c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Νομίζω πως ναι, μπορείς επίσης να τα κατεβάσεις κατευθειαν στο ps vita σου από το ps store. Διάβασε και εδώ. τελεια! τωρα το θεμα ειναι να υπαρχει καποιος τροπος να τα παιζουμε σπασμενα.. στην 16αρα καρτουλα ποσα περιπου παιχνιδια psp χωρανε? δηλαδη..οσοι ειχατε "σπασμενα" psp παλαιωτερα καθε παιχνιδι σε τι μεγεθος χωρετικοτητας ηταν?
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ωραιοι τιτλοι που ερχονται για το vita! Bioshock και Street Fighter X Tekken Street Fighter X Tekken (SFXT) is a 2 vs. 2 tag team-based fighting game where players can freely tag in and out between partners. The game promises to marry the styles of both a 2D and 3D fighting game for a fresh take on the genre! http://www.streetfighter.com/us/sfxtk/ και θελω metal gear οπωσ και διποτε!
mtzs Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 τελεια! τωρα το θεμα ειναι να υπαρχει καποιος τροπος να τα παιζουμε σπασμενα.. στην 16αρα καρτουλα ποσα περιπου παιχνιδια psp χωρανε? δηλαδη..οσοι ειχατε "σπασμενα" psp παλαιωτερα καθε παιχνιδι σε τι μεγεθος χωρετικοτητας ηταν? εξαρταται το παιχνιδι, υπαρχουν παχνιδια της ταξεως 100 ΜΒ(sonic) αλλα και 1.6GB (PES12). Βεβαια στο ΠΣΠ υπαρχει και η μορφη cso που συμπυκνωνει το παιχνιδι. Παραδειγμα ενω η ISO εκδοση του ΠΕΣ12 ειναι 1.6GB η cso μορφη του ειναι 650ΜΒ Ο μεσος ορος ογκου για ενα καλο παιχνιδι στο PSP ειναι περιπου 500-800MB Κρινοντας ομως απο το UGA και γενικα τα παιχνιδια του Vita νομιζω οτι ο μεσος ορος ογκου θα κυμαινεται γυρω στα 2-2,5GB για ενα καλο παιχνιδι. Αρα επ ουδενι η 4αρα καρτα δεν ειναι αρκετη. Αντιθετως εγω θα την ελεγα fail. Αν βγει ενα μεγαλο παιχνιδι (GOW, GT6, ποδοσφαιρακια κτλπ) ισα να χωραει ενα απο αυτα. Ασε που πιστευω οτι καποια στιγμη θα υπαρξει παιχιδι που δεν θα χωραει σε 4αρα καρτα. Και ο λογος ειναι πολυ απλος. Εχουμε δει οτι το vita τρεχει παιχνιδια του ΠΣ3 κανονικα οταν το τελευταιο ειναι cfw. Αρα οι δυνατοτητες του ειναι αναλογες σημερινης επιτραπεζιας κονσολας. Επομενως σιγουρα να προετοιμαστειτε στο μελλον για παιχνιδια 6-8 GB Αν καποιος σκοπευει σε βαθος χρονου να κρατησει το PSV θεωρω πως η 16αρα ειναι must για τον επιπροσθετο λογο οτι παιζει και το hack. οποτε αν καποια στιγμη στο μελλον τη φορτωσει να εχει μια ποικιλια και οχι βαλε βγαλε. Με την 8αρα λογικα πιστευω θα χωρανε 3 - 5 τιτλοι αναλογα το παιχνιδι. Σε δυο χρονια θα ειναι οριακη
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εγώ πήρα την 16αρα από τώρα με την προσφορά πάντως και θα δώσω την 4αρα σφραγισμένη κανα δεκάρικο ή θα την κρατήσω και για να έχω μέσα αργότερα μόνο σπασμένα παιχνίδια από psp
optimus_crime Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 θα την κρατήσω και για να έχω μέσα αργότερα μόνο σπασμένα παιχνίδια από psp Αυτό αξίζει. Να την πουλήσεις κατά την γνώμη μου όχι.
sintalkas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Τελικά παιδιά κάποιος που έχει παιχνίδια του psp θα μπορεί να τα περάσει στο psvita χωρίς κάποιο αντίτιμο με νόμιμο τρόπο?
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Τελικά παιδιά κάποιος που έχει παιχνίδια του psp θα μπορεί να τα περάσει στο psvita χωρίς κάποιο αντίτιμο με νόμιμο τρόπο? το psp δεν παιρνει μικρα cdακια? το vita παιρνει δισκετες.. και ο νομιμος τροπος θα ηταν οπως πχ επαιζε game boy classic κασετα σε game boy advance. αλλα απτη στιγμη που χουν διαφορετικες υποδοχες δεν βλεπω τροπο να παιξεις τα ηδη αγορασμενα σου παιχνιδια στο vita.
optimus_crime Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Τελικά παιδιά κάποιος που έχει παιχνίδια του psp θα μπορεί να τα περάσει στο psvita χωρίς κάποιο αντίτιμο με νόμιμο τρόπο? Ο πλέον νόμιμος τρόπος νομίζω είναι μόνο μέσω psn store.
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ο πλέον νόμιμος τρόπος νομίζω είναι μόνο μέσω psn store. το παιδί αναφέρεται σε παιχνίδια πσπ που έχει ήδη κάποιος αγοράσει. Εκτός και αν η εταιρία βάζοντας το serial του παιχνιδιού.. Και καλα να αποδείξεις ότι το χεις αγορασμένο το παιχνίδι, να σε αφηνει να το κατεβάσεις..αν και πολύ χλωμό το κοβω, εως παρα πολυ
optimus_crime Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 το παιδί αναφέρεται σε παιχνίδια πσπ που έχει ήδη κάποιος αγοράσει. Εκτός και αν η εταιρία βάζοντας το serial του παιχνιδιού.. Και καλα να αποδείξεις ότι το χεις αγορασμένο το παιχνίδι, να σε αφηνει να το κατεβάσεις..αν και πολύ χλωμό το κοβω, εως παρα πολυ Δίκαιο έχεις, πολύ χλωμό.
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 το παιδί αναφέρεται σε παιχνίδια πσπ που έχει ήδη κάποιος αγοράσει. Εκτός και αν η εταιρία βάζοντας το serial του παιχνιδιού.. Και καλα να αποδείξεις ότι το χεις αγορασμένο το παιχνίδι, να σε αφηνει να το κατεβάσεις..αν και πολύ χλωμό το κοβω, εως παρα πολυ χωρις να εχω ασχολειθει καθολου με psp και ps vita πιστευω θα το εχουν κανει οπως ειχαν κανει και με τα παιχνιδια του PS2 στο PS3.οποιος εχει PS3 ofw και μπει στο PSN ειναι μια κατηγορια που σου εχει να αγορασεις παιχνιδια του PS2.σε αναγκαζει δλδ η SONY αν θελεις να παιξεις καποιο παιχνιδι του PS2 στο PS3 να ΞΑΝΑ αγορασεις τα ειδη αγορασμενα δισκακια που ειχες στο PS2. απο πουστιες αλλο τιποτα.
sintalkas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ευχαριστώ τότε προτιμώ να μείνω με το psp μου,αυτά κάνει η sony για αυτό και πήρε τον π@υλο !!!!
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ευχαριστώ τότε προτιμώ να μείνω με το psp μου,αυτά κάνει η sony για αυτό και πήρε τον π@υλο !!!! βασικα αν παρεις το vita δεν απαιτεί κανεις να πεταξεις το psp σου.. μπορεις ακομη δηλ. να παιξεις τα παιχνιδια σου.. γιατι για να το πουλησεις δεν αξιζει σαν ιδεα τη στιγμη που καποιος το παιρνει καινουργιο 74 ευρω.
sintalkas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μα πριν λίγο το αγόρασα από electrowrld (psp 1004) !!!
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μα πριν λίγο το αγόρασα από electrowrld (psp 1004) !!! εγω πιστευω λαθος στιγμη αποφασισες να αγορασεις psp καλυτερα να εδινες ειτε τωρα ειτε αργοτερα για να παρεις το PS Vita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα