N0tisOO7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Σε αρχείο excel έχω 300 γραμμές και 4 στήλες. Όταν καταχωρούσα δεδομένα στη στήλη 170, δεν ξέρω τι λάθος έγινε και με κρατάει από την 160 μέχρι την 170, αυτές τις 10 στήλες σταθερές με τα δεδομένα τους και με τις επόμενες στις οποίες κατεβαίνω να κυλάνε προς τα πάνω και και να χάνονται κάτω από την 170. Όταν προσπαθώ να δω γραμμές που βρίσκονται πριν την 160 δεν μου τις εμφανίζει αλλά τα δεδομένα φαίνονται στο πλαίσιο της συνάρτησης. Επίσης υπάρχουν 2 γραμμές, μια οριζόντια στην 170, εκεί που ορίζεται η οριοθέτηση της κύλισης καθέτως και μια κάθετη όπου ορίζει την κύλιση οριζοντίως. Έχει οριστεί τίποτα με την εκτύπωση ή την προβολή; Τα κοίταξα και δεν πιστεύω ότι βρήκα κάτι σχετικό για το λύσω. Πως μπορεί να διορθωθεί και να φαίνονται όλα τα κελιά κανονικά από το Α1 μέχρι το 170 που έχω βάλει στα δεδομένα και οι κύλιση να είναι κανονική.
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 αν κατάλαβα καλά τι έκανες... πήγαινε στο tab VIEW επέλεξε freeze panes και μετά unfreeze
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το βρήκα αμέσως μετά από 5'. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα