Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω λαθος στιγμη αποφασισες να αγορασεις psp :eek:

καλυτερα να εδινες ειτε τωρα ειτε αργοτερα για να παρεις το PS Vita.

μια χαρά εκανε και το πήρε. μονο και μονο 2 παιχνίδια να έπαιρνε στο psvita θα το εδινε το 80αρι.ενω αυτή τη στιγμή παιζει 300 τιτλους χωρίς extra λεφτα και μόλις σπάσει το vita το χαρίζει στο ανιψάκι του.θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του.αν η sony ακολουθήσει λογική Ps3 και δεν σπασει ever μια χαρά κανει την δουλεία του και το psp

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια χαρά εκανε και το πήρε. μονο και μονο 2 παιχνίδια να έπαιρνε στο psvita θα το εδινε το 80αρι.ενω αυτή τη στιγμή παιζει 300 τιτλους χωρίς extra λεφτα και μόλις σπάσει το vita το χαρίζει στο ανιψάκι του.θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του.αν η sony ακολουθήσει λογική Ps3 και δεν σπασει ever μια χαρά κανει την δουλεία του και το psp

και ποια ειναι η δουλεια του? να παιξει κανα παιχνιδακι? αν ειναι αυτο το νοημα περνας και ενα emulator με ΟΛΑ τα παιχνιδια game boy/color/advance στο ανδροιδ κινητο σου και εισαι κομπλε ετοιμος να "κανεις" τη δουλεια" σου. το θεμα ειναι πως απο θεμα γραφικων και interface ειναι μερα με τη νυχτα. δεν χρειαζεται να αγορασουμε 4-5 παιχνιδια για την βγαλουμε μεχρι το crack. μπορεις και να νοικιασεις καποιο game αν σκυλοβαρεθεις αυτο που χει μεσα το bundle σου. η να ανταλλαξεις με καποιον εδω στο φορουμ. Eπισης απ'οτι διαβαζω το crack/homebrew η οπως αλλιως ονομαστει εν τελη, δεν αργει πολυ, ηδη απότι βλεπω υπαρχουν διαθεσιμα πραγματα για να ασχοληθεις

Δημοσ.

κατευασα για το pc το Rayman Origins να δω πως ειναι, οντως αυτο το παιχνιδι σε τραβαει να το παιξεις σε μια φορητη κονσολα οπως το Vita, εγω στο pc βαρεθηκα να κατσω να ασχοληθω αλλα στο Vita θα εχει πλακα, οπως και ναχει ομως δεν θα εδινα 40Ε για να το αγορασω.

καλα χρυσα τα electro αλλα να μην εχουν μια προσφορα psvita+φιφα12? :-(

Δημοσ.

και ποια ειναι η δουλεια του? να παιξει κανα παιχνιδακι? αν ειναι αυτο το νοημα περνας και ενα emulator με ΟΛΑ τα παιχνιδια game boy/color/advance στο ανδροιδ κινητο σου και εισαι κομπλε ετοιμος να "κανεις" τη δουλεια" σου. το θεμα ειναι πως απο θεμα γραφικων και interface ειναι μερα με τη νυχτα. δεν χρειαζεται να αγορασουμε 4-5 παιχνιδια για την βγαλουμε μεχρι το crack. μπορεις και να νοικιασεις καποιο game αν σκυλοβαρεθεις αυτο που χει μεσα το bundle σου. η να ανταλλαξεις με καποιον εδω στο φορουμ. Eπισης απ'οτι διαβαζω το crack/homebrew η οπως αλλιως ονομαστει εν τελη, δεν αργει πολυ, ηδη απότι βλεπω υπαρχουν διαθεσιμα πραγματα για να ασχοληθεις

συγκρινεις τα games που υπαρχουν για το psp και free κιολας με αυτα που παιζω στο android?ο καθενας εχει την αποψη του.εγω μπορω να αντεξω να παιζω psp (στις διακοπες γιατι μονο για εκει το εχω σπιτι εχω ps3 ) μεχρι να σπασει το vita.αν χρειαζεσαι πραγματικα φοριτη κονσολα και δεν εχεις τπτ ειναι μια καλη λυση σημερα ..αν οχι και τοσο ενας συνδιασμος psp και ps3 ή ακομα καλιτερα xbox που σπαει κιολας ειναι οτι πρεπει γιαμενα.συμφωνα με τις τιμες τους πλεον.

οσο για το βιντεακι ειναι εφαρμογες emulator δεν υπαρχει cf για vita.emulator και για το ps3 εχουμε χρονια τωρα αλλα απο νεο cf τιποτα.αρα δεν λεει κατι.μακαρι να σπασει συντομα να το παρω.να εχει παει και 150 ευρω ως τοτε.

Δημοσ.

Sorry θα δώσεις 150 ε για να παίζεις mame? αστείο μου φαίνεται . Την κονσόλα την παίρνεις για παιχνίδια όπως το uncharted

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Sorry θα δώσεις 150 ε για να παίζεις mame? αστείο μου φαίνεται . Την κονσόλα την παίρνεις για παιχνίδια όπως το uncharted

Sent from my iPhone using Insomnia

θα την αγορασω μονο και μονο για να παιζω snes games σε αμολεντ. Γουστα ειναι αυτα :)

Δημοσ.

ετσι ετσι.. και ipad 3 να παιζουμε πασιετζα στην retina. τετοιες εποχες δεν ειμαστε για 50ευρο σε καθε παιχνιδι.εσεις θα τσακωθειτε και για το ps vita ενω ο κοσμος καιγεται..ενω στην αρχη δεν μου αρεσε τελικα συμφωνω να κλειδωνεται καθε θεμα που φτανει σε κοντρες μεταξυ μελων για την καλυτερη αγορα

oldermania στο cf δεν παιζεις mame αλλα καθε καινουργιο παιχνιδι απο καρτα μνημης

Δημοσ.

ελατε τωρα που με 50ευρω δεν θα το περνατε.. dry.giftongue.gif

Με 50 ευρώ θα το έπερνα. Και με 100. Παραπάνω όχι όμως. Εκτός αν σπάσει.

χωρις να εχω ασχολειθει καθολου με psp και ps vita πιστευω θα το εχουν κανει οπως ειχαν κανει και με τα παιχνιδια του PS2 στο PS3.οποιος εχει PS3 ofw και μπει στο PSN ειναι μια κατηγορια που σου εχει να αγορασεις παιχνιδια του PS2.σε αναγκαζει δλδ η SONY αν θελεις να παιξεις καποιο παιχνιδι του PS2 στο PS3 να ΞΑΝΑ αγορασεις τα ειδη αγορασμενα δισκακια που ειχες στο PS2.

απο πουστιες αλλο τιποτα.

Έτσι ακριβώς είναι.

κατευασα για το pc το Rayman Origins να δω πως ειναι, οντως αυτο το παιχνιδι σε τραβαει να το παιξεις σε μια φορητη κονσολα οπως το Vita, εγω στο pc βαρεθηκα να κατσω να ασχοληθω αλλα στο Vita θα εχει πλακα, οπως και ναχει ομως δεν θα εδινα 40Ε για να το αγορασω.

καλα χρυσα τα electro αλλα να μην εχουν μια προσφορα psvita+φιφα12? :-(

Και συ φιφα θα πάρεις στο vita? Άσε το φίφα να το παίζεις στο ps3 και πάρε τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν για ένα φορητό ;)

Δημοσ.
Θα θα πάρεις στο vita? Άσε το φίφα να το παίζεις στο ps3 και πάρε τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν για ένα φορητό ;)

σωστοτατος ο naruto.. θυμαμαι τους παλιους καλους καιρους με game boy στην βεραντα το χωριου μεσημερι να κοιμουνται ολοι και γω να λιωνω Mystic Quest, Zelda και Castelvania. χαχαχα.. Σε φορητη κονσολα αξιζει για μενα απιστευτα το RPG.

Δημοσ.

σωστοτατος ο naruto.. θυμαμαι τους παλιους καλους καιρους με game boy στην βεραντα το χωριου μεσημερι να κοιμουνται ολοι και γω να λιωνω Mystic Quest, Zelda και Castelvania. χαχαχα.. Σε φορητη κονσολα αξιζει για μενα απιστευτα το RPG.

Δεν είχα ποτέ φορητή κονσόλα αλλά θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες καψίματος Pokemon όταν ήμουν μικρός με το gameboy του φίλου μου. Απίστευτο κόλλημα!

Δημοσ.

Και συ φιφα θα πάρεις στο vita? Άσε το φίφα να το παίζεις στο ps3 και πάρε τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν για ένα φορητό ;)

αφου ξες τι αδυναμια τα εχω τα ποδοσφαιρακια :mrgreen:

εκτος αυτου θελω το φιφα γιατι ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα κατσω να λιωσω, το UGA θα παιζω κανα 30λεπτο και θα βαριεμε και μολις το τελειωσω θα θελω αλλα λεφτα για νεο παιχνιδι ενω το φιφα δεν τερματιζετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...