Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε εναν 830 Samsung να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τι καθεστε και μετρατε τους ssd? Μηπως θα καταλαβει κανεις σας τη διαφορα σε καθημερινη χρηση? Τρεχεις το ΑΤΤΟ και βαυκαλιζεσαι απο τις ταχυτητες αλλα οταν τον παρεις στο χερι θα σου φυγει το χαμογελο. Αυτο που μετραει εινα η αξιοπιστια και η ποιοτητα κατασκευης. Και σε αυτα η Σαμμυ ειναι κορυφη. Κατασκευη 100% απο την ιδια και controller και nand και ολα. Μονοδρομος για εμενα.

Aν υιοθετούσαμε όλοι τη λογική σου, μονο η intel θα πουλούσε ssd. period. Aυτό μου έλειπε να δω fanboys και της samsung. Ο χριστός κι η μάνα του. Συγκρατηθείτε λέμε....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν υιοθετούσαμε όλοι τη λογική σου, μονο η intel θα πουλούσε ssd. period. Aυτό μου έλειπε να δω fanboys και της samsung. Ο χριστός κι η μάνα του. Συγκρατηθείτε λέμε....

Ειχα στην κατοχη μου εως τωρα πανω απο 10 διαφορετικους ssd, οποτε μπορω να εχω μια σχετικη αποψη. Εσυ εχεις καποια σχετικη εμπειρεια, η απο οτι διαβαζεις εδω και εκει και απο τον 60αρη απεκτησες αποψη?

ΥΓ. Οσοι μπορουν να διαθεσουν τα χρηματα, Intel & Samsung παιρνουν, αντε και κανεναν Crucial.

• Super Moderators
Δημοσ.

ή Corsair Perfomance Pro :P

το θέμα όμως είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνεις εύκολα διαφορές με το μάτι...

Δημοσ.

το θέμα όμως είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνεις εύκολα διαφορές με το μάτι...

Είναι σχεδόν αδύνατο θα έλεγα. Και μην τις μπερδεύουμε τις πραγματικές διαφορές στην ταχύτητα των SSD με την γενικότερη αίσθηση που αποκομίζουμε από αυτούς...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι στο γενικότερο κλίμα...προς όλους....

Καλά όλα με το ποιος είναι καλύτερος, γρηγορότερος, και λοιπές τεχνολογικές υπεροχές...

Τη καλύτερη εγγύηση όμως ποια εταιρεία στη προσφέρει ανεξάρτητα από που θα ψωνίσεις

τον SSD Ελλάδα ή εξωτερικό και το RMA εννοείται?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...