Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν παραγγειλεις κατι πανω απο 50 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικα

αλλα.. παραδοση 7-10 μερες. αν θες με +7 ευρω εχεις παραδοση σε 4 μερες

η με +15 ευρω σε 48 ωρες. κατι τετοια εγραφε.. εννοειται i couldnt care less cool.gif

δωρεαν ειναι η φαση

εννοειτε δωρεαν :-D

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ :-D :-D

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να καλα ποτε θα βγει σπάσιμο το psp είχε σπάσει πολυ γρήγορα

Sent from my iPhone using Insomnia

Μακάρι να σπάσει και αυτό μέσα στο καλοκαίρι! :rolleyes:

Δημοσ.

σε ολα? και ps3 και ολα? η μονο στο PS Vita?

Όχι σε όλα τα προϊόντα. Σε αγορές κονσόλων όμως δεν βλέπω άλλες. Τα αξεσουάρ ωστόσο είναι ακόμα σε προσφορές!

Δημοσ.

καποιος εχει ηδη φτασει στο chapter 4 του uncharted devil.png

παρελαβε κανενας αλλος!!?! εμενε με ξυπνησε 9 παρα 20 το πρωι ο speedex..και ειχα κοιμηθει 4παρα..

αν δεν ειχε το vita να μου δωσει θα χε φαει βρυσιδι..(συνηθως δεν παιρνουν τηλ πρωτα???)

Δημοσ.

παρελαβε κανενας αλλος!!?! εμενε με ξυπνησε 9 παρα 20 το πρωι ο speedex..και ειχα κοιμηθει 4παρα..

αν δεν ειχε το vita να μου δωσει θα χε φαει βρυσιδι..(συνηθως δεν παιρνουν τηλ πρωτα???)

Εγώ άμα μου ερχόταν το βιτα τέτοια ώρα θα πεταγόμουν από το κρεβάτι και θα τον κερνούσα και καφέ :P

Δημοσ.

παρελαβε κανενας αλλος!!?!

Vita + 16GB αφιχθει! (βγηκε λεει χθες βραδυ update και ειναι απαραιτητο για να μπω σε psNetwork / market!! λεω να μην την κανω για να παλεψω κανενα custom firmware... αν κανεις εχει οδηγιες πμ me)! :rolleyes:

Δημοσ.

Παρέλαβα το πρωί, το εντυσα με το screen protector, εκανα το update και μετα.... το πηρε η γυναικα και εχει κολλησει με το rayman origins :confused:

Δημοσ.

Παρέλαβα το πρωί, το εντυσα με το screen protector, εκανα το update και μετα.... το πηρε η γυναικα και εχει κολλησει με το rayman origins :confused:

Πάει το vita.. :whistle: :mrgreen:

Δημοσ.

άμα ανακαλύψει και το lumines την έβαψες!

Δημοσ.

ρε παιδιά τις παραπανίσιες κάρτες 4GB για όσους πήραμε 16άρα, επειδή λέγαν όλοι ότι δεν θα σου χωρέσουν τα πράγματα (demos, games κλπ) τι θα την κάνουμε;;

Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για αποθήκευση movies κλπ;; ή θα χαζέψει το ps'β ;;

Ποιο chapter 4, το τερμάτισα και ψάχνομαι για τα Trophies!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...