Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να περιγραψει καποιος γιατι ειναι τοσο σημαντικο να παρουμε την 16αρα?

ειναι μονο για οταν "σπασει" η κονσολα για τα κατεβασμενα παιχνιδια?

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπορει να περιγραψει καποιος γιατι ειναι τοσο σημαντικο να παρουμε την 16αρα?

ειναι μονο για οταν "σπασει" η κονσολα για τα κατεβασμενα παιχνιδια?

σε αυτο θα σου απαντησει καποιος ο οποιος εχει ειδη στα χερια του την κονσολα και την εχει χειρηστει και με 4gb memory αλλα και με 16gb.

αποτι εχω ακουσει εγω ομως αν εχεις την 4αρα μονο και μονο το uncharted να εγκαταστησεις θα σου ποιασει ολο τον χορο της memory γιατι ποιανει γυρω στα 3.5Gb, τωρα αυτο δεν ξερω ανα αληθευει αλλα πολυ πιθανον το βλεπω.

Δημοσ.

σε αυτο θα σου απαντησει καποιος ο οποιος εχει ειδη στα χερια του την κονσολα και την εχει χειρηστει και με 4gb memory αλλα και με 16gb.

αποτι εχω ακουσει εγω ομως αν εχεις την 4αρα μονο και μονο το uncharted να εγκαταστησεις θα σου ποιασει ολο τον χορο της memory γιατι ποιανει γυρω στα 3.5Gb, τωρα αυτο δεν ξερω ανα αληθευει αλλα πολυ πιθανον το βλεπω.

δηλαδη στην ουσια το παιχνιδι uncharted που αγορασε καποιος 35-40 ευρω

εχει μια κασετα που θα χρησιμοποιησεις μονο μια φορα οταν κανεις τη μεταφορα των 3,5 GB στην καρτουλα?

η οποια καρτουλα κοστιζει απο μονη της ενα 30ευρω? Δεν ακουγεται καπως παραολογο αυτο? fear.png αν ηταν ετσι δεν νομιζω να ειχε νοημα ποτε να αγοραζε καποιος την 4αρα..(εκτος αν ηταν δωρο μεσ'το bundle οπως εδω στην περιπτωση μας).

Δημοσ.

δηλαδη στην ουσια το παιχνιδι uncharted που αγορασε καποιος 35-40 ευρω

εχει μια κασετα που θα χρησιμοποιησεις μονο μια φορα οταν κανεις τη μεταφορα των 3,5 GB στην καρτουλα?

η οποια καρτουλα κοστιζει απο μονη της ενα 30ευρω? Δεν ακουγεται καπως παραολογο αυτο? fear.png αν ηταν ετσι δεν νομιζω να ειχε νοημα ποτε να αγοραζε καποιος την 4αρα..(εκτος αν ηταν δωρο μεσ'το bundle οπως εδω στην περιπτωση μας).

οχι φιλε μου, την κασετα του παιχνιδιου θα την εχεις παντα μεσα στην κονσολα οταν θα πας να παιξεις, το παιχνιδι το εγκαταστεις για να περαστουν τα αρχεια του μεσα στο συστημα ετσι ωστε να μπορει να παιζει και να κανεις εσυ με την σειρα σου τα save σου τα trophie σου κλπ.

οπως και στο ps3 βαζεις το δισκακι μεσα εγκαταστητε το παιχνιδι και μετα για να παιξεις παντα πρεπει να εχεις το δισκακι του μεσα.

Δημοσ.

οχι φιλε μου, την κασετα του παιχνιδιου θα την εχεις παντα μεσα στην κονσολα οταν θα πας να παιξεις, το παιχνιδι το εγκαταστεις για να περαστουν τα αρχεια του μεσα στο συστημα ετσι ωστε να μπορει να παιζει και να κανεις εσυ με την σειρα σου τα save σου τα trophie σου κλπ.

οπως και στο ps3 βαζεις το δισκακι μεσα εγκαταστητε το παιχνιδι και μετα για να παιξεις παντα πρεπει να εχεις το δισκακι του μεσα.

σοβαρα θα εχει ενα installation file περα της κασετας στα 3,5GB ?? (πρεπει να χει τρομερα γραφικα τοτε!)

απλα οταν ειπες 3,5GB πιστεψα πως θα τρεχει ολο το παιχνιδι απ'το δισκο.. πως ειχε καταφερει τοτε Pokemon Blue/Red ναι ειναι one of the most epic games και να ειχαν μονο 372ΚΒ.. good times

Παρειγγειλα παντως και ενα full body screen protector απο eBay.. εως 10 μερες λεει το electroworld για παραδοση.. ελπιζω να ερθουν σχεδον ταυτοχρονα :-)

Δημοσ.

σοβαρα θα εχει ενα installation file περα της κασετας στα 3,5GB ?? (πρεπει να χει τρομερα γραφικα τοτε!)

απλα οταν ειπες 3,5GB πιστεψα πως θα τρεχει ολο το παιχνιδι απ'το δισκο.. πως ειχε καταφερει τοτε Pokemon Blue/Red ναι ειναι one of the most epic games και να ειχαν μονο 372ΚΒ.. good times

Παρειγγειλα παντως και ενα full body screen protector απο eBay.. εως 10 μερες λεει το electroworld για παραδοση.. ελπιζω να ερθουν σχεδον ταυτοχρονα :-)

επειδη εχω κανει 2 παραγγελιες απο electroworld και στις 2 ειχα βαλει παραδωσε εντως 7 ημερων επειδη ηταν στην μια δωρεαν τα μεταφορικα και στην αλλη 3Ε και ηρθαν νωριτερα, η πρωτη μπορει να ηρθε 1 μερα νωριτερα η 2η εκανα την παραγγελια στης 8/04 και μου την εφεραν σημερα το πρωι δλδ πιο νωρις.

εγω προσωπικα αν επερνα ps vita δεν προκειτε να του εβαζα screen protector, καλο χρυσο μπορει ναναι αλλα δεν εχει την ιδια αισθηση στο δαχτυλο.

Δημοσ.

επειδη εχω κανει 2 παραγγελιες απο electroworld και στις 2 ειχα βαλει παραδωσε εντως 7 ημερων επειδη ηταν στην μια δωρεαν τα μεταφορικα και στην αλλη 3Ε και ηρθαν νωριτερα, η πρωτη μπορει να ηρθε 1 μερα νωριτερα η 2η εκανα την παραγγελια στης 8/04 και μου την εφεραν σημερα το πρωι δλδ πιο νωρις.

εγω προσωπικα αν επερνα ps vita δεν προκειτε να του εβαζα screen protector, καλο χρυσο μπορει ναναι αλλα δεν εχει την ιδια αισθηση στο δαχτυλο.

δεν πηρα απ'τις κινεζικες ζελατινες που δινουν μια 12αδα με 0,99grin.png.. ειναι ultra thin κτλ! επισης εχω την ταση να αλλαζω/ανταλλαζω συσκευες πολυ συχνα και σε συνδυασμο με το οτι ειμαι ψειρας με αυτα (να μην εχει το παραμικρο κτλ) σημαινει πως χρειαζομαι τη συσκευη ατοφια. οσον αφορα την παραδοση την προηγουμενη φορα που χα παρει απο ελεκτρο ηταν πριν κανα 7μηνο με ενα εξ.σκληρο (1ΤΒ = 59 ευρω στις καλες εποχες). και καναν 8 μερες..αλλα ενταξει δεν ειμαι και Αθηνα, οποτε δικαιολογειται το διαστημα αυτο

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ ένα WiFi + 4GB + Uncharted (στα 186,20). Μου έκαναν και 12 άτοκες στην πιστωτική! Πραγματικά φοβερή προσφορά. Ευχαριστώ όσους ενημέρωσαν σχετικά με την προσφορά!

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ ένα WiFi + 4GB + Uncharted (στα 186,20). Μου έκαναν και 12 άτοκες στην πιστωτική! Πραγματικά φοβερή προσφορά. Ευχαριστώ όσους ενημέρωσαν σχετικά με την προσφορά!

Mε γειες cool.gif..ελπιζω να παραλαβουμε συντομα

Δημοσ.

Παιδιά το αγόρασα απο το ιντερνετ σήμερα το απόγευμα 6,10

και πήγα 7,30 στο κατάστημα του κοτσόβολου μου ακυρώσαν την παραγγελεία απο το ιντερνετ και μου το δώσαν επι τόπου 186 ευρώ(PS VITA+ 4Giga + uncharted)!!!!!

Στο ταμείο που ήμουν πήραν τηλ. στα κεντρικά και τους είπαν ότι αυτό δε γίνεται και ότι κατ εξέρεση ακυρώσαν την παραγγελεία του ιντερνετ!!! προφανώς γιατί θα το κάνουν όλοι.

ενα μεγάλο ευχαριστώ @ Genatos που μας ενημέρωσε εδώ!

ενταξει αν θες την ακυρωνεις εσυ την παραγγελεια ή απλα δεν την δεχεσε.οποτε οσοι βιαζεστε πηγαιντε απο κωτσοβολο και πειτε στο σιτε το χουν τοσο μπορειτε να μου το δωσετε στην ιδια τιμη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...