c0prse_grinder Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δεν είχα ποτέ φορητή κονσόλα αλλά θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες καψίματος Pokemon όταν ήμουν μικρός με το gameboy του φίλου μου. Απίστευτο κόλλημα! καλα δεν κανει καν να μιλαμε πια για τις pokemon blue/red , απτα top concepts για rpg gaming. (χωρις save με shift+F1 που χουν τωρα οι emulators και μ@λκιες! λιωσιμο eˣ) αφου ξες τι αδυναμια τα εχω τα ποδοσφαιρακια εκτος αυτου θελω το φιφα γιατι ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα κατσω να λιωσω, το UGA θα παιζω κανα 30λεπτο και θα βαριεμε και μολις το τελειωσω θα θελω αλλα λεφτα για νεο παιχνιδι ενω το φιφα δεν τερματιζετε. fifa και pro αξιζει να παιξεις σε ps3 πχ με παρεα και να χεις λιωσεις. σε φορητη δεν νομιζω να ναι το ιδιο feeling αλλα οταν βγει pes2013 για το vita (ειμαι σιγουρος οτι θα υποκυψω και γω)
kjtzemis Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 καλα δεν κανει καν να μιλαμε πια για τις pokemon blue/red , απτα top concepts για rpg gaming. (χωρις save με shift+F1 που χουν τωρα οι emulators και μ@λκιες! λιωσιμο eˣ) fifa και pro αξιζει να παιξεις σε ps3 πχ με παρεα και να χεις λιωσεις. σε φορητη δεν νομιζω να ναι το ιδιο feeling αλλα οταν βγει pes2013 για το vita (ειμαι σιγουρος οτι θα υποκυψω και γω) ναι μα παλι μαλλον δεν καταλαβες τον λογο που θα προτιμησω το φιφα απτο UGA.
optimus_crime Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Και οι δύο σας δίκιο έχετε... Από τη μια τα rpg τα τελειώνεις ( σε λίγο καιρό ή ακόμη και περισσότερο χρόνο ) και μετά ψάχνεις άλλο game. Αν όμως πάρεις και ποδοσφαιράκι μπορείς να λιώσεις άνετα περισσότερο καιρό. To pes 2009 θυμάμαι το πήρα μέχρι και 2020 σε m.league. -Βέβαια μην ξεχνάτε ότι μπορεί να βγει fifa 2013 και μετά θα γίνεται ότι και στο ps3, θα παίρνουμε κάθε χρόνο τα νέα ποδοσφαιράκια.
naruto14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Και οι δύο σας δίκιο έχετε... Από τη μια τα rpg τα τελειώνεις ( σε λίγο καιρό ή ακόμη και περισσότερο χρόνο ) και μετά ψάχνεις άλλο game. Αν όμως πάρεις και ποδοσφαιράκι μπορείς να λιώσεις άνετα περισσότερο καιρό. To pes 2009 θυμάμαι το πήρα μέχρι και 2020 σε m.league. -Βέβαια μην ξεχνάτε ότι μπορεί να βγει fifa 2013 και μετά θα γίνεται ότι και στο ps3, θα παίρνουμε κάθε χρόνο τα νέα ποδοσφαιράκια. Να γιατί είμαι τυχερός που δεν παίζω ποδοσφαιράκια. Γλιτώνω τα έξοδα κάθε χρόνο!
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω που τα παιζω και τα δυο genre ελπιζω σε ενα homebrewed μελλον
kjtzemis Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Να γιατί είμαι τυχερός που δεν παίζω ποδοσφαιράκια. Γλιτώνω τα έξοδα κάθε χρόνο! εγω δεν μπορω να με φανταστω χωρις ποδοσφαιρακια. θα πεταγα κατευθειαν οτι κονσολα και αν ειχα μαζι και το pc :mrgreen:
naruto14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω δεν μπορω να με φανταστω χωρις ποδοσφαιρακια. θα πεταγα κατευθειαν οτι κονσολα και αν ειχα μαζι και το pc :mrgreen: Εντάξει ο καθένας με τα γούστα του. Εμένα μου αρέσουν τα actio-adventures και κυρίως shooters.
kjtzemis Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εντάξει ο καθένας με τα γούστα του. Αυτο εννοειτε.
kjtzemis Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ηρθε η ωρααα :-D ειμαι ετοιμος να κανω το κλικ στην electro. για προτεινετε μου πιο πακετο να παωρ. διαθετω 220Ε και περισσοτερο παω για αυτο /0/"]217Ε με την εκπτωση.
naruto14 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ηρθε η ωρααα :-D ειμαι ετοιμος να κανω το κλικ στην electro. για προτεινετε μου πιο πακετο να παωρ. διαθετω 220Ε και περισσοτερο παω για αυτο /0/"]217Ε με την εκπτωση. Το καλύτερο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου είναι. Τσίμπα το!
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ετσι να μαζευομαστε σιγα σιγα και απο βδομαδα που θα παραλαβουμε θα τα λεμε συχνα στο επισημο thread του Vita
naruto14 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ετσι να μαζευομαστε σιγα σιγα και απο βδομαδα που θα παραλαβουμε θα τα λεμε συχνα στο επισημο thread του Vita Δεν το έχει παραλάβει κανείς με αυτές τις τιμές ακόμα?
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δεν το έχει παραλάβει κανείς με αυτές τις τιμές ακόμα? για μενα στις 19 του μηνος μου ειπαν εχει προγραμματιστει η παραλαβη, δηλαδη αποστολη στις 18. δηλαδη το ειχαν ετοιμο και απλα επειδη επελεξα δωρεαν μεταφορικα μεταθετουν την αποστολη για μετα απο 5-6 μερες... it's okay.. i ll wait bitches ((σκεφτηκα))
naruto14 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 για μενα στις 19 του μηνος μου ειπαν εχει προγραμματιστει η παραλαβη, δηλαδη αποστολη στις 18. δηλαδη το ειχαν ετοιμο και απλα επειδη επελεξα δωρεαν μεταφορικα μεταθετουν την αποστολη για μετα απο 5-6 μερες... it's okay.. i ll wait bitches ((σκεφτηκα)) Έχει να επιλέξεις δωρεάν μεταφορικά και να πληρώσεις? έλεος
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Έχει να επιλέξεις δωρεάν μεταφορικά και να πληρώσεις? έλεος αν παραγγειλεις κατι πανω απο 50 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικα αλλα.. παραδοση 7-10 μερες. αν θες με +7 ευρω εχεις παραδοση σε 4 μερες η με +15 ευρω σε 48 ωρες. κατι τετοια εγραφε.. εννοειται i couldnt care less δωρεαν ειναι η φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα