akisbeat77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια.. Ειχα παρει κατι μνημες απο το e-shop οι οποιες βρεθηκαν ελλατωματικες και μου προτεινουν να τις αλλαξω με αυτες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553027 Εχετε να μου προτεινετε καποιες αλλες? και +10-15 ευρω να δωσω παραπανω δεν με νοιαζει Η motherboard ειναι η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526713
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πανάκριβες ... Δεν πας σε νέα μητρική και ddr3 καλύτερα ; CRUCIAL BLS2KIT4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB ASROCK G41M-VS3 R2.0 πουλάς και τη μητρική σου κανα 30€ κι είσαι ΟΚ Αν θες πάλι ddr2 -> TRANSCEND JM4GDDR2-8K DDR2 4GB
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν δε σ ενδιαφέρει αρκετά το overclocking, δε νομίζω πως αξίζει να το ψάξεις ιδιαίτερα, πόσο μάλλον να πληρώσεις επιπλέον χρήματα. @terry308: Γιατί να πληρώσει για μητρική; Εντός εγγύησης τις αλλάζουν, εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά.
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 @terry308: Γιατί να πληρώσει για μητρική; Εντός εγγύησης τις αλλάζουν, εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά. Για να κάνει "αναβάθμιση" (8gb ram παρέθεσα) (και) γιατί η αγορά ddr2 είναι πολυδάπανη ...
akisbeat77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πανάκριβες ... Δεν πας σε νέα μητρική και ddr3 καλύτερα ; CRUCIAL BLS2KIT4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB ASROCK G41M-VS3 R2.0 πουλάς και τη μητρική σου κανα 30€ κι είσαι ΟΚ Αν θες πάλι ddr2 -> TRANSCEND JM4GDDR2-8K DDR2 4GB Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με την αναβαθμιση. Θα το ψαξω λιγο Παντως οι DDR2 μνημες που προτεινεις ειναι πολυ φθηνοτερες απο αυτες που προτεινουν αυτοι. Δεν ξερω αν ειναι και καλυτερες η χειροτερες σε επιδοσεις Αν δε σ ενδιαφέρει αρκετά το overclocking, δε νομίζω πως αξίζει να το ψάξεις ιδιαίτερα, πόσο μάλλον να πληρώσεις επιπλέον χρήματα. Δεν με πολυενδιαφερει το overclocking. Απλα σκεφτομουν μηπως παρω λιγο ποιο γρηγορες μνημες Edit: Να σημειωσω οτι μου ειπαν θα μου αντικαταστησουν τις μνημες με αυτες που μου προτεινουν η θα μου πιστωσουν το ποσο των 74.90 που ειναι η αξια τους
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κατάστημα είναι ... ή ήταν ... γι αυτό και σου προτείνουν ακριβότερα , επίσης αν "έχεις ρέστα" δεν θα στα δώσουν στο χέρι αλλά σε πιστωτικό Μόνο αν πας για την πρότασή μου , τσέκαρε αν η μητρική δέχεται τον επεξεργαστή σου. ( Ποιόν έχεις ; Το υπόλοιπο σύστημα σου ; ) Edit: Με 85€ έχεις νέα μητρική και 8gb ram (αν σπρώξεις και την μητρική σου κανα 30€ είσαι κερδισμένος -για εμένα- )
akisbeat77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κατάστημα είναι ... ή ήταν ... γι αυτό και σου προτείνουν ακριβότερα , επίσης αν "έχεις ρέστα" δεν θα στα δώσουν στο χέρι αλλά σε πιστωτικό Μόνο αν πας για την πρότασή μου , τσέκαρε αν η μητρική δέχεται τον επεξεργαστή σου. ( Ποιόν έχεις ; Το υπόλοιπο σύστημα σου ; ) Edit: Με 85€ έχεις νέα μητρική και 8gb ram (αν σπρώξεις και την μητρική σου κανα 30€ είσαι κερδισμένος -για εμένα- ) Mπα φθηνοτερα μου πιστωσαν. Τις μνημες τις ειχα παρει το 2008 περιπου 97 ευρω. Παντως μου απαντησαν πολυ γρηγορα και χωρις γκρινιες Η προταση σου μου αρεσει πολυ και την ψαχνω τωρα το υπολοιπο συστημα μου αποτελειται απο: Quad core q9300 Radeon HD 6870 Thermaltake Tr2-rx 550 Οι μνημες που μου προτεινεις ειναι 1600mhz και απο οτι βλεπω ολες οι socket 775 motherboard (αυτες δεν ειναι οι μονες που υποστηριζουν τον επεξεργαστη μου?) δουλευουν maximum στα 1333. Δεν θα εχω κανενα προβλημα με αυτο ετσι?
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Για να κάνει "αναβάθμιση" (8gb ram παρέθεσα) (και) γιατί η αγορά ddr2 είναι πολυδάπανη ... Μα δε θα τις αγοράσει. Αντικατάσταση θα του κάνουν. Πάντως ναι, σε περίπτωση που χρειάζεται παραπάνω μνήμη, δεν είναι κακή η ιδέα να πάρει πιστωτικό 79€ και με κανα 5€ να πάει στα 8GB. @akisbeat77: Επειδή το όλο θέμα ξεκίνησε απ την αναζήτηση καλύτερων μνημών, μην περιμένεις να καταλάβεις καμιά σοβαρή διαφορά είτε στα 800MHz είναι είτε στα 1600MHz. Τουλάχιστον για καθημερινές εφαρμογές.
apatsi78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553161
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μα δε θα τις αγοράσει. Αντικατάσταση θα του κάνουν. Το κατάλαβα κα ξέρω την πολιτική τους Πάντως ναι, σε περίπτωση που χρειάζεται παραπάνω μνήμη, δεν είναι κακή η ιδέα να πάρει πιστωτικό 79€ και με κανα 5€ να πάει στα 8GB. Το αυτό εννοώ κι εγώ ... Για εμένα θα βγεις περισσότερο κερδισμένος με το να πας σε ddr3 & 8gb ram Οι μνήμες σου θα τρέχουν στα 1333mhz , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κι όπως έγραψε ο antonl δεν θα δεις διαφορές από 800->1333/1600mhz αλλά θα έχεις 8gb ram , νέα μητρική και κέρδος στη τσέπη.
akisbeat77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εχουν καμια διαφορα οι S775 motherboard του e-shop η να διαλεξω μια στην τυχη? Και γιατι ολες γραφουν διπλα στα 1333 OC? θελουν overclocking για να τρεξουν?
akisbeat77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εχει κανεις καμια αποψη για motherboard? Οι μνημες παντως που προτεινε ο terry308 εχουν εξαντληθει. Οποτε λεω να παω για αυτες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553068
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα