aneurysm Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Παιδια, μεταξυ του samsung 830 και του crucial M4 ποιον να επιλέξω? Δεν θελω να έχει sandforce controller, εχω δει πολλα δισκάκια να φευγουν για RMA. Κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Samsung ή περιμένεις Vertex 4
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Παιδια, μεταξυ του samsung 830 και του crucial M4 ποιον να επιλέξω? Δεν θελω να έχει sandforce controller, εχω δει πολλα δισκάκια να φευγουν για RMA. Κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ. Και άλλος θα σου πει ότι είδε Μ4 να ανατινάσσονται, samy να χαλάνε στο λεπτό κτλ κτλ. Οι ssd πέρασαν -ανεξαρτήτως controller- την παιδική τους ηλικία και πλέον μπορείς να κρίνεις με το απόδοση/τιμή και όχι με τον controller.
aneurysm Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεινοσαυρε, χθες εστειλε ο κολλητος τον corsair του πίσω για RMA, και ο άλλος μπλέ οθόνες με τον vertex.. Τι θα πρότεινες εσυ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Force gt θα πρότεινα εγώ λόγω corsair και έστω και θεωρητικά μεγαλύτερρης ταχύτητας. Δεν υπάρχει pc part που αν το γκουγκλαρεις με το όνομά του στο internet δεν θα βρεις και πρόβλημα. Κάνε ένα τσεκ με τον m4 και τον sammy. Οι πιθανότητες να σου πέσει ελαττωματικό κομμάτι δεν αυξάνονται λόγω του παθήματος των φίλων σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεινοσαυρε, χθες εστειλε ο κολλητος τον corsair του πίσω για RMA, και ο άλλος μπλέ οθόνες με τον vertex.. Τι θα πρότεινες εσυ? με upgraded τα firmware? damn...
aneurysm Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 με upgraded τα firmware? damn... Ω, ναι.
aneurysm Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δεινόσαυρε τελικά προχωρησα σε corsair Force GT Και μπορω να πω οτι με εχει αφήσε έκπληκτο. Λες και εχω άλλο σύστημα. Μονο μια απορια εχω. Μπορω να κανω dualboot στον ssd η την ακούει stereo?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ναι γιατί όχι, αλλά μην τον γεμίζεις τέρμα, δεν θα δουλεύει σωστά το trim...
SOADNICK Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω περιμενω τον Sammy 830 64gb τον παρηγγειλα την παρακσευη το βραδυ απο digital master και ελεγε 1-3 εργασιμες λογικα απο πεμπτη θα τον εχω.. EDIT: Δευτέρα θα τον έχω. :cry: :cry: :cry: Επεξ/σία 17 Απριλίου 2012 από SOADNICK
aneurysm Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μεγεια! Πραγματι ο ssd δινει άλλον αέρα στο σύστημα. Ακαριαίο πραγματικά!
neurotic667 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα, Ξανανοίγω πάλι το θέμα γιατί είμαι στην ίδια φάση αναζήτησης ενός SSD!Είμαι και εγώ ανάμεσα στους: Crucial M4 Samsung 830 Corsair Force GT Και η αλήθεια είναι ότι όσο το ψάχνω τόσο κολλάω και καθυστερώ και την αναβάθμιση! Απ ότι είδα εδώ προτάθηκε στο παιδί ο Corsair!Για τους άλλους δύο τι λέτε; Επίσης, να πω ότι motherboard έχω την Intel DH67BL και έχω πάνω: 2ΧSata II 2XSata III 1XeSata Οι δύο SATAII είναι δεσμευμένες από τον έναν σκληρό που έχω τώρα και από το Optical Drive!Θα έχω πρόβλημα αν συνδέσω σε SataIII τον SSD?Για παράδειγμα ο Crucial αν δεν κάνω λάθος είναι SataIII! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2012 από neurotic667
fastmanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά ssd και συγκεκριμένα αυτού εδώ : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27499&cat=6 ή (δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει να δώσω 50 ευρώ για 38γίγα επιπλέον για να πάω για αυτόν πχ : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29451&cat=6 ) . Τί λέτε; Να διευκρινίσω ότι δεν έχω ιδέα απο ssd δεν έχω λειτουργήσει κάν πισί που να φοράει ssd δεν ξέρω αν χρειάζονται συγκεκριμένες ρυθμίσεις δεν ξέρω τπτ γενικότερα. Απλά κάποτε ήθελα να βάλω έναν καθαρά για να ξανανιώσει το σύστημα +ότι ήθελα κι άλλη χωρητικότητα σε νορμάλ σκληρό οπότε αν τον πάρω μ ένα σμπάρο και θα έχω ssd + θα έχω καμια 150 έξτρα γίγα απ τον 500άρη που χω τώρα για λειτουργικό. Για διαφωτίστε με άν αξίζει σε τόσα λεφτά ποιός είναι ο καλύτερος κλπ κλπ.
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά ssd και συγκεκριμένα αυτού εδώ : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27499&cat=6 ή (δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει να δώσω 50 ευρώ για 38γίγα επιπλέον για να πάω για αυτόν πχ : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29451&cat=6 ).Τί λέτε; Να διευκρινίσω ότι δεν έχω ιδέα απο ssd δεν έχω λειτουργήσει κάν πισί που να φοράει ssd δεν ξέρω αν χρειάζονται συγκεκριμένες ρυθμίσεις δεν ξέρω τπτ γενικότερα. Απλά κάποτε ήθελα να βάλω έναν καθαρά για να ξανανιώσει το σύστημα +ότι ήθελα κι άλλη χωρητικότητα σε νορμάλ σκληρό οπότε αν τον πάρω μ ένα σμπάρο και θα έχω ssd + θα έχω καμια 150 έξτρα γίγα απ τον 500άρη που χω τώρα για λειτουργικό. Για διαφωτίστε με άν αξίζει σε τόσα λεφτά ποιός είναι ο καλύτερος κλπ κλπ. Ρυθμίσεις χρειάζονται αλλά υπάρχει σχετικό θέμα. Τώρα για τις επιλογές σου, είσαι ανάμεσα σε ένα μέτριο τον 90αρη και σε έναν πολύ γρήγορο και φρέσκο 128αρη. Αν έλεγες πόσα GB χρειάζεσαι για λειτουργιό-προγράμματα και μέχρι πόσα δίνεις θα είχες και καλύτερες απαντήσεις για τις ανάγκες σου.
fastmanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Χρειάζομαι νομίζω πάνω απο 100 αλλά έλεγα ότι πχ με 90 μπορεί κάπως να τα παλέψω. Αλλά άν είναι μέτριος όπως λές δεν λέει.Αυτό π με προβληματίζει είναι ότι ο 2ος είναι σάτα 3 και η μητρική μου 2 και δεν ξέρω κατα πόσο θα "χάνει".Γενικά απο προγράμματα έχω σίγουρα office,adobe suite,itunes κλασσικούρες για τόρεντ,surfing κλπ 5-6 παιχνιδάκια και κανα πρόγραμμα για την σχολή του στύλ orcad, και κανα matlab .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα