Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να βαλω chat στην εφαρμογη που εχω φτιαξει για κινητα android?

την εχω φτιαξει με αυτο το site http://www.apps-builder.com .Εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω να βρω πως να βαλω.

(ειμαι αρχαριος και δεν ξέρω να γραφω html copy/paste τις κανω. Γι αυτο αν χρειαστει html αν μπορειτε γραψτε την μου)

Ευχαριστω προκαταβολκα!!!!!

Δημοσ.

Γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να βαλω chat στην εφαρμογη που εχω φτιαξει για κινητα android?

την εχω φτιαξει με αυτο το site http://www.apps-builder.com .Εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω να βρω πως να βαλω.

(ειμαι αρχαριος και δεν ξέρω να γραφω html copy/paste τις κανω. Γι αυτο αν χρειαστει html αν μπορειτε γραψτε την μου)

Ευχαριστω προκαταβολκα!!!!!

Η εφαρμογή που έχεις είναι στημένη με builder. Αρα, δεν την έφτιαξες, έπαιξες lego! ;)

Δεύτερον, αν δείς στα controls που έχεις διαθέσιμα θα δείς οτι υπάρχει κάτι που λέγεται "Wall Chat".

Δεν νομίζω οτι, υπό τις παρούσες προϋποθέσεις, μπορείς να κάνεις πολλά πράματα. Στο apps-builder υποτίθεται οτι φτιάχνεις απλοϊκά applications, με HTML5, και παίζει σε όλα τα κινητά (WP7.5 - Android - iOS κλπ κλπ).

Αν την έφτιαχνες για ANDROID, θα προέβαλλες προβλήματα σχετιζόμενα με το Android SDK, το Eclipse, τη Java κλπ ... Οπότε, άσε στην άκρη τα Lego, και παίξε με κάτι πιο σοβαρό ... Εγκατέστησε Eclipse, κατέβασε το Android SDK, και γράψε ΚΩΔΙΚΑ για να κάνεις PROGRAMMING!

Δημοσ.

μου αρκουνε αυτα που μου παρεχει αυτο το site.

οταν παταω wall chat και μετα παταω edit content μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει no option

τι να κανω?

Δημοσ.

μου αρκουνε αυτα που μου παρεχει αυτο το site.

οταν παταω wall chat και μετα παταω edit content μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει no option

τι να κανω?

Αυτο πρέπει να λειτουργεί με περισσότερες επιλογές όταν αγοράσεις το δικαίωμα ανάπτυξης πέρα από τα free components που σου δίνουν. Πάτα απλώς ΟΚ. Θα σου προσθέσει εικονίδιο. Αν πατήσεις στον "τροχό" πάνω δεξιά στην οθόνη σου εμφανίζεται λίστα επιλογών για να εισάγεις το μήνυμά σου (username, κείμενο). Όταν το κάνεις post, πρέπει να σου φανεί στη λίστα των μηνυμάτων όπως και σε μένα (δες συνημμένη photo) ...

post-206928-0-10711100-1333995086_thumb.png

Δημοσ.

Τα features που επιλέγεις είναι αυτόνομα. Το καθένα ανοίγει σε δική του σελίδα. Αυτά που έχεις επιλέξει να εισάγεις στην εφαρμογή (ο Θεός να τη κάνει), τα βλέπεις σε λίστα, πάνω από τα controls που έχεις στη διάθεσή σου.

Δημοσ.

μπορεις να μου προτεινεις εναν ευκολο τροπο να φτιαξω μια εφαρμογη ευκολα το μονο που θελω ειναι να εχει εναν player που να παιζει μουσικη απο radio(ενα δικο μου web radio) και εναν τροπο να επικοινωνω με αυτους που ειναι μεσα στην εφαρμογη(ολα αυτα αν γινεται δωρεαν)

ευχαριστω για την ως τωρα βοηθεια!

Δημοσ.

μπορεις να μου προτεινεις εναν ευκολο τροπο να φτιαξω μια εφαρμογη ευκολα το μονο που θελω ειναι να εχει εναν player που να παιζει μουσικη απο radio(ενα δικο μου web radio) και εναν τροπο να επικοινωνω με αυτους που ειναι μεσα στην εφαρμογη(ολα αυτα αν γινεται δωρεαν)

ευχαριστω για την ως τωρα βοηθεια!

Αυτό που θέλεις είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνεις μέχρι τώρα. Οι εφαρμογές που κάνουν κάτι τέτοιο είναι γραμμένες σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γλώσσες προγραμματισμού. Αν το Android είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, κατέβασε Android SDK από τη Google, το Eclipse και το JDK (Java Development Kit) για αρχή.

Αυτό που θες να κάνεις αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει audio streaming & WebAPI, για WebSockets, προκειμένου να μπορείς κεντροποιημένα να διαχειριστείς τέτοιες περιπτώσεις. Η ανάπτυξη είναι Client/Server. Άρα μιλάμε για Web Services, Data Base, authentication κλπ κλπ ... Δεν έχει να κάνει με απλή HTML ...

Δωρεάν μπορείς να τα υποστηρίξεις (μέχρι ενός σημείου).

Θα σου πρότεινα πρώτα να αναλύσεις το project, και τα όσα χρειάζεσαι για ανάπτυξη και μετά, συζητάμε και με το υπόλοιπο forum, όλα όσα σε προβληματίζουν.

Δόξα το Ύψιστο (είναι και επίκαιρο) υπάρχουν χιλιάδες tutorials εκεί έξω που μπορούν να σου δώσουν τα αρχικά guidelines. Απλώς πρέπει να διαβάσεις λιγάκι. ;)

Ειναι ωραίο το concept σου! Θα σου έλεγα να μη το παρατήσεις. Έστω κι αν φτάσεις σε ένα σημείο που δεν μπορείς να το συνεχίσεις, είναι καλό για να μπεις στο χώρο του mobile programming.

Δημοσ.

δωσε μου με απλα λογια μια πορια για το πως να ψαξω δηλαδη "με το ταδε προγραμμα θα φτιαξεις αυτο" για να ξερω πως να ψαξω γιατι τωρα ειναι ολα πεταμενα στο κεφαλι μου και θελω να τα βαλω σε μια σηρα για να αρχισω να φτιαχνω την εφαρμογη

Δημοσ.

δωσε μου με απλα λογια μια πορια για το πως να ψαξω δηλαδη "με το ταδε προγραμμα θα φτιαξεις αυτο" για να ξερω πως να ψαξω γιατι τωρα ειναι ολα πεταμενα στο κεφαλι μου και θελω να τα βαλω σε μια σηρα για να αρχισω να φτιαχνω την εφαρμογη

Κατ'αρχήν μιλάμε για Android,, υποθέτω ...

Όπως σου είπα:

1. Κατέβασε τα προγράμματα που θα χρειαστείς..

a. Java Development Kit JDK

b. Google Android SDK

c. Eclipse

βρές tutorials για να κάνεις σωστή εγκατάσταση στο περιβάλλον ανάπτυξης για android. Με αυτό το περιβάλλον θα φτιάξεις ότι αφορά το mobile application. To chat, σε client side, και τον αποδέκτη του streaming για το web radio.

2. Τώρα για τον server, εξαρτάται πως το έχεις φανταστεί. Αν θέλεις να κάνεις κάποιο υποτυπώδες registration, κάποια accounts χρηστών, κλπ, θα χρειαστείς κάποια Web Services. Προσωπικά τα στήνω σε ASP.NET Web Services (Microsoft C#, WCF). Αυτό με βοηθάει, πρώτον για να τραβάω διαφόρων τύπων δεδομένα και δεύτερον να διασυνδέομαι με τις βάσεις δεδομένων μου.

Παραπέρα δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να κάνεις για να σου πω ...

Δημοσ.

τα κατεβασα και τα εγκατεστησα και δουλευουν ολα καλα.Αλλα τωρα εχω κολλησει στο κειμενο που πρεπει να γραψω.Γραφω

import android.app.Activity;

import android.media.MediaPlayer;

import android.os.Bundle;

import android.net.Uri;

import android.os.Looper;

import android.media.AudioManager;

import java.io.IOException;

import java.net.URL;

import java.net.URLConnection;

import java.io.BufferedReader;

import java.io.InputStreamReader;

import android.content.Context;

//need to read in the .m3u file to get the URL of the stream!

// m3u is a text file, but will need checking for unicode!

public class LostRadioActivity extends Activity {

/** Called when the activity is first created. */

Context context;

@Override

public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {

super.onCreate(savedInstanceState);

setContentView(R.layout.main);

//URL url = new URL("http://usa2-vn.mixstream.net/8028");

this.context = this;

//MediaPlayer mp = MediaPlayer.create(context, Uri.parse("http://usa2-vn.mixstream.net:8028"));

//mp.prepare();

MediaPlayer mp = new MediaPlayer();

mp.reset();

String link ="http://usa2-vn.mixtream.net:8028";

try {

mp.setDataSource(getApplicationContext(), Uri.parse(link));

} catch (IllegalArgumentException e) {

// TODO Auto-generated catch block

e.printStackTrace();

} catch (SecurityException e) {

e.printStackTrace();

} catch (IllegalStateException e) {

e.printStackTrace();

} catch (IOException e) {

e.printStackTrace();

}

try {

mp.prepare();

} catch (IllegalStateException e) {

e.printStackTrace();

} catch (IOException e) {

e.printStackTrace();

}

mp.start();

//stack overflow suggests to call mp.start with an OnPreparedListener to

//avoid zero state log......

}

}

Το βρηκα στο google, για player και μου βγαζει οτι εχω λαθος εκει που λεει setContentView(R.layout.main)( λεει οτι το R ειναι λαθος

τι να κανω για να το φτιααξω?Στο παρακατω site που εχει να βαλω το site που ακουγεται το ραδιοφωνο μου?Μολις φτιαξω αυτα τα 2 θα παιζει κανονικα ο player?

Μπορεις να μου πεις πως να φιαξω το chat τι να γραψω?

Τι ειναι το ASP.NET

Και κατι τελευτεο μπορείς να μου στείλεις καποιο site η καποιο video για να δω πως να φτιαξω το μενου της εφαρμογης δηλαδη πως να βαλω εικονες πως να βαλω το chat και τον player εκει που θελω κλπ

Συγνωμη για το πρηξιμο :D

Δημοσ.

:-D

Πρώτον: Τον κώδικα τον βάζουμε μέσα σε παράθεση [ code ] ... [ /code ] για να είναι ευανάγνωστος...

Το R.layout.main αναφέρεται στον Designer του Android, για τις οθόνες που θα έχει η εφαρμογή σου. Το setContentView(R.layout.main); σημαίνει οτι δεν έχεις φτιάξει οθόνη (layout) με το όνομα main. To R.java, είναι το Resource της εφαρμογής σου. Δηλαδή οι οθόνες που φτιάχνεις και τα αντικείμενα (buttons, lists, checkboxes κλπ), αναφέρονται αυτόματα εκεί μέσα, ώστε μέσω της αναφοράς πχ R.layout.MyButton, να αναφέρεσαι στο MyButton της οθόνης που γράφεις ...

Το Android SDK, έχει έναν designer που είναι βασισμένο σε XML μορφή. Απ'ότι φαίνεται εσύ πήρες τον κώδικα Copy&Paste και τον έριξες μέσα στο Eclipse. Φυσικά δεν πρόκειται να δουλέψει έτσι, χωρίς να αλλάξεις τις αναφορές στα αντικείμενα των οθονών, που προφανώς και δεν έχεις φτιάξει.

Προσπάθησε να φτιάξεις ένα μικρό projectάκι πρώτα ακολουθώντας ένα tutorial (Στο youtube έχει άπειρα), για να πάρεις μια ιδέα. Κράτα το project που έχεις, όπως το έχεις, στην άκρη, και προσάρμοσέ το με τα όσα αποκομίσεις από τα tutorials.

To ASP.NET (ακρωνύμιο Active Server Pages .NET), είναι η λύση της Microsoft για web τεχνολογίες, (κατασκευές ιστοσελίδων και web applications), βασισμένο στο .ΝΕΤ Framework. Ως server τεχνολογία, μπορείς να γράψεις σε οποιαδήποτε γλώσσα που υποστηρίζει το .ΝΕΤ Framework (C#, Visual Basic .NET, F#, J# C++.NET).

Αντίστοιχες τεχνολογίες είναι η PHP, Ruby on Rails, JSP (Java Server Pages) κλπ ...

Και μη σ'απασχολεί ... δεν πρίζεις κανέναν ;)

γι'αυτό είμαστε εδώ :-D

Δημοσ.

Ξεκίνησε να διαβάζεις κάποιο βιβλίο για προγραμματισμό σε java ή android ... Αν θες να ξεκινήσει πιο χομπιστικά και εύκολα δες κάποιο video tutorial (lynda.com , thenewboston)

Δεν είναι καθόλου εύκολο..

θέλει χρόνο και υπομονή..

Μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα από την πρώτη μέςρα

.Δεν πρίζεις ποτέ κανέναν φίλε μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...