Προς το περιεχόμενο

tcbhn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπηκα σμρ στο msconfig για να απενεργοποιησω να ανοιγει κατι Java k google k adobe updaters και ειδα οτι στο start up ανοιγει αυτο το αρχειο... κ ειναι απο αγνωστο εκδοτη.... το Path του ειναι απο το appdata/roaming/microsoft/windows..../startup.... εκανα ενα search στο Google δεν μ εβγαλε τπτ σε φορουμ που να με βοηθαει... ξερετε αν ειναι κατι του συστηματος η κανας ιοσ??? εχω avast κ εκανα σαρωση με malware και τπτ...

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση απενεργοποίησέ το.

Ανέβασε το .exe που θα το βρεις στη διαδρομή που σου δείχνει το msconfig, στο virustotal.

Στον task manager φαίνεται να τρέχει; Αυτό ή κάτποιο άλλο .exe που δε γνωρίζεις;

Δημοσ.

Περίεργο, στο virustotal σου έβγαλε sha256 αυτο:

45E52A5C260C98363EDA4790B2DA40602BD9D38191FCAC81E16EBD330BB9D9DD ;

Αν ναι τότε ασφαλές είναι, αλλά συνήθως βρίσκεται σε φάκελο \Browser Companion.

Με avant browser είδα οτι έχι σχέση, δε ξέρω γενικότερα.

Τώρα αν θες να σιγουρευτείς, απενεργοποίησέ το, εγώ δεν έχω τίποτα αυτόματο στην εκκίνηση ούτως ή άλλως.

Σε ποιο φάκελο ακριβώς είναι;

Εννοείς οτι έκανες με malwarebytes; Αν όχι κάνε, και κάνε και με το kaspersky virus removal tool. Δε βλέπω να είναι επικίνδυνο πάντως, εξαρτάται σε ποια θέση βρίσκεται.

Δημοσ.

ναι στο sha256 αυτο μου εβγαλε οποτε ειναι οκ...σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου... αληθεια αν ανηγει τπτ ο υπολογιστης στην εκκινηση θ λειτουργουν ολα σωστα??? οπως ηχος εικονα κλπ??? σε ρωταω γτ στο λαπτοπ που το ειχα κανει νομιζω οτι δεν λειτουργουσαν καποια προσθετα που ειχε για τα hotkeys.

Δημοσ.

ναι στο sha256 αυτο μου εβγαλε οποτε ειναι οκ...σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου... αληθεια αν ανηγει τπτ ο υπολογιστης στην εκκινηση θ λειτουργουν ολα σωστα??? οπως ηχος εικονα κλπ??? σε ρωταω γτ στο λαπτοπ που το ειχα κανει νομιζω οτι δεν λειτουργουσαν καποια προσθετα που ειχε για τα hotkeys.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις, και να δεις τις επιπτώσεις. Αν παρατηρήσεις οτι ευθύνεται για κάτι, τότε το ξαναενεργοποιείες.

Τώρα αυτό που λες για hotkeys κτλ είναι ευθύνη άλλων services κατα πάσα πιθανότητα, και εξαρτάται απο το κάθε laptop.

Στη σελίδα του κατασκευαστή θα υπάρχουν drivers, και το ανάλογο software για αυτά που λες.

Το tcbhn δεν έχω καταλάβει τι είναι, αλλά αφού έχει αυτό το md5-sha256 τότε παντού διαβάζω οτι είναι καθαρό.

Αν έχεις περιέργεια για να δεις τι εντολές εκτελεί ας πούμε, ανέβασε τό στο camas.comodo.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...