανταζομε θα το βαλεις) θελεις αρκετα λεφτα και ορεξη ετσι ωστε να κατσεις να ψαχτεις λιγο και να μην πας με την μια σε ενα μαγαζι και να αρχισουν να σου αραδιαζουν τις συνηθισμενες μλκιες οι υπαλιλοι.

θες εναν καλο ενισχυτη να κανει δουλεια (οχι τους ψευτικους με τα 100Ε) εκει θα σου φυγει κανα 300-500Ε (δεν ξερω τι τιμες παιζουν πλεον στους ενισχυτες αλλα εν πιστευω να τους εχουν κατευασε πολυ).

εγω θα σου ελεγα παντως το συγκεκριμενο home cinema που ειδες με τα 190Ε στην electro μην το παρεις.

αν θελεις ανοιξε ενα νημα εδω στο φορουμ να μαζεψεις πληροφοριες για να φτιαξεις ενα καλο Home cinema και να δεις ποσα λεφτα θελεις, πιστεψε με ειναι πολλα ατομα εδω μεσα που ξερουν πολλα πραγματα και θα σε βοηθησουνε σε μια τετοια αγορα.

εγω 1 μηνα πριν αγορασω την τηλεοραση μου ειχα κατσει και ειχα διαβασει 100δες τοπικ εδω στο φορουμ γιατι δεν ηξερα που παν τα 3 με τις καινουριες τηλεορασεις, ανοιξα και το δικο μου νημα να παρω πληροφοριες και τα παιδια με κατατοπισαν πληρως.

Δημοσ.

κοιτα αν θες να στησεις ενα καλο ηχοσυστημα στο σαλονι του σπιτιου σου (εκει φανταζομε θα το βαλεις) θελεις αρκετα λεφτα και ορεξη ετσι ωστε να κατσεις να ψαχτεις λιγο και να μην πας με την μια σε ενα μαγαζι και να αρχισουν να σου αραδιαζουν τις συνηθισμενες μλκιες οι υπαλιλοι.

θες εναν καλο ενισχυτη να κανει δουλεια (οχι τους ψευτικους με τα 100Ε) εκει θα σου φυγει κανα 300-500Ε (δεν ξερω τι τιμες παιζουν πλεον στους ενισχυτες αλλα εν πιστευω να τους εχουν κατευασε πολυ).

εγω θα σου ελεγα παντως το συγκεκριμενο home cinema που ειδες με τα 190Ε στην electro μην το παρεις.

αν θελεις ανοιξε ενα νημα εδω στο φορουμ να μαζεψεις πληροφοριες για να φτιαξεις ενα καλο Home cinema και να δεις ποσα λεφτα θελεις, πιστεψε με ειναι πολλα ατομα εδω μεσα που ξερουν πολλα πραγματα και θα σε βοηθησουνε σε μια τετοια αγορα.

εγω 1 μηνα πριν αγορασω την τηλεοραση μου ειχα κατσει και ειχα διαβασει 100δες τοπικ εδω στο φορουμ γιατι δεν ηξερα που παν τα 3 με τις καινουριες τηλεορασεις, ανοιξα και το δικο μου νημα να παρω πληροφοριες και τα παιδια με κατατοπισαν πληρως.

Άρα να παρω ps vita

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...