kjtzemis Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αν παραγγειλεις κατι πανω απο 50 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικα αλλα.. παραδοση 7-10 μερες. αν θες με +7 ευρω εχεις παραδοση σε 4 μερες η με +15 ευρω σε 48 ωρες. κατι τετοια εγραφε.. εννοειται i couldnt care less δωρεαν ειναι η φαση εννοειτε δωρεαν Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ :-D
naruto14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Φυσικά τότε. Δωρεάν. Ας περιμένεις και λίγο δεν θα χάσεις και τίποτα!
oldermania Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Να καλα ποτε θα βγει σπάσιμο το psp είχε σπάσει πολυ γρήγορα Sent from my iPhone using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Να καλα ποτε θα βγει σπάσιμο το psp είχε σπάσει πολυ γρήγορα Sent from my iPhone using Insomnia Μακάρι να σπάσει και αυτό μέσα στο καλοκαίρι!
naruto14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τέλος οι προσφορές της electro! Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν!
ioannis8558 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τέλος οι προσφορές της electro! Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν! σε ολα? και ps3 και ολα? η μονο στο PS Vita?
naruto14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 σε ολα? και ps3 και ολα? η μονο στο PS Vita? Όχι σε όλα τα προϊόντα. Σε αγορές κονσόλων όμως δεν βλέπω άλλες. Τα αξεσουάρ ωστόσο είναι ακόμα σε προσφορές!
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 καποιος εχει ηδη φτασει στο chapter 4 του uncharted παρελαβε κανενας αλλος!!?! εμενε με ξυπνησε 9 παρα 20 το πρωι ο speedex..και ειχα κοιμηθει 4παρα.. αν δεν ειχε το vita να μου δωσει θα χε φαει βρυσιδι..(συνηθως δεν παιρνουν τηλ πρωτα???)
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 καποιος εχει ηδη φτασει στο chapter 4 του uncharted παρελαβε κανενας αλλος!!?! εμενε με ξυπνησε 9 παρα 20 το πρωι ο speedex..και ειχα κοιμηθει 4παρα.. αν δεν ειχε το vita να μου δωσει θα χε φαει βρυσιδι..(συνηθως δεν παιρνουν τηλ πρωτα???) Εγώ άμα μου ερχόταν το βιτα τέτοια ώρα θα πεταγόμουν από το κρεβάτι και θα τον κερνούσα και καφέ
giorginho Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 παρελαβε κανενας αλλος!!?! Vita + 16GB αφιχθει! (βγηκε λεει χθες βραδυ update και ειναι απαραιτητο για να μπω σε psNetwork / market!! λεω να μην την κανω για να παλεψω κανενα custom firmware... αν κανεις εχει οδηγιες πμ me)!
narta Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παρέλαβα το πρωί, το εντυσα με το screen protector, εκανα το update και μετα.... το πηρε η γυναικα και εχει κολλησει με το rayman origins
downhill Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ήρθε και το δικό μου με uncharted.. πάλι θα ξενυχτήσω
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παρέλαβα το πρωί, το εντυσα με το screen protector, εκανα το update και μετα.... το πηρε η γυναικα και εχει κολλησει με το rayman origins Πάει το vita..
downhill Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παρέλαβα το πρωί, το εντυσα με το screen protector, εκανα το update και μετα.... το πηρε η γυναικα και εχει κολλησει με το rayman origins άμα ανακαλύψει και το lumines την έβαψες!
takjar Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ρε παιδιά τις παραπανίσιες κάρτες 4GB για όσους πήραμε 16άρα, επειδή λέγαν όλοι ότι δεν θα σου χωρέσουν τα πράγματα (demos, games κλπ) τι θα την κάνουμε;; Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για αποθήκευση movies κλπ;; ή θα χαζέψει το ps'β ;; καποιος εχει ηδη φτασει στο chapter 4 του uncharted παρελαβε κανενας αλλος!!?! εμενε με ξυπνησε 9 παρα 20 το πρωι ο speedex..και ειχα κοιμηθει 4παρα.. αν δεν ειχε το vita να μου δωσει θα χε φαει βρυσιδι..(συνηθως δεν παιρνουν τηλ πρωτα???) Ποιο chapter 4, το τερμάτισα και ψάχνομαι για τα Trophies!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα